Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (396)
Raspunsuri - Pagina 10
Yaia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sim_stoian
Anul asta Croatia - in Krk si Hvar ca sa vedem cam toata tara. |
Krka e ok, dar daca nu va opriti sa vedeti www.np-plitvicka-jezera.hr/en/" target="_blank">Plitvicka Jezera, va duceti degeaba in Croatia, ca ratati ce e cel mai fain. Si e in drum spre Krka, va puteti opri vreo 4 ore sa vedeti raiul pe pamant (presupun ca mergeti cu masina).
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Happiness_4_us Ana, superbe pozele! Mi-am amintit cat de mult mi-a placut si mie PArisul. Noi am stat la Le Meridien si am fost in decembrie. Totul arata de vis ca era chiar in ajun de Craciun. ![]() Singura chestie care nu mi-a placut la ei, nu mi-a placut ca peste tot in restaurante ma dadea jos mirosul de unt pe care-l folosesc ei la gatit. Mi s-a parut crunt. DAr mi-a placut cat de practici erau, cum intrai intr-un bistro si credeai ca e full si vroiai sa pleci si aparea imediat cineva care te prelua, tragea o masa de langa perete si te inghesuia imediat acolo, numai sa nu te scape. Altfel, un oras de vis care merita vizitat! |
Aaiiii, Paris, oras de vis! Cele mai bune paste acolo le-am mancat!
Si da, fotografiile sunt super!
In alta ordine de idei, cum stai cu greturile, Nana?
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Happiness_4_us spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
In alta ordine de idei, cum stai cu greturile, Nana? =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |
Din ce in ce mai rau, la modul ca nimic nu ma linisteste, FAnta a fost de moment, acum sunt pe Schweppes ginger-ale dar si cu asta am momente cand ma linisteste si cand nu.
Altfel, vomit zilnic de 2-3 ori.
Eu tot sper sa ma lase mai devreme de 16 saptamani, ca daca ma tine asa pana atunci, e greu tare. Am slabit aproape 3kg.

Mamica fluturasului Andrei si
10+
Celia spune:
La multi ani, Lisa de mami SabinaY !
La multi ani, Melissa de mami Danielle!
Sa fiti sanatoase si fericite !
Sa va traiasca si sa va bucurati de minunile voastre!
La multi ani , Alinus! Sa fii sanatoasa , fericita si sa ti se implineasca tot ce-ti doresti alaturi de cei dragi!
Celia spune:
Sabina, sanatate multa!
Piciulika ,cum sunt ursuletii? Cum se adapteaza Alex ? Ma gandesc ca mai usor... ca va fi si protectorul Micha prin zona...? Ce repede trece timpul , deja intoarcerea la job...
Cecilia,sanatate lui Cristi si drum bun spre bunici!
Celia spune:
Nana , sarcina usoara si sa treaca cat mai repede perioada cu starile greturi.
Yaia, multumesc de link... de vis locul.
adimercedes spune:
Alinush, La Multi Ani, sa traiesti cu fericire, sanatate si indestulare alaturi de minunatii tai! Arata bine, ma bucur ca a trecut ce a fost mai greu. 
Danielle, sa iti traiasca printesuca si sa iti umple mereu inima de bucurii alaturi de surioara mai mare! 
Sabina, tin pumnii sa fie totul bine si sa scapi repede! 
Nana, offf, sper sa treaca repede-repede starile astea nasoale sa te poti bucura linistita de sarcina si sa apuci sa te odihnesti si tu putin
.
"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009
adimercedes spune:
Ana, ti-am vazut puiutii si pozele!!! De VIS! Am retrait nostalgia logodnei in Notre Dame de acum, haaat, 12 ani...
No, fug ca s-a trezit zmeul si s-a pus pe tipat!
"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009
Sabina spune:
azi la pranz aflu cum functioneaza tratamentul....imi scadea hg un gram pe zi, a fost f ciudat.
va dau de stire, multumesc mult si va pup cu drag.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo

am aterizat azi noapte la 2 , m-am culcat la 3 jumate, la 9 eram la servici si acu' incerc sa ma dezmeticesc