Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (167)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Fetele mele dragi, aveam si eu in cap de dimineata aceeasi propunere ca Loredana, adica schimbarea parolei.

Acum am avut vreme si m-am ocupat de asta, prin urmare toate conturile noastre de DC, de mail, de poze pe Picasa, au o parola noua. O livrez la cerere, pe PM, pe messenger, pe facebook, care unde ii este mai usor. La mine sau la Cleo.

Dar, daca sunt persoane neactive, de care n-am mai auzit de cand s-au inscris si nu stim nimic despre ele, chiar daca doar citesc pe aici, fara suparare dar cred ca nu au nevoie de parola, asa ca nu o dam, ok?

Ma gandesc sa triez si din lista de inceput de capitol, ce ziceti?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008)

cred ca din lista de la inceput nu ar trebui sters niciun cupil. Poate ca mamicile sunt f. busy si ocupate cu probleme mai importante decat 'barfa' noastra cotidiana, si le-ar deranja sa se vada sterse...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Initial gandeam si eu la fel. Dar citeste topicul dat de Marina, indivizii sunt prezenti si pe alte forumuri despre mamici, se pretind a fii mamici ptr a obtine accesul la albumele foto. Apoi mamicile reale descopera pozele copiilor lor pe blogurile sau in albumele indivizilor.
E destul de delicata treaba cu stersul... hm... da, poate din lista n-ar trebui sterse mamicile inactive dar sincer parolele date numai celor active (suna aiurea, nu?) Of... nu stiu cum sa facem sa fie bine.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Adriana faine si hainutze si tot!

Alysh pari intr-o stare f buna . Ma bucur sa aud ca lucrurile se aseaza pe un fagash normal. Asa era si Andra, dupa ora 7 seara devenea . Suna bine , se pare ca te straduiesti din plin sa fie treaba buna la botez/petrecere. Iti urez sa=ti iasa totul perfect si sa fie TOATA lumea multumita.

Dani - va fi bine, sunt convinsa! Abia astept sa vad pozele. Sa faci multe, da?

Aimee - cum a fost? Sper ca ai scapat de buba !

Si io zic la fel , nu cred ca deranjeaza pe nimeni numele care sunt pe lista. Sunt sigura ca multe mame ne mai citesc si din varii motive nu apuca sa scrie - si cred ca le-ar intrista sa-si vada puisori stersi de pe lista. Coala este, spatiu virtual garla - nu ne cere de mancare, io zic sa ramana acolo. Poate mai multe grija cu parola, la cine se duce si... sa ne apere D-zeu de dementi

Si astazi m-am inscris la odiseea de martie-aprilie 2011 . Sunt o gravi cu acte in regula!
A fost emotionant sa scriu acolo dupa atata vreme . Am mai intrat odata sa vad cu cine o "sa stau in banca" dar astazi mi-am luat inima in dinti si mi-am depus cv-ul

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Am inceput aventura nr.2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ca_eric spune:

m-am ingrozit cand am citit si eu linkul marinei...in lumea asta sunt multi dezaxati...
eu mi-am sters pozele din picassa, webshots si ma gandesc serios si la facebook sa le sterg.
e pacat ca s-a ajuns asa departe ...cu copii sau gravide...

noi o sa mergem weekendul asta cu cortul..am emotii e prima data cu eric, nu stiu cum va reactiona, iau si piscina gonflabila, lopatele si chestii de nisip..sper sa fie bine. am reusit sa il invat sa bea din sticla apa, aici se bea mult din sticle de juma de l dar in schimb cu pampersul nu stam bine..mai lucram...

marti merg la eco iar sa vedem daca aramas cu coditze.

aimee felicitari pt sarcina si sa fie la termen.

laura ce frumosi sunt copii!!!! superbi, eu i-am vazut si pe facebook....asta apropo de poze cu dezaxati...

gabi e ff buna initiativa ta si cred ca la toate ne convine.

lorich scuze de intarziere ..la multi ani!!! cum te mai s imti?

doloress multumim de stiri despre victoria! am citi de nazdravanul tau..cred ca asta e o perioada normala pt ei sa se comporte asa. si eric are niste toane cateodata...

cleo eu la eric nu am patit sa se dea cu fundul de pamant dar de multer ori are iesiri din astea, la noi rar s-a urlat la el, deci daca ridic tare vocea se sperie si e cuminte. l-am pedepsit si eu dar rar sa stea singur in camera lui fara sa vina la noi...asta nu ii place deloc...pupam mara

Mami de Eric si 19 +

iubirea si viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ca_eric spune:

am uitat sa va intreb daca aveti parola mi-o trimiteti pe pm. thanks

Mami de Eric si 22 +

iubirea si viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Si eu am citit ieri putin dn topicul respectiv, am vazut si niste comentarii si mi-a venit rau, am avut o stare de nervi si indispozitie toata ziua, ma gandesc la toti copii abuzati de pe lumea asta si imi plange inima. Eu sunt o persoana foarte toleranta insa pe astia i-as chinui sistematic, desi stiu ca sunt niste bolnavi si probabil abuzati la randul lor si degeaba ii chinui ca mintea nu le-o poti anula pur si simplu, dar asa imi vine.

Buna idee cu schimbarea parolei, si eu as fi de acord cu facut putina ordine in listuta, cine vrea inapoi poate face o strigare, cred eu, un cuvintel acolo, sunt aici, va citesc, dar n-am timp de scris nu cred ca ar strica. Eu una nu m-as supara daca m-ati scoate si n-as fi activa, mi s-ar parea normal, nu stiu...asa gandesc eu, parerea mea si puteti da si la mine cu rosii ca si mie imi plac

Adriana superba rochia, si fetele tale- niste dulci!

Danicris m-au topit pozele cu copilasii tai! Andra in rochita cu buline ca a o papusica!

Alysh poate are colici Luca, al meu tot asa, seara incepeau urletele, singura explicatie la urlete la varsta asta sunt colici, chiar daca nu pare el ca l-ar durea burtica.

Piticania mea a facut febra ieri noapte, mare de tot, l-am dus ieri la doctor si a zis ca e un virusel ceva, nu are semn de vreo infectie sau de altceva. Tuseste foarte urat, zice ca-l doare pieptul si gatul, sper sa nu dam iar in cine stie ce. Asteptam sa vedem...

Vorbeati de batut, al meu nu bate deloc copii, chiar cand am auzit ca i-a spart buza baiatului la gradi m-am mirat, dar de fapt voia sa-i ia guma din gura, si ala s-a smuls si a fost un accident. Ca ma miram si eu, el nu da niciodata, ba chiar se duce in parc la copii si ii pupa cand plang, cum zicea si Erica despre Beatrice. L-am incurajat de mic sa recunoasca emotii si sa fie empatic, avem cartulii cu niste mingi (bineinteles) care rad, plang, sunt suparate, nervoase si de mic l-am invatat sa recunoasca grimasele, am inteles ca e un exercitiu bun pentru dezvoltarea empatiei : asta e bucuros, asta e vesel, asta e suparat, intreaba apoi de ce e suparat, ii zic ca uite, a cazut s-a lovit, hai sa-i facem mai mai, sa-i dam pup sa-i treaca si tot asa. Nu prea ii plac lui cartile, insa astea ii plac mereu si toata ziua ma pune sa-i povestesc, care e suparat si care e vesel.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -DPN 15.02.2011
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Sal'tare,

nasol cu nebunii astia. Eu conturi n-am cum sa sterg ca asta inseamna ca tai bunicii complect de la vizualizat copil crescand, dar nici nu am albume cu fata pe webshot la vedere, pe facebook sunt accesibile doar pentur pireteni la comentariu, probabil insa se vad dinafara...asta mai trebuie sa verific.

Niciodata nu am acceptat prieteni sau fani numa' asa de doru' lelii, ori ii stiu ori "nu mersi".

Ma feresc sa pun poze cu Lorelei complect goala si la piscina sau pe plaja, cat o fi ea de copil, avem costum de baie. Acasa in curtea personala nu-l punem, dar acolo nici nu am dezaxati care sa ii faca poze de la distanta...

In rest sunt ok cu schimbul parolei insa nu cred ca lista trebuie triata, cele care sunt pe lista nu primesc implicit parola...si da, cred ca parola trebuie data doar celor active care si-o doresc. Personal nu o vreau, nu inca

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Salutare,

Da si eu cred ca trebuie schimbate parola si userul de la contul comun,nici eu nu le vreau deocamdata, daca va fi nevoie le cer.
Cat despre listuta cine stie.. poate mai apar mamicile pe aici.

Dezaxati exista peste tot, sa ne fereasca DD de ei, mai ales de cei care actioneaza pe strada, prin parcuri, mijloace de transport,scari de bloc, scoli etc Din cauza lor copiii nostri o sa mearga pe strada insotiti pana la 18 ani, o sa mergem cu ei la petreceri, discoteca,intalniri etc. Saracilor o sa le fie greu ca adulti si sa treaca strada. Pericolul in chestia cu pozele e inpalpabil poti sa treci peste asta, nu cred ca naste traume sau vizite la psiholog.
Eu sunt de parere sa nu exageram, sunt unii care din greseala isi pun pozele pe dc++ sau isi vand hdd-urile pline cu poze personale si date.
Eu de aceea nu mi-am facut nici cont pe facebook mi se pare ca schimbul de prieteni, poze etc e o mare babiloneala si o incalcare a intimitatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Nici eu nu pot sa pun lacatel la cont, tot din cauza de bunici, ei se uita mai mereu, nu numai cand le dau eu link, la toate pozele, deci nu pot sa le iau bucuria asta. Dar prieteni nu accept decat daca ii cunosc bine. Altfel nu.
Acuma cu copilul dezbracat, eu n-am fost de acord niciodata, nici macar sa-l las dezbracat, dar apoi sa-i mai fac si poze si sa-l pun pe net. Una la mana, eu sunt foarte rusinata de pozele alea de cand eram mica, am avut nu stiu cate tentative sa le arunc la gunoi. M-am simit mereu ca si cum parintii mei nu m-au respectat lasandu-ma in putza goala si facandu-mi si poze. Nu stiu, asta a fost perceptia mea, eu sunt mai pudica recunosc.

Am unele poze cu Patrick mai la nudul gol, sau la baita insa nici macar bunicilor nu le-am trimis.
Aici oricum la plaje nici nu ai voie sa lasi copilul dezbracat. Adica daca noi adultii ne acoperim, ei de ce nu? Nu e o rusine , e ceva normal si natural, insa intim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Nici eu nu pot sa pun lacatel la cont, tot din cauza de bunici, ei se uita mai mereu, nu numai cand le dau eu link, la toate pozele, deci nu pot sa le iau bucuria asta. Dar prieteni nu accept decat daca ii cunosc bine. Altfel nu.
Acuma cu copilul dezbracat, eu n-am fost de acord niciodata, nici macar sa-l las dezbracat, dar apoi sa-i mai fac si poze si sa-l pun pe net. Una la mana, eu sunt foarte rusinata de pozele alea de cand eram mica, am avut nu stiu cate tentative sa le arunc la gunoi. M-am simit mereu ca si cum parintii mei nu m-au respectat lasandu-ma in putza goala si facandu-mi si poze. Nu stiu, asta a fost perceptia mea, eu sunt mai pudica recunosc.

Am unele poze cu Patrick mai la nudul gol, sau la baita insa nici macar bunicilor nu le-am trimis.
Aici oricum la plaje nici nu ai voie sa lasi copilul dezbracat. Adica daca noi adultii ne acoperim, ei de ce nu? Nu e o rusine , e ceva normal si natural, insa intim.

Daaaa, si eu am o poza de-asta la strand si se vde cat de stinghera ma simteam, plus imi aduc perfect aminte cand a fost facuta, cu cine eram (cu matusa - mama era cu fratele la doctor) cu toate ca eram destul de mititica, imi aduc aminte detaliile, deci m-a marcat

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Edit: iar nu mai scrie nimeni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

hello fetele, am luat conjuctivita de la fi-miu...el insa e mai bine.
trimiteti-mi si mie parola si link pe unde mai avem poze..

Mergi la inceput