Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (167)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE

Esme: La voi s-a dus echilibrul si rutina cu care era obisnuita probabil ca si voi sunteti un pic mai stresati de schimbari si Lorelai simte si le amplifica. Uite nu stiu ce au bunicii astia ca au o putere de a influenta copilul subliminal cumva. Mamei mele ii este frica de lift,de cutremure etc. Cea mare a crescut acolo vreo cateva luni doar si a ramas cu fricile astea. Nu le exprima clar dar exista. E tare interesata de toate fenomenele naturale vrea sa stie tot, citeste despre ele, ma terorizeaza. Si cu liftul la fel.. prefera sa urce pe scari...

Te iubim, printesa Victoria!!!

Sper ca in trei saptamani nu mi-o modifica iremediabil ca la anu' nu mai pupa vacanta cu fata, mai bine o las la Suzy sau ii platesc particular o luna. Ca optiunea o aveam si anul asta, dar aiceam, la fel ca anul trecut, sa se imprieteneasca fata cu bunicile, sa aiba si ea senzatia ca are bunici.

Povesteam cu colega de birou...ce ne placea cel mai mult in vacanta la tara (noi am avut bunici neinfricate )..ne placea libertatea de a face mai mult decat aveam voie acasa...si Lorelei acum?

da' trece...

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Esme: sper sa-si revina Lorelai cand se va intoarce la gradi.
Sunt multe de spus psihologic acum ea cunoaste pe cineva care are oarecare putere asupra celui/celor pe care il iubeste cel mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Bellanne asa-i, abia astept sa mai creasca, la noi de pe la 3 ani primesc copii la activitati, ca sa-l dau la cateva, nu la unul numai! Ca il vad ca e topit, cand vede copii jucand fotbal pe teren cu echipament si antrenor, sta agatat de gard cate o juma de ora si se uita fermecat.
Acum mi-l primeste numai la inot dar cu un parinte, eu nu prea mai pot sa merg cu el, al meu sot nici nu vrea sa auda de piscine, are oroare, asa ca astept sa creasca sa-l dau undeva unde poate face singurel.

Cleo nu mai stiu, n-am mai sunat, am sa sun maine, sa vad cum e inainte de punctia de joi.

Esme si eu am observat la fel cu bunicii, mai mare nebunie a fost. De aceea de data asta nu mai vrem pe nimeni , la bebe 2, In primul rand copilul se trezea urland in fiecare dimineata, si trebuia tinut in brate si plimbat, si e destul de marisor. Cum au plecat bunicii, n-a mai plans odata la trezire. Se jucau frumos cateodata, insa si pe mine ma enerva chestia asta : nu fa aia, nu fa cealalta. Si eu il las sa se suie, sa se catere peste tot, numai cand vrea sa sara il opresc ca mi-a cazut de cateva ori in cap.
Plus ca nu ma simteam eu libera sa gestionez conflictul cum voiam eu, mi se atragea mereu atentia, nu e bine ce faci, si nu ziceam nimic, ca sa nu-i supar. Copilul, normal era tot mai bulversat. In plus, nu stiu, dar ai mei parinti deloc nu aveau rabdare cu el. Se jucau 5 minute si se plictiseau, isi vedeau de ale lor. Ma uitam la ei si nu-mi venea a crede, ca au avut si ei copii. Apoi mi-am amintit ca noi am stat mai mult la bunici in primii ani de viata (eu pana in clasa a VI-a, sora-mea pana in clasa I) eu zic ca am mai mare experienta ca ei in a creste copii mici.
Si cu soacra-mea a stat 6 luni si totusi nu prea o indragea, cand era vorba sa plecam era tragedie, dimineata ma furisam din casa sa nu ma vada.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -DPN 15.02.2011
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Lorich, la multi ani!!!!
mai, s-a extins conjuctivita si la celalat ochi, sunt rosii amandoi, zici ca-i vampir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Lorich, LA MULTI ANI, SA FII SANATOASA, FERICITA, SA-TI DEA DUMNEZEU O BEBELUNA SANATOASA SI MANCACIOASA!

Hmm, multe asemanari cu voi pe planul fobii + bunici. si Vlad are fobie de Mos Craciun, stam linistiti si odata incepe sa strige, "Mami, Mosu, vine mosu"....stiu ca l-a infiorat asta iarna cum s-a mascat soacra-miu in Mos, dar am prins-o si pe strabunica speriandu-l cu Mosul.

Si Vlad nu vrea la socrii.De-asta i-a si fost atat de dor de mine la munte. Pt ca ei au mare grija de el, sunt precauti, il hranesc bine, il imbraca bine, il schimba, tot tacamul, DAR nu stiu sa se joace. Nu face aia, nu ailalta...si joaca mai putin. Iar dupa maica-mea e innebunit pt ca ea se joaca tot timpul, mult mai mult ca mine, se transforma in diverse personaje si animalutze, face ca toate alea, il distreaza la maximum......il lasa sa faca toate nebuniile pamantului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Buna seara, fete dragi.

Am descarcat cateva poze aici :

Doloress , Simonix , MsBB , Belleane , saru'mana de incurajari. Am sunat pediatra si mi-a dat zinnat, deja am dat Andrei prima doza, sper sa fie ok, Doamne ajuta. Mi-a spus pediatra ca tre' facuta urocultura lunar, timp de 6 luni pentru a ne asigura ca nu recidiveaza.

Simonix, ai mare dreptate, bine ca avem la dispozitie mijloace de vindecare. Chiar ma gandeam ca sunt persoane care se confrunta cu probleme adevarate, infectiile de acest gen sunt deja un fleac. Numai ca stii cum e, iti doresti ca alor tai sa nu li se intample nimic niciodata, lucru imposibil de altfel.

Esme, pupam si imbratisam razvratita mica. Pentru noi ramane in continuare cea mai cuminte fetita.

Cleo, am facut analiza din cauza faptului ca nu ia in greutate cat trebuie, alte simptome nu are.

Stefany, multa sanatate lui Iustin.

Va doresc o seara frumoasa. Noapte buna.

Dani, mami de

Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Alysh, abia acum ti-am remarcat semnatura, imi place foarte mult. Sa-ti traiasca "minunile", sa fie sanatosi si sa va bucurati de fiecare clipa petrecuta impreuna.

Dani, mami de

Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Scumpele

Ce mai teorii aici si strategii...
Danicris multa sanatate Andrei...cum ii dai Zinnatul?? e rau la gust, MIrci nu l-a luat nici in iaurt... scumpelei. Ce poze frumoase cu puii, mai ales cele in care sunt amandoi .
Simonix,Gabitza, SIs ms pentru comentarii pe facebook
Belleane imi pare rau ca fata se plictiseste cu bona, dar in general asa e...eu ma uit si in parc la copiii cu bone...rare sunt alea sa se puna la mintea lor. in rest, militarie asa. hm. cred ca ar fi mai bine daca ai da fata la gradi. Uite Mirci are activitati, cand ajunge acasa canta cantecele de la gradi, spune poezii toata ziua, cere sa stea la masa sa scrie, cere lego, vrea sa faca ACTIVITATI. cum face la gradi. Nu aveti o gradi pe langa voi?
Apropos de crizute. Mirci a inceput iar cu gesturi violente. A dat de cateva ori in prietena lui Daria, a muscat-o, apoi a dat in asta mica iarasi...hm. nu stiu ce sa-i fac, abia ne relaxasem cu violenta lui.
la gradi au un scaun plangaciosul, asa cum povesteste si Doloress. Acasa inca nu avem un colt de pedeapsa, dar va trebui sa facem. In general la el mai merge cu santajul, dar am inteles ca nu e ok sa recompensezi faptele bune. Mirci e foarte sensibil si daca incercam sa dam usurel in el plange de mama focului... azi B l-a altoit usurel ca a luat-o de par pe DAria si nu va zic ce circ a fost. Chestia e ca cu vorba nu mai merge i-am explicat de milioane de ori, cu santajul nu, cu -plecatul din parc nu e intotdeauna posibil -adica cu amandoi in casa e horror, preferam noi, pentru sanatatea noastra mentala sa stam afara cu ei.
Distragerea atentiei naste o problema si mai mare pentru ca orice jucarie scoatem iese lupta intre el si DAria, amandoi o vor fie ca e alui, fie ca e a ei...
Gata ma duc la culcare. va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

hello!

la spartul targului, dar mai bine mai tarziu decat deloc, urez si eu:

LA MULTI ANI! Lorich. Sarcina cat mai usoara, o fetita sanatoasa si frumoasa, toate cele bune sa ti se implineasca!

LA MULTI ANI! Ilincutelor noastre dragi! Sa fie sanatoase si baftoase!

Multumesc mult tuturor pentru gandurile bune si incurajarile legate de job. Sper sa-mi revin cat mai curand si sa ma impac cu mine.

Dani, imi pare rau de Andra, atat de micuta si cu e.coli!!! si Cris se lupta cu ea, n-am inca rezultatul la a treia urocultura, dar sper sa fie negativa. Sanatate multa!
Vazui si pozele cu "Ubiceii", superbe ca de obicei! ce tricicleta intersanta are Vladuc!!! iar Rasfatica e "mortala" in costumatia rosie

Stefany, sanatate si lui Iustin! Pe noi ne-a faerit D-zeu de conjutivita pana acum.

Cris are alta problema acum: a venit plina de muscaturi de tantari de la gradi...problema e ca face alergie la ele, se umfla si se inrosesc rau, rau, arata groaznic de urat. I-am dat Aerius si cu Advantan, trebuie sa-i iau neaparat un repelent...Cu ce as putea sa-i mai dau ca sa-i de inapoi si sa nu o mai manance? A mai patit cineva asa?

La discutia despre crize nu ma bag, Cris nu face chiar asa rau...Slava Domnului, ca eu nici "crizutele" ei nu le suport, daramite crize in toata regula

Noapte buna!

Lumi, mami de zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

neata
Luminel, poti s-o dai cu fenistil gel, e bine ca i-ai dat si aerius. Sau mixtura mentolata.Si Matei pateste la fel, i se umfla saracutul ciupiturile...
Sis, e superba Ilincutza, imi vine s-o contemplu asa...intr-una.
Cleo, si ai mei fac crize...eu chiar ma vaitam de ceva timp ca nu stiu cum sa mai procedez...Deja s-au ameliorat la noi. Si la noi functioneaza si santajul si pedeapsa...Citisem si eu ca nu ar tb folosit santajul, dar....nu am cum altfel
Alysh, si Mati e fan guma
Dani, imi pare rau de fata, dar vorba lui SImonix, bine ca exista si antib astea...Si matei a luat de la 4 luni antibiotic si uite ca baiat voinic am...DImpotriva dc ii face bine si eliminind microbul va lua in greutate si va fi mai bine de ce nu??Sanatate multa fetei!
SI La Multi Ani pt Lori a noastra cu intirziere, sa fie sanatoasa si sa se bucure d ecopilasii frumosi foc pe care-i are(ca stiu sigur ca si fata va fi o dulcetzica)
Stefany, dar ii pui picaturi si tot nu trece???Sanatate multa!

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput