Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (167)
Raspunsuri - Pagina 15
Reallaura spune:
Neata.
Lumi imi pare rau de ciupiturile urate. SI Mirci mai vine ciupit de la gradi, dar oricum Ilinca a patit-o in casa, avea 15 ciupituri pe 1/2 de brat... Pe numaratelea
POti sa-i dai cu Fenistil gel pentru mancarime si aspectul se amelioreaza. Ca sa te feresti de ce nu dai cu Autan?
Lorich spune:
Neata !
??
Fetelor inca o data va spun multam dulce pt urari, suteti minunate.
Cleo tu sa faci un dosar cu tot ce primesti aici, tot info-ul si vezi ce poate merge; la noi crize de astea de care zici se intampla numai si numai cand nemancat sau nedormit. Dar la nemancat e mai rau, ca doar seamana cu ma'sa. Asa ca in toiul sau inceputul crizei ofer nevinovata o grisina, un biscuite pana e gata masa. In rest, avem "crizute" cum zice Doloress pe care le tratez cu deturnarea atentiei, vorbit, explicat si daca e prea nervos are si el time-out, tot in patut, desi trebuie pazit din umbra ca-l poate escalada. Pe covor, canapea, colt nu sta ![]()
Ce nu mi-a placut mie deloc - si multumesc lui DD, cu abordarea corecta cred ca atrecut - a fost faptul ca lovea copiii in parc. Mai, le tragea palme, nu din rautate, agresivitate ci pt ca se bucura tare de ei, cand se fugareau, cand se prindeau. Desi ma bucuram ca nu erau din rautate, totusi mamicile acelor copii nu era f incalzite, de ex. in 5 minute plangeau 5 copii !!! Ce-am facut noi - am sta cu gura pe el, i-am amintit tot timpul sa nu loveasca, daca o facea prima data ii spuneam iar ca nu e voie, ca va fi luat de la joaca si a doua oara era luat si pus (desi cu amre greu si forta, tati sa traiasca)) in carut, cu centuri acolo in parc, la locul de joaca. printre urlete si sitericale ii spuneam ca de asta e pedepsit ca a lovt si ca pe copii ii doare. Nu stiu daca a fost o faza sau a ajutat strategia noastra constanta, dar nu mai afce (sau face ff rar).
Nu-mi plac copiii agresivi in parc si ma uit urat la mame/tati nu la copilul respectiv; nu voiam sa devina Robert copilul stiut ca "ala-i rau, treb sa fim atenti in preama lui". Si nici nu sunt de acord cu abordarea majoritatii mamicilor din parc - palma peste mana, palma peste fund, zgaltzait, zdruncinat cand loveste un copil.... pai cum poti sa-l inveti ca nu e bine sa loveasca lovindu-l?
Dani stiu prin ce treci, noi am tras-o la o luna, mi se rupea sufletul antibiotic la o luna; cum v-ati dat seama sa faceti analiza? Sanatate muuuuuuulta!
Adriana cu cainii aia teroristi cred ca mor si eu de gat...nu mai rezist, noaptea treb sa dormim cu geamul deschis si cand izbucnesc din senin.... sarim toti 3 din pat...dupa o luan deja..e terorism...
Laura, Dani si Robert tot zinnat a luat, atunci i-l dadeama mestecat cu alpte de-al meu, in bibe. Il lua saracutul, c ala o luna nu se putea apara. ![]()
Luminel uof, eu mor cand ii vad bube de tantzari pe pielicica lui alba si moale; eu ii dau tot timpul in parc (ca langa lac e puzderie de tantarime) cu crema anti-tantari - prima data i-am luat autan, ca merge acum dupa 2 ani, acum recent am gasit in farmacie ce am avut sia nul trecut , de la chicoo tzantza-noo..ceva de genul asta, eu zic ca e mult mai p=bun pt ca merge d ela 0 luni. Dupa intepatura am inteles ca merge fenistil gel, l-am mai dat, dar nu stiu la ce ajuta, poate la calmare mancarime, ca roseata nu dispare decat greu. Pup, ai grija de ea, roaga-le pe alea s-o dea cu crema cand ies afara...sau cum de o pisca la gradi?
Laurita Doamne tares- dulci copilasii astia ai tai, dulci-dulci dulci... imi vine sa-i pap.
Am vazut si Ubicelu si Ubicica scumpi foc si ei... ii simt asa apropiati, cred ca o sa fie foarte buni prieteni.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 14+
Alysh spune:
Neata scumpele,
Las o
ca am nevoie, desi Luca doarme de la 9-4 dimineata , dupa 4 l-am tot auzit fornaind si fosnaind si n-am mai putut adormi.
Cred ca n-o mai duc mult cu alaptatul ca suge biberoane la greu iar tazticile mele sunt cam goale....off.
Dani, foarte frumosi copii ai, mereu ti i-am admirat si se simte asa o comuniune intre ei, extraordinar! Pup Andrei si sanatate multe! PS: Avem scoica la fel, Hauck, noi avem si carutul din setul cu scoica. Dar nu sunt prea multumita de el.
LAurita, deci si voi ati fost la munte de curand? Pare foarte frumos acolo. Unde ati fost? Noi am fost la Pensiunea Leonte din Moieciu de jos- Pestera. 
Ah, am vazut pozici sunt superbi Ilincutza cu freza ei haioasa si ochiosul de Mirci
aimee79 spune:
Neatza fete dragi!
Multam de raspunsuri!
Dani Pup bb mic sa treaca buba rea...lasa ca trece si asta chiar daca tre'sa-i dai antibiotic. Ai vazut ca multe fete de aici au dat antibiotic la bbei mici si sunt ok. Multa sanatate! Superbi puii tai dragi!

Laurita mai, mai ce copii 'mumosi...si ce mamica dulce. Sa-ti traiasca, s-nfloreasca, sa te bucuri de ei!
Referitor la crize....am avut si noi, dar s-au mai potolit...cam aceleasi tactici....explicat, time-out....etc.
Lori
...pana nu demult Alutzu musca si lovea...mai ales pe mine, pe Nana (matusica la care sta) si copiii din parc...pe fetita nasilor era s-o tranteasca pe scari
( cu o sapt inainte o plimbasem in caruciorul lui...si nu i-a convenit, a facut scandal s-o dam jos...si cred ca a tinut-o minte...cum o prindea cum jap
) ...i-am explicat ca nu e bine, ca doare, ca nu se mai joaca nimeni cu el....in final vad ca a cedat. Dar in fiecare zi cand vine cu tati sa ma ia de la serviciu...imi spune "batui Nana asa na na! "....dar am verificat si minte...
. Acum il intreb, ma minti...se pune pe ras si zice ...daaaaaa!
Cred ca a fost si din cauza faptului ca a ramas fara mine...ca a inceput sa faca asa de cand am inceput eu serviciul.
Offf ca greu e sa-i mai intelegi uneori!!!
Si acum referitor la musafirul meu...m-am hotarat...am programare la medic azi la ora 7:00 PM...sa vedem ce zice...ma gandesc cu groaza la acest control, dar asta este 
...macar sa se poata rezolva.
Pupi!
Alexandra mami de Alutzu
7 +
http://family.webshots.com/album/578153970vvopeW
http://family.webshots.com/album/578148846XQlnLc
Adriana_78 spune:
Buna dim!
ce fete vorbarete ...
Am admirat si eu poze
pe Vlady, Alysh, unde sunteti la munte? la o pensiune? sau la casa bunicilor?
Pe Eva, Elena si Ana la mare -- abia astept sa mergem si noi, ale mele sunt innebunite dupa apa.
Pe Vald si Andra - Dani, nasol cu infectia, insa trebuie tratata, de la ce crezi ca i-a aparut?
Pe Ilinca cea motata
- ce haioasa e cu freza aia- vad din poze ca si voi ati fost la munte.
Si Annika e tare irascibila in ultimul timp - din orice se enerveaza, miorlaie, nimic nu-i convine. Nu face crize urate cu trantit pe jos si urlat jumatate de ora, insa pe mine si miorlaitul asta repetat ma scoate teribil din sarite -- mai tip la ea, bine-nteles ca incepe si mai tare sa urle; cel mai bine merge si la noi vorba buna si distragerea atentiei spre altceva
Lori, eu am somnul f. sensibil si cand incep vreo 5 javre sa latre, ma trezesc imediat.
Imi plac cainii, insa nu mi se pare normal ca o haita de caini sa ma deranjeze permanent, ca latra uneori si cate 10-15 min incontinuu si nu doar o data pe zi.
Am sunat la hingheri sa vina sa-i ia ... bine-nteles ca nu s-a sinchisit nimeni de reclamatia mea si cainii sunt bine merci pe strazi
Lorich spune:
Aimee sa fac un shpirit de gluma Nana asta are si nume predestinat!! Bafta la dr. de fund! Uite despre hemorizi si www.desprecopii.com/info.asp?id=985" target="_blank">aici
Adriana da, stiu ce zici cu cainii, la noi dureaza de o luna deja... o sa-ti cer nr. de la hingherii aia....
glumesc, n-as vrea, dar ce s ama faaaac, cand e cald nu pot inchide geamul ca murim.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 14+
cleo78 spune:
niatza fetelor, multumesc mult de sustinere, mai schimb si io abordarea...
Lorich, si la foame face mara urat.SI io fac la fel ![]()
Faptul ca va trece..consoleaza si ma intareste. E evident, perioada NU, dar in forma vreau aialalta... Mara nu loveste, nu musca, mai are apucaturi dar momentele aste pe noi ne sperie, si o izolam, si ii repetam nu lovim, ii doare, vai plange copilul/pisica/jucariia/etc. Si da, asta a functionat - dar am fo f. fermi amandoi. Nu suntem de acord cu bataia, si cred ca pedeapsa este cel mai eficienta la MAra - de pus la coltz (coltul fiind ca o retragem de la jucarii, si cu fata la perete si ii zicem sa mediteze la ce a facut)
Azi mi s-a kkt pe jos. Adica a facut in pampers ceva, am spalat, a fugit in curu gol,si apoi... noroc ca a facut pe parchet, si nu pe mocheta, a fo f. rapid.
Luminel, cu fenistil gel merge si la Mara. Calmeaza mancarimile si scade imflamatia. Are niste bube..... si le rupe de 2-3 ori pe zi, si curge sange, are cate o dara de la genunchi pana la glezna de sange..
si am mai luat din marmacie cred ca Autan, spray.
adriana, poze de la nunta vieneza?a? repede, scoate din joben ceva..
adriana, la noi au venit hinghierii...i-au injumatatit. I-a alergat pe aia necastrati, fara cercel... la asa.ro sunam eu
aimee79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lorich Aimee sa fac un shpirit de gluma Nana asta are si nume predestinat!! Bafta la dr. de fund! Adriana da, stiu ce zici cu cainii, la noi dureaza de o luna deja... o sa-ti cer nr. de la hingherii aia.... Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 14+ ![]() |

Multumesc de incurajari pt doctor!...daca maine nu apar...inseamna ca am murit de rusine!
Alexandra mami de Alutzu
7 +
Marina spune:
Ati citit acest subiect? Cred ca va priveste direct
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154424
Daca e albumul vostru ar trebui sa luati masuri
aimee79 spune:
Doamneeeeeeeee cati nebuni pe lumea asta!
Multumim Cleo!
pentru actiunea rapida...

Alexandra mami de Alutzu
7 +