Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (396)
Raspunsuri - Pagina 11
Erina spune:
Buna si de la noi!!!
Alinush la multi ani!!!
Gabriela am citit cu parere de reau vestile despre problemele cu Sara. O fi fost ceva din apa marii. Bine ca s-a terminat cu bine si ca per total a fost OK. Imbratisari.
Piciulika si David la fel. Cel mai bine maninca acasa. De fapt acas se simte perfect. Cum vede lustra din dormitor se linisteste, zimbeste, ce mai e fericit!!!
Reintoarecere usora la job si numai bine frumosilor.
Sabina sanatate si numai bine. asteptam vestile roz!
Ana, am rasfoit si eu caetul si pozele din Paris-minunate. La anul mergem si noi cu Daria la Disneyland.
Nana ce bine ca ai obtinut programarile. Sigur iti vor face morfofetala ca e pe banii tai. Bafta sa se vada perfect bebelusul.
Luy spor la dospit printesa dulce.
Salut si pe Sim si Tedora care au scris. vacante minunate.
Noi suntem bine, Daria la gradinita de vara. Saptamina viitoare e inchis asa ca sperm la temperaturi moderate sa ne plimbam mai mult.
Are o super personalitate, e inteligenta si topita dupa activitati la care are o rabdare incredibila pentru virsta ei.
David e bine si el vesel si fermecator. Pe zi ce trece e din ce in ce mai mult o mica persoana si nu un bebelus. A luat 300g in ultimele doua saptamini si am ajuns la o singurta trezire noaptea.
Va imbartisez pe toate si mai intru la sfrsitul saptaminii vitoare pentru weekly report. 

-------------------------------
Erina mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Cecilia sanatate lui Cristi.
Salut si pe Valentina-sanatate multa draga mea. Pe Celia, pe Yaia , pe Roxana pe mami de Japonici.
Ma uit pe link-ul de la Yaia si fug la treburi.
-------------------------------
Erina mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Sabina spune:
Valentina, cum te simti? doamna conferentiar pleaca in concediu pe 9 august, pana pe 16.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
ariel_7000 spune:
Dragi mamici, am intrat sa va spun o poveste trista, a unui puiut de 5 luni.
Simo27, colega noastra de la "puiuti de randunici" e o mamica inimoasa… asa mama, sotie, prietena mai greu de gasit. Are 3 copii, David din 2002, Sam (puiut de randunica) din 2008 si Siluan, un pufulete din 08.02.2010.
Din pacate puiutul mic, pufuletele, are grave probleme de sanatate, acum se afla in Salzburg, urmand sa plece intr-o clinica din Innsbruck in speranta ca se poate face transplant. Este bolnav de ciroza si atrezie a cailor biliare datorate infectiei hepatice cu CMV.
Simo si-a facut analizele in sarcina si i s-a spus ca are imunitate la CMV deci problemele astea au cazut ca din cer.
Pe scurt, dupa nastere nu i-a trecut icterul. I s-a spus sa astepte ca o sa treaca, au urmat analize, s-a vazut ca sunt valori mari la bilubirina, i s-a dat medicatie, nu au fost imbunatatiri. Intre timp a mai avut un hop… operatie de hernie, cu probleme si spaima mare nu-mi amintesc exact motivul, parca din cauza reactiei copilului micut la anestezieie.
Dupa mai multe internari la Brasov, au plecat la Bucuresti, la Fundeni, unde dupa un alt set de analize si alt set de medicamente au plecat acasa, urmand sa revina dupa aprox o luna la control.
Saptamana trecuta s-au intors la control la Fundeni, iar vineri, in 23 iulie, li s-a spus ca singura sansa este transplantul de ficat… DAR sa mai astepte pana in toamna.
S-au mobilizat, ne-am mobilizat cu totii, iar luni au plecat in Germania, de acolo in Austria. Marti a fost internat, i s-au facut analize, miercuri i s-a facut punctie, azi primeste rezultatul biopsiei. Din rezultatele de pana acum: ficatul este negru, nu are nicio sansa pe un tratament, nu se stie DACA se poate face transplantul. Totusi, cu sprijinul unor medici MINUNATI, s-a luat legatura cu o clinica din Innsbruck, care poate face astfel de interventii, probabil si din cauza varstei asa de mici. A vorbit seful clinicii din Salzburg. Vor fi primiti saptamana urmatoare in Inn. pentru analize pentru luarea deciziei… SE POATE FACE CEVA PENTRU SILUAN?
Parintii sunt terminati! Un mic frumos, vesel, comunicativ… of… ne rupe sufletul ca inca nu stim daca se poate face ceva.
Dar speram, ne rugam la Dumnezeu, si facem ce putem pentru a-i sprijini; ei sa se poata concentra doar pe micut.
Fiti alaturi de noi! Fiti alaturi de pufulete!
Are nevoie de rugaciunile noastre… si bineinteles de niste resurse financiare. Cazul o sa fie preluat de rubrica „umanitare” a forumului. Fiecare cum poate, cat poate... si doar un gand bun, o rugaciune pentru el.
La inceputul fiecarui capitol, la puiuti de randunici, sunt pasii care i-am facut impreuna pana acum, precum si conturile lui George, in care se pot dona niste banuti, care sa-i ajute sa acopere macar cheltuielile cu spitalizarea si analizele. O singura zi de spitalizare, fara nicio analiza, ii costa 700 euro.
Imediat ce avem actele medicale, le vom pune pe siteul si blogul lor la care muncim acum si vom initia campanii mai ample, in presa, TV, forum si alte cai.
Avem deja sprijinul Asociatiei Mame si speram sa ne auda strigatul de ajutor cat mai multi oameni.
Impreuna putem muta muntii!!!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Happiness_4_us Din ce in ce mai rau, la modul ca nimic nu ma linisteste, FAnta a fost de moment, acum sunt pe Schweppes ginger-ale dar si cu asta am momente cand ma linisteste si cand nu. Altfel, vomit zilnic de 2-3 ori. Eu tot sper sa ma lase mai devreme de 16 saptamani, ca daca ma tine asa pana atunci, e greu tare. Am slabit aproape 3kg. ![]() |
Aaaa, placerile sarcinii!
Nici nu stiu cum sa te linistesc, la Tudor vomitam asa de mult si de des, la Alexia am slabit in primul trimestru si ma tratam cu Fanta...ceai de menta cu lamaie ai incercat? Ala mai mergea la mine la Alexia. Si la mine au tinut ambele perioade mai mari de 16 saptamani, pana spre saptamanile 20, daca imi amintesc bine. Dar sa stii ca a fost rau atunci, acum nici nu-mi mai amintesc bine cat a durat si cat de rau a fost.
Hai ca trece, Nana! Cica cu cat ti-e mai rau tie, cu atat ii e mai bine bebelusului. (babism, daaa?)

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Celia Yaia, multumesc de link... de vis locul. |
Din toate locurile pe care le-am vazut in lumea asta, ala e preferatul meu. Merita vazut, nici nu e atat de departe de noi si lui Sim chiar ii e in drum!
Yaia spune:
Sanatate multa, Sabina! Sa mearga tratamentul, sa-i dai de capat!
Erina, sa o tii tot asa cu vestile bune!
Prisilico, sper ca toate bune la voi si burtica creste fara greturi!
Mi s-a casunat pe Sim si Teo, le-am rezervat loc pe listuta de pe prima pagina!![]()
cecilia L spune:
Salutari de la Baia Mare, noi suntem ceva mai bine, mai tusim dar parca mai bine, incep sa-si faca efectul siropurile...insa suntem rasfatati si super rasfatati.
Sabina, sanatate multa.
Va citesc, cand am acces la laptop, Cristi vrea sa vada mereu cei 3 muschetari![]()

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
valentina_22 spune:
| citat din mesajul lui Sabina Valentina, cum te simti? doamna conferentiar pleaca in concediu pe 9 august, pana pe 16. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Erina, SabinaSabina, ma mentin sa zic asa pe linia de plutire. Mai am ameteli, sunt palida(dar asa este culoarea mea de cand ma stiu
Mai sunt cateva chestii de pus la punct, de obtinut aprobari, de promovat evenimetul etc.
Cand totul va fi gata, va voi anunta
Hai, ca m-am intins cat o zi de post, fug la treburi,am o gramada de e-mail-uri de trimis.
Implicarea mea ca voluntar in cadrul acestui proiect m-a incarcat de o energie pozitiva, m-a facut sa uit de gandurile mele. Asa ca nu-i loc de vaicareli si zacut.
V-am pupat si sa aveti un week-end minunat!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de
ALEXANDRA si
ANDREIcum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC
papanash spune:
va salutez si va pupacesc.
pe scurt ca-s rupta de somn www.flickr.com/photos/22410163@N08/4844724484/" target="_blank"> Adi e extrem de incantat de camera lui , de cand a venit acasa doarme numai in patul lui. Cu povesti sau fara.
Reintoarcerea la gradi s-a facut cu proteste zilnice, azi a fost prima zi in care a vrut la gradi.
Cecilia,multumesc mult pentru poster,s-a lipit perfect, imi place mult rezultatul, important e ca-i place si lui Adi (cu toate ca intr-o seara cica "mami,de ce n-ai gasit poza cu un excavator ???").
E cu "de ce"in gura non-stop. de ce are copacul frunze, de ce bicicleta n-are aripi, de ce tati nu-si da cu ruj, de ce omleta nu e cu pepene, etc. Face niste asocieri de ma doare mintea ! Si are logica de fier, memorie de elefant, nu uita absolut nimic.
Sabina,multa sanatate !
Piciulika, multe imbratisari si o raza plina de energie , ia vezi,n-a ajuns deja ?
Roxana, mi-e foarte dor de tine !
Valentina, asa ma energizez si eu cu umanitare, si pe-aici si prin alta parte, iar sentimentul de bogatie interioara si liniste sufleteasca pe care-l am la finalizarea unui proiect, nu se compara cu nimic.Sanatate si tie,o sa fie bine!
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )