Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (396)
Raspunsuri - Pagina 13
cecilia L spune:
Vad ca toata lumea este in vacanta, este asa liniste, cand am intrat ma gandeam ca nu apuc sa mai si citesc....
Voiam sa va spun doar ca noi tusim in continuare, mai avem ceva mucisori dar putini...ma ingrijoreaza totusi tusea, este rara dar parca totusi nu rupe, mai avem eurespal pt max o zi...nu stiu daca sa-i mai dau pana la 10 zile sau sa-i dau alt sirop....care sa-l ajute totusi sa rupa tusea....of ce greu este cand nu esti acasa... sa pot vb cu dr lui...la telefon pot vb, dar nu il si poate vedea
...ce ma sfatuiti sa fac??????
Ar mai fi varianta sa merg aici la un dr.....macar sa-l asculte la plamani, probabil daca gasesc un loc maine asa o sa fac....
gata am scris eu azi cat n-ati scris voi in cateva zile![]()
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
danuta36 spune:
Cu intarziere..
La multi ani draga Myral!

Papanash tare faina camera lui Andrei..
Aniast ce mai face burtica,tu cum te simti?...sper ca sunteti ok
Noi suntem bine,mai avem o saptamana si plecam in concediu,doua zile la Mangalia,apoi la Albena,o saptamana...abia astept
Sa vedem daca o sa ii placa Mirunei mersul cu trenul ![]()
In rest Miru e ok,cam alintata si cam testeaza rabdarea noastra,mai ales cand e cu amandoi acasa...se vede ca a crescut mare ![]()
pupici la toata lumea si noapte buna!
Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
slippers76 spune:
Mami Mada (Alehiam) felicitari pentru sarcina! Sa fie intr-un ceas bun si sa fie usoara! Ii pregatiti lui Robert o surioara?

alehiam spune:
Buna dimineata!
Vacanta placuta celor care pleaca luna asta. Noi am fost deja la inceputul lui iulie la cumnata. Acum speram sa mai mergem o tura si la mare prin septembrie.
Robert e bine, continuam cu gradinita. E mult mai plin de energie decat era
si mult mai alintat
.
Mad
cu
Robert Stefan (09.09.2007)
alehiam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui slippers76 Mami Mada (Alehiam) felicitari pentru sarcina! Sa fie intr-un ceas bun si sa fie usoara! Ii pregatiti lui Robert o surioara? ![]() ![]() ![]() Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts caietul cu amintiri |
Multumesc!

El asa zice, ca ar fi surioara
Mad
cu
Robert Stefan (09.09.2007)
Yaia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alehiam
Multumesc! ![]() El asa zice, ca ar fi surioara |
Sa fie intr-un ceas bun! Felicitaaari! Sarcina usoara si bebe sanatos!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
LA MULTI ANI, angipangi! Si toti sa-ti fie fericiti!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
cecilia L spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alehiam
Multumesc! ![]() El asa zice, ca ar fi surioara Mad cu Robert Stefan (09.09.2007) |
Felicitari, sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos...poate sa fie chiar surioara cum vrea Robert

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Marunzika spune:
'neata
!
Sa va servesc la ora asta o cafea cu aroma de vacanta?! Sa aveti concedii minunate, iar cele ce s-au intors deja, sa va fie de bine
.
La multi ani sarbatoritelor din aceste zile
!
De azi intr-o saptamana Puppi incepe gradinita....deja se bucura, stie ca-n august incepe gradi, are ziua si merge in egypt la "apa (Marea) Rosie. Avem niste emotii, eu cel putin
.
Miercuri avem controlul (U7a) de 3 ani, cu o gramada de teste, speram sa fie totul ok.
In curand incep sa curga aniversarile celor 3 anisori, aveti deja idee de tort, petrecere si toate cele? Puppi vrea tort cu printesa, poate aveti ceva idei, link sau altceva ce ne-ar putea ajuta. De ziua ei n-o sa fim acasa, insa o sa sarbatorim in septembrie cand ne intoarcem.
Trimit pe mail pozele din ultimele 3 luni.
Va dorim o saptamana cat mai usoara, fara greturi la gravidute, cu soare pt cei plecati in vacanta si cu tot felul de bucurii pt toti!
Marunzika spune:
Erina va pupam de la mic la mare!
Si eu sunt de acord cu schimbarea porelei de la mail!

Miruna (16.05.2003) si