Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (167)
Raspunsuri - Pagina 16
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Marina Ati citit acest subiect? Cred ca va priveste direct http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154424 Daca e albumul vostru ar trebui sa luati masuri Marina |
pun totul pe UNLISTED
nu stiu daca e adfevarat ori ba, dar parola avem toate.
belleane spune:
Uau...probabil sunt multi tampiti pe lumea asta dar cred totusi ca e o gluma.
Adriana: Vine circul la voi acolo!! Oare o rezista Elena sa vada un spectacol de circ? Eu nu am caini au am motociclisti, masini.
Am vazut poze cu fratiori pereche de Dani si Laura. Sunt frumosi toti fara exceptie. Si in ambele cazuri seamana intre ei. Imi place mult freza punk a Ilincai dar si toaleta cu bulinute a ubicicai.
Danicris spune:
Servus, fete dragi.
Laurita, multumim pentru aprecieri. Ii dau medicamentul cu seringa, nu spune nimic mititica, il inghite fara probleme. Ai niste copii de revista, sunt foarte frumosi, sa va traiasca, sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii. 
Lumi, saru’mana pentru cuvintele frumoase. Da, i-am luat o tricicleta mai buna, este foarte incantat de ea. Am tinut mult sa aiba rotile din cauciuc. Imi pare rau de faza cu muscaturile de tantari, pupam zulufina. Nu stiu sa te sfatuiesc pentru ca n-am patit-o pana acum. 
Simonita, saru’mana pentru incurajari. 
Lori, multumim. Nu ia in greutate cat trebuie, de aceea am facut analiza. 
Alysh, pai e parfum de la 9 la 4, Andra ma trezeste de 3 ori. Insa nu ma deranjeaza pentru ca mananca 5-6 minute dupa care se culca la loc in cosuletul ei, la 6-7 este trezirea finala. Da, am remarcat si eu scoica. Eu carucioare am Chicco si McLaren Triumph, sunt foarte multumita de ele. Saru’mana pentru cuvintele frumoase. 
Aimee, saru’mana. Multa sanatate si bafta astazi la medic. 
Adriana, habar nu am. 
Belleane, saru’mana pentru aprecieri. 
Va imbratisez cu drag, papaaaaaaaaaaaaaaaaa …
Dani, mami
de
Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010
YLARI spune:
| citat din mesajul lui Marina Ati citit acest subiect? Cred ca va priveste direct http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154424 Daca e albumul vostru ar trebui sa luati masuri Marina |
Multumim ptr atentionare!
Cleo multumim ptr masura luata. Citind insa topicul dat de Marina, se pare ca animalele astea se dau drept mamici si obtin si parolele, asa ca din pacate posibil sa nu fie suficienta aceasta masura... :(( Eu nu am poze cu Eva pe picasa, oricum le-am sters si de pe feisbuc si din webshots (va mai aduceti aminte ca mie imi downloada cineva poze de pe webshots???? - nu s-a mai intamplat, poate s-a plictisit daca o vreme n-am mai pus. Dar nu voi mai pune. Mie imi e frica nenica - ok poate sunt paranoica....)
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Adriana_78 spune:
Cleo, la fix m-ai intrebat de poze
- imediat a picat mesajul ala cu pozele furate de ciudati
Nu am fost la o nunta, pozele insa sunt f. proaste, ba neclare, ba miscate - pacat, ca erau niste ipostaze dragute
Annika - Iulie
Belleane, eu am fost cu Lara la circ cand avea 2 ani - muzica era ff tare, lumini puternice ... da surprinzator Lara a rezistat pana la sfarsit - sunt si cam lungi spectacolele astea.
Am vrut sa mergem la Globus, da biletele sunt cam scumpe 45 Ron si platesc si copiii
Da daca vor veni aici vis-a-vis poate ajungem
Doloress, Cranberries s-au auzit super bine, ca si cum am fi fost pe scena, numai ca nu i.am vazut
- scena e cam la 2 strazi distanta
La voi e mereu asa cald vara? sau asta e o vara speciala?
Adriana
Danicris spune:
http://soferderomania.promotor.ro/danicris ![]()
Multumeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesc !!! 
Dani, mami
de
Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
belleane spune:
Adriana: ce frumoase sunt fetele, ce frumos au fost gatite, Anika parca e un fulg de nea, si rochita ta e super.
Danicris: gata am adaugat inca o data niste banuti sa ai de drum.
Danicris spune:
| citat din mesajul lui stefany_p ai 127 bani e la mine cati iti mai trebuie? |

| citat din mesajul lui BELLEANE Adriana: ce frumoase sunt fetele, ce frumos au fost gatite, Anika parca e un fulg de nea, si rochita ta e super. Danicris: gata am adaugat inca o data niste banuti sa ai de drum. Te iubim, printesa Victoria!!! |

Dani, mami
de Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Luminel spune:
| citat din mesajul lui Danicris http://soferderomania.promotor.ro/danicris Multumeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesc !!! ![]() Dani, mami de Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010 |
si de la mine, fara numar
Lumi, mami de zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj