Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (167)
Raspunsuri - Pagina 17
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Danicris http://soferderomania.promotor.ro/danicris Multumeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesc !!! ![]() Dani, mami de Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010 |
Si de la mine 107
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Fetelor, chiar nu e nimeni azi pe aici???

Lorich te rog iarta-ma, cu intarziere si din partea mea un La multi ani, un pupic de la mine, unul de la Eva, multa sanatate si fericire, impliniri si toate bune!!!!
Alysh spune:
"neata,
Neata scumpele,
HAi ca s-au linistit spiritele la noi, ca dimineata se cam incing....adica amandoi vor lapte in acelasi timp, parca se vorbesc nene, si incep urletele. + ca Vlad tb imbracat, aranjat pt gradi. Si cam asta e sis eara cand sa plecam in parc: pe Vlad il apuca plansul din varii motive si in acelasi timp si pe Luca. asta mic nu zice nimic toata ziua dar dupa 6 seara intra in transa....exact asa am patit si cu Vlad pana la 3 luni, plangea seara aiurea.
S-ar putea ca la sfarsit de august sa plecam in Turcia sau Bulgaria la mare, asa ca pregatesc intens terenul, abia astept. Doar noi cu Vlad, pe Luca il vom lasa la mama.
Pregatim si botezul, va fi in septembrie, am gasit un restaurant italienesc, Trattoria il saraceno, unde au un meniu dragut, am vrut cu tot dinadinsul sa scap de acel clasic cu aperitive salam de sibiu si muschi tiganesc si rosie cu vanata si alte feluri mereu aceleasi la nunti si botezuri si am scapat, e chiar deosebit meniul.
Cam asta despre noi, ne pregatim sa iesim afara....pupici
111 bani si de la mine, Dani!!
Reallaura spune:
DAnicris 247 banuti!succes!
Adriiana ce poze frumoase faceti mereu!!
Si ce rochie misto! care -ti implineste si toate criteriile de unde ai luat-o?? arati f bine!...
Alysh wow, plecati la mare, ce biiine! ce as fugi si eu in Grecia, dar e atat de greu doar cu B si amandoi copiii!Cum nu o putem lasa pe ea acasa din motive de supt, nu putem pleca anul asta.
Super ca ai gasit un resto care sa va placa! Eu o astept pe mama cu masina sa ma duca la Gorjului sa iau bani de trusou si prima de nastere..
cleo78 spune:
| citat din mesajul lui Reallaura DAnicris 247 banuti!succes! Adriiana ce poze frumoase faceti mereu!! Si ce rochie misto! care -ti implineste si toate criteriile de unde ai luat-o?? arati f bine!... Alysh wow, plecati la mare, ce biiine! ce as fugi si eu in Grecia, dar e atat de greu doar cu B si amandoi copiii!Cum nu o putem lasa pe ea acasa din motive de supt, nu putem pleca anul asta. Super ca ai gasit un resto care sa va placa! Eu o astept pe mama cu masina sa ma duca la Gorjului sa iau bani de trusou si prima de nastere.. Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010 |
inca 254 bani.
Si mie mi-a placut rochia Adrianei -de unde ziceai ca ai luat-o? Obor unde?

sau suc de portocale, dupa caz.
Lorich spune:
Neata 
Adriana ce poze dragute, imi palc rochiile voastre, iar a ta chiar ca e ce ai cautat! Ce dragut ca ai auzit Cranberries!
Fetelor, ieri m-a pocnit greata si scarba dupa ca am citit mesajul ala. Si a trebuit sa citesc topicul ala tot pt a aintelege exact ce rau mi-ar putea face mie direct un asemenea deranjat mintal.
Cum zicea Ylari sunt atatia debili, sunt in stare sa spuna ca e mama/tata d ebebel si sa obtina parola. Dar ma gandesc ca nu e o situatie fara iesire.
Propun o schibare a parolei contului comun cu mail, cu tot; Chiar daca asta implica un "trafic" de PM-uri intre noi... eu sunt discpusa sa trimit. Treb sa recunoasteti ca si la noi s-au inscris o gramada de mamici care n-au spus de cat buna si vreau parola cont sau ceva in genul asta.
Daca sunt paranoia dati cu rosii... imi palc la nebunie (cu telemea)
O zi fara greturi!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 14+
YLARI spune:
| citat din mesajul lui Lorich Neata ![]() Fetelor, ieri m-a pocnit greata si scarba dupa ca am citit mesajul ala. Si a trebuit sa citesc topicul ala tot pt a aintelege exact ce rau mi-ar putea face mie direct un asemenea deranjat mintal. Cum zicea Ylari sunt atatia debili, sunt in stare sa spuna ca e mama/tata d ebebel si sa obtina parola. Dar ma gandesc ca nu e o situatie fara iesire. Propun o schibare a parolei contului comun cu mail, cu tot; Chiar daca asta implica un "trafic" de PM-uri intre noi... eu sunt discpusa sa trimit. Treb sa recunoasteti ca si la noi s-au inscris o gramada de mamici care n-au spus de cat buna si vreau parola cont sau ceva in genul asta. Daca sunt paranoia dati cu rosii... imi palc la nebunie (cu telemea) O zi fara greturi! Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 14+ ![]() |
Multumim de coffe!

Subscriu desi stiu ca ma repet. Ieri m-am uitat si eu de acasa la poze + comentarii efectiv mi s-a facut rau... Niste nemernici, cum pot macar sa gandeasca asa ceva, daramite sa si scrie, va dati seama ce minti bolnave daca nu se pot abtine! Eu un gata, m-am lecuit de poze pe net, le-am scos pe cele cu Eva si chiar si cu noi. Ne cunoasteti, probabil din cand in cand voi mai pune, oricum asa procedam de vreun an. Macar nu imi mai bat cuie in cap.
Mi-a povestit mama ca trecea de curand pe la fosta terasa Brates si cica e o cladire acum acolo - de birouri sau ceva de genul si intr-una din ferestre sunt muuuuulte poze cu bebei, printre care mamei i s-a parut ca una semana izbitor de mult cu Eva. O sa imi fac timp sa ajung si pe acolo si sa-i feresca Dumnezeu, voi merge departe daca e cumva fata mea in poza aia. Indiferent in ce scop. Si nu doar mamei i s-a parut si ci matusii mele, care era cu ea atunci. Ca sa vezi!
Oricum topicul dat de Marina merge, se scrie in el la greu, si am ramas masca de unul ciprian, i-au gasit fetele si blogul, gretzosul pamantului chiar i-a raspuns unei fete si nu i se pare nimic ciudat ca el iubeste copiii (ingersii, cum ii numeste el) Doamne chiar nu sunt normali la cap dementii astia............. Bine mi se par si foarte aiurea unele poze postate de parinti, dar asta este deja o alta discutie..............
Alysh imi pare rau ptr serile grele,
ptr putere! Wow, Turcia, Bulgaria, bravo, va urez de pe acum sa va simtiti bine si sa aveti vreme buna!YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
gabitzam spune:
Fetele mele dragi, aveam si eu in cap de dimineata aceeasi propunere ca Loredana, adica schimbarea parolei.
Acum am avut vreme si m-am ocupat de asta, prin urmare toate conturile noastre de DC, de mail, de poze pe Picasa, au o parola noua. O livrez la cerere, pe PM, pe messenger, pe facebook, care unde ii este mai usor. La mine sau la Cleo.
Dar, daca sunt persoane neactive, de care n-am mai auzit de cand s-au inscris si nu stim nimic despre ele, chiar daca doar citesc pe aici, fara suparare dar cred ca nu au nevoie de parola, asa ca nu o dam, ok?
Ma gandesc sa triez si din lista de inceput de capitol, ce ziceti?
Danicris spune:
Servus, fete dragi.
Incep prin a-i ura Victoriei multa sanatate si mamicii Desiree multa putere, va imbratisam cu drag. 
Va multumesc pentru banuti, fetelor. ![]()
Alysh, multa putere in continuare, te imbratisez. 
Adriana, rusinicaaaaaaaaa !!! Arati foarte bine, vreau sa fiu si eu grasa ca tine, din nefericire eu sunt grasa ca ... mine.
Foarte frumoase pozele dar si mai frumoase fetele. 
Pup gravidutele si le doresc sa treaca usor peste perioada asta ... fierbinte.
Sunt in febra pregatirilor, spalat, calcat, curat, liste peste liste ca sa nu uit ceva. Doamne ajuta sa iasa ok si sa nu lesine nimeni de cald.
Daca nu mai intru, va urez de acum un sfarsit de saptamana frumos si racoros, sa dea Dumnezeu sa ne "auzim" cu vesti bune. Va imbratisez, papaaaaaaaaaaa ...
Dani, mami
de
Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010
YLARI spune:
| citat din mesajul lui gabitzam Fetele mele dragi, aveam si eu in cap de dimineata aceeasi propunere ca Loredana, adica schimbarea parolei. Acum am avut vreme si m-am ocupat de asta, prin urmare toate conturile noastre de DC, de mail, de poze pe Picasa, au o parola noua. O livrez la cerere, pe PM, pe messenger, pe facebook, care unde ii este mai usor. La mine sau la Cleo. Dar, daca sunt persoane neactive, de care n-am mai auzit de cand s-au inscris si nu stim nimic despre ele, chiar daca doar citesc pe aici, fara suparare dar cred ca nu au nevoie de parola, asa ca nu o dam, ok? Ma gandesc sa triez si din lista de inceput de capitol, ce ziceti? Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008) |
Eu zic ca e perfect asa, Gabitza!

Danicris spor si petrecere frumoasa!
Alysh felicitari ptr gasirea restaurantului (am uitat de dimineata
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
cleo78 spune:
| citat din mesajul lui gabitzam Fetele mele dragi, aveam si eu in cap de dimineata aceeasi propunere ca Loredana, adica schimbarea parolei. Acum am avut vreme si m-am ocupat de asta, prin urmare toate conturile noastre de DC, de mail, de poze pe Picasa, au o parola noua. O livrez la cerere, pe PM, pe messenger, pe facebook, care unde ii este mai usor. La mine sau la Cleo. Dar, daca sunt persoane neactive, de care n-am mai auzit de cand s-au inscris si nu stim nimic despre ele, chiar daca doar citesc pe aici, fara suparare dar cred ca nu au nevoie de parola, asa ca nu o dam, ok? Ma gandesc sa triez si din lista de inceput de capitol, ce ziceti? Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008) |
cred ca din lista de la inceput nu ar trebui sters niciun cupil. Poate ca mamicile sunt f. busy si ocupate cu probleme mai importante decat 'barfa' noastra cotidiana, si le-ar deranja sa se vada sterse...

Ilinca, 19 aprilie 2010