Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (167)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna seara!

Stefany, conjunctivita e contagioasa, schimba des asternuturile pune picaturi si va trece repede.

Fetelor, sunteti dragute! Multumesc pt. aprecieri! burtiera a facut totul
Rochia a fost simpla, insa nici nu cautam ceva de gala si mai ales pretul a fost super atractiv (48 Ron - din magazinul Obor de la Siliana), mi s-a potrivit din mai multe pct. de vedere

Doloress, sanatate lui Patrick! sa -i treaca febra!

Dani, petrecere frumoasa! sa iasa totul perfect!

Alysh, il lasati pe bebe Luca singur?

Nu stiu cum reusiti voi?! eu si acum imi fac ganduri sa o las pe Annika 3 zile singura; e frumos sa fiu si fara copil, da pe de alta parte parca n-as vrea sa pierd nici un mom. din viata ei -- nu stiu cum sa explic, sunt sentimente amestecate

noapte buna
Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Il lasam pe bebe Luca la bunicii lui, nu singur, cum eu nu o sa mai alaptez atunci (deja alaptez simbolic) as vrea sa-i ofer lui Vlad inca o vacanta doar cu noi, stiu ca are nevoie acum iubitul meu. Tre sa ne hotaram insa daca e Bulgaria sau Turcia. In Turcia nu-mi place aerul ala cald si umed....nu-mi dau seama insa daca la bulgari serviciile sunt la fel de bune.

Ref la lasatul lui bebe, noi l-am lasat si pe Vlad de mic pe la buncii si cred ca i-a prins f bine, desi el e inca dependent de mine (si nu-mi displace) e in acelasi timp un copil foarte sociabil, descurcaret si asta pt ca n-a stat intr-un singur mediu.

Adriana si mie mi-a placut mult rochita ta, te prinde tare bine.

Multumesc fetelor pt incurajajari ref la viata cu 2 bebei (va asigur e superba dar se complica uneori).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Salutari! Am ajuns acasa azi; trebuia azi sa facem o doza mare de metrotrexat (ce nu stia Doloress cum ii zice) dar nu am facut, ca Victoria facute infectia de la fundulet... a fost ff putin constipata si i-a pocnit pielea imediat la fundulet si de acolo au intrat o bacterie din materiile fecale in sange si s-a infectat, a facut febra. Metotrexatul ii distruge sistemul imunitar si s-a decis sa ii dam in urmatoaree 3 saptamani o cura de citostatice mai usoare si apoi facem doza de metotraxat, sa ii dea timp funduletului sa-si revina si sa se inchida fisura. Azi avea sistemul imunitar 1.4 (limita inferioara e 1.5, deci tindem spre normal), hemoglobina e inca putin scazuta dar cica e normal ca hemogl. isi revine mai incet.

Vreau sa va multumesc tuturor fugggggggggg

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Se trezise Victoria. deci: multumim tuturor ptr. toate gandurile buna si va iubim pe toate!
Si un pupic special ptr. Doloress, ca si-a luat din timp sa va tina la curent.

Fug si eu la culcare ca e 11 jumate si am stat sa fac 'program' de medicamente; avem 5 diferite si ba unul il ia cu mancare, unul fara, unul nu-l poate lua la interval de 2 ore inainte sau 6 ore dupa antiacid... mare bataie de cap! Ba fara mancare tot asa, ori cu o ora dupa masa ori 2 ore inainte... in fine, i-am dat de cap.
a vomitat acum... va mai scriu maine. e ok.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

uite cine a aparut! BINE ATI VENIT ACASA VICTORIA SI NADIA! D-zeu sa va dea vindecare rapida, dureri deloc si multa putere! Abia asteptam sa ajungeti acasa, sa va citesc. Doloress a fost o dragutza, a impartasit cu noi toate detaliile si ne-a ajutat sa fim mai aproape de voi.
Cum este acum Victoria? Cum sunteti voi? Cum va descurcati?
Multi si asteptam vesti bune! Sa dea D-zeu sa auzim de acum inainte numai vesti bune!

Las si o si va urez o zi frumoasa!

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Am inceput aventura nr.2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Neatza!
Desireeeee, Victoriaaaaa, scumpele noastre bine ati venit acasa! Doamne ajuta in continuare! Ma gandesc mai mereu la voi dragele mele! Imi pare rau de infectia aparuta de la funduletz dar ma bucur ptr sistemul imunitar care incepe sa se apropie de valorile normale. Nadia, multa putere in continuare, te imbratisez tare-tare! De Victoria nu mai zic, o umplu de pupicuri draga noastra!!!!!
Da, inca o data ii multumim scumpei Doloress ptr update-uri, caci toate ne gandeam la voi si ne intrebam care or mai fi noutatile.
Of saracuta Victoria cate medicamente ia draga de ea, of-of... si ptr tine imi dau seama cat e de complicat.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

CE veste buna!!! Bine ati sosit acasa, Nadia si Victoria!! Ma bucur de vestile bunute, Doamne ajuta sa fie totul bine si de acum incolo, sa treaca bubita de fundulet de Victoria si sa fie din ce in ce mai usor! Mami puternica si iubitoare!

Si eu zic la fel, sa nu stergem din copilasi, parola persoanelor active (implicit neffind active nu vor cere PM cu parola zic eu); eventual putem aranja un pic prima pagina, poezie si ce mai e pe acolo, insa mladitele si mugurasii sa ramana in lista, ca vb lui MSBB este destul loc.

Dani va zic de pe acum crestinare frumoasa, petrecere frumoasa, racoroasa! Plec si eu azi la o nunta-botez in Braila, facem si schimb de bunici. Normal ca sunt fiarta de emotii cu drumul... n-am mai fost pe acolo de la accident.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Vad ca pana am apucat io postez mesajul a aparut si Nadia si a mai scris un mesaj. Stiu cat de stresant e cu medicamentele astea , mai ales ca la voi sunt vreo 5 - noi ne-am luptat cu 3 si tot mi se parea greu sa le distantez, care dupa masa, care la masa, care la ore intre ufff ... Va organizati voi, intrati pe un fagash normal si intrati intr-un ritm al vostru
Poate cand ai timp ne mai pui si noua ceva poze cu Victoria?

Lori te cred ca simti un nod in gat la gandul ca trebuie sa treceti iar pe acolo, este normal.A fost un moment tare socant pt voi si normal ca te-a marcat. Va fi bine! Relaxati-va , dansati, simititi-va cat mai bine la nunto/cumatrie si veniti cu bateriile incarcate acasa. Drum bun si dixtractie placuta, da? Poate aduci si vleo 2 poze cu burtica dansatoare ?

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Am inceput aventura nr.2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aimee79 spune:

Salutare fetele!

scriu din nou ca am pierdut mesajul...
Ieri nu am intrat ca am avut un inceput de zi mai nasol...cel mai nasol pe sarcina asta. Era sa nu mai ajung nici la serviciu, dar mi-am revenit intr-un final.

MsBBAm fost la doctor, dar nu pot face nimic deocamdata. Trebuie sa astept sa fac interventia dupa nastere deoarece s-ar putea sa fie complicatii si atunci e nevoie de medicatie...
E vina mea...ca am zis ca ajung inaite de a2a sarcina...
Am vazut ca ti-ai luat buletin de graviduta la odisee...Felicitari!

ca_eric multumesc la fel si bafta in marea aventura!

Doloressi ALutu pupa si imbratisa copii si tot timpul l-am incurajat, dar asta e...am trecut si printr-un episod mai razboinic....mai ales asupar mea si al matusicii care are grija de el cand suntem noi la serviciu. Acum pare ca e ok.....ba chiar daca ma sude ca ma dore ceva vine si ma ia in brate si zice "of...mai mai...lasa mami pup eu trece"...de mi se rupe inima de drag

pentru Victoria si Nadia, cele mai curajoase fete! Ma bucur ca sunteti mai bine si ii doresc multa sanatate micutei Victoria!

Pupi

Alexandra mami de Alutzu
7 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Desiree ma bucur ca sunteti acasa..da Domnul sa fie din ce in ce mai bine!
Gabitza sunt de acord sa nu avem decat noi parola si userul de la contrul comun de poze. Mamicile care doar ne citesc nu sunt cu nimic prejudiciate, ne pot citi in continuare
Alysh si eu daca nu as alapta as pleca doar cu Mirci undeva, pentru ca el realizeaza, nu poate fi lasat acasa, iar cu 2 asa mici e ff greu
MsBB si Sis a mea are DPN in martie, veti fi colege ed odisee

Mergi la inceput