Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (167)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Aimee chiar voiam sa intreb de tine, mi-era ca ai murit ieri de rusine. Tu ai nascut si nasti natural? Ca mie de ex. mi-au aparut fix la nastere, si nu mi-au trecut deloc, nu ma deranjeaza deloc, doar ca sunt acolo din cna din cand. Mi-e groazaaaa cum va fi la nasterea asta.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aimee79 spune:

Lori nu cu cezariana, dar eu am probleme si cu constipation ...si mai nasol e cand am cate o criza din asta pentru ca nu am grija la ce pap...in rest nu am probleme mari, dar la Alutu pe la la 8 luni de sarcina m-am trezit cu o hemoragie in mijlocul Realului de toata frumusetea...m-am speriat ingrozitor pana am realizat de unde vine.Atunci e nasol cand creste sarcina ca e presiunea mai mare pe dansii. Sincer iti recomand si tie sa te duci la medic dupa nastere....am vb cu o prietena care a fost si i-a rezolvat, iar acum e bine merci....e ca noua. Nu e vb de operatie, ci pur si simplu ii sugruma cu niste elastice...interventie nedureroasa....conform pacientilor

Pupi

Alexandra mami de Alutzu
7 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emycor spune:

hello hello
....stiti cum face Rares al meu cand stie ca a gresit cu ceva....vine asa cu privirea in jos si tot se uita la noi oare radem sau il certam.......ei cam asa vin si eu acum....cu putina rusine ca nu am mai intrat de mult ( si spre rusinea mea nici nu am mai citit la fel de mult ca inainte)dar ce sa facem.....serviciul asata, iar dupa-masa suntem in parc sau pe drumuri...... dar am mai prin asa din zbor suferinta Victoriei dar si bucuria multor mamici care asteapta bb2 sau bb3 ( felicitari!!!!)
.....despre rares pot sa spun ca este un taur cu adevarat, foarte incapatanat dar inca nu face scene de genu aruncat pe jos si dat cu piciorul....problema noastra e cu aruncatul lucrurilor si cu datul in mama si tata.....noi incercam sa il trimitem la colt, unde nu sta foarte mult si de unde spune" iarta-ma mama, pale lauuuuu".....de ti se rupe sufletul.
....de vreo cateva saptamani am avut si un eveniment mai neplacut, in sensul ca a luat un virus,si am fost internati cu diaree, febra si varsaturi ......un fel de gastroenterocolita........dar dupa evenimentul cu spitalul copilul mmeu s-a schimbat total.......ii este frica de oricine, nu mai da mna cu nimeni, fuge chiar si de copii.....e ingrozitor....
....in rest ....acum ne luptam sa scapam se pampers....in ideea in care el nu are nici o treaba cu faptul e e ud.....nu il deranjeaza deloc....speram sa scapam de pampersi pana plecam in concediu dar se pare ca nu vom reusi in doua saptamani...

va pupam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Aimee ma bucur sa te revad, m-am tot gandit la tine ieri . Imi pare rau sa aud ca ti-a fost asa rau dimineata, pe mine m-a luat spre seara dar am trecut cu bine ziua. Vezi cum poti tine situatia in frau din alimentatie, poate da DD si nu te mai chinuie si apoi te duci si scapi de ei.
Ce dulce si iubitor e Alutzu . Cred si eu ca te topesti toata, ai si de ce

Asa-i Laura , sunt colega de "banca" cu Simo si Aimee - cine stie? poate ni se mai alatura cineva? Pacat ca le-am "scapat" pe Lori si Doloress , mi-ar fi placut sa le am si pe ele colege.

Emycor , ma bucur ca ai reusit sa intri sa ne scrii despre voi. Imi pare rau sa aud, insa, ca ati fost in spital . Multa sanatate si sa nu se mai repete. O sa treaca el peste faza asta si o sa socializeze fara teama cu toti.
Bafta cu dezpampersarea taurasului!

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Am inceput aventura nr.2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

emycor, ce m-a emotionat cu "iarta ma mami"... mara imi raspunde: NU, ca nu vrea sa se duca la coltz, sau se duce si se joaca... uneori, cand e f. nervoasa, si urla, se duce si se calmeaza, e constienta ca nu e funny acolo.

Desiree, ne bucuram ca sunteti acasa, si ca sunteti mai bine la printesa si tie

Azi dim. Mara iar nu a vrut la gradi. Voia in parc la ratze. De unde sa ii scot ratze la 7 dim?? Ba mai mult, vede SUn PLAZA, zice : MALL, vede apoi City MALL, zice: ALT MALL! vai de curu meu si de cardul lui tati daca de acu numai mall-uri viseaza!!
Dar mi s-a kkt de 2 ori ... pe mocheta. -pe langa ca nu stiam sa imbrac o bluza primita cadou, a trebuit sa mai spal si frec mocheta de kk. De 2 ori.

Am fo aseara la sala. Tinand cont ca sambata am alergat 1 tura de tinerelului, aseara am fo la World CLass , are o prietena abonament si m-a luat si pe mine... ce fain este!!! Si dupa aia, m-am bagat la Debenhams, de unde mi-am luat un sutien + chilot, ca tot erau reduceri, unde era sa fac o depresie in cabina de proba, dar asta pt ca au ei luminile nu stiu cum, si am vazut ca tre as iau marimi mai mari. Noi sa fim sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Cleo tu de ce te deprimi draga ca tb sa-ti iei marime mare la sutien???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Nadia, bine ati venit acasa!!

Fete, ma duc sa fac un capitol nou.

ah, tre' sa plec, n-am timp de cap nou, fac de acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Laura, pai cred ca nu cupele erau mai mari la Cleo ci circumferinta - cel putin asa am patit eu -- f. surprinsa cand am descoperit ca 75 cat aveam nu mai imi e bun si nu din cauza ca am sanii mai mari si ca am burta mai mare si ma strange la inchidere

Nadia, bine ati venit acasa! pupici Victoriei!

Cleo, unde e World Class? La fitness ai fost?

Si pe mine ma batea gandul sa merg la Aqua Gym, ca fitness nu prea imi place -- nu stiu cum e la Aerobic
Cred ca inotul e cel mai fain, da eu sunt puturoasa, si daca nu e un instructor ceva, nu fac decat sa ma balacesc

Alysh, de ce nu mergeti in Grecia? Cred ca e mai fain decat Turcia sau Bulgaria -- e adevarat ca e mai departe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Lorich, Aimee, Adriana, Alysh am uitat sa va multumesc pentru complimente la adresa pozelor cu puii mei! sper s anu fi uitat pe nimeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

laura, nu am cupa mai mare... doar la circumferitza sunt mai mare... mai mare decat in sarcina. Ca si adriana, incerc sa inchid si revarsa grasimili. SI nici macar un e burta de vina, ca grasimea nu e numai pe burta...

Adriana, da, la sala de sport, in Plaza este, cica si la Marriot. E prima data cand am fo, prietena mea are abonament de la job..si poa lua 2 invitati gratis pe luna. Bestial arata sala... nu am facu aerobic, ci la aparate, 30min alergat pe banda, asta stuu, asta fac, alerg, si apoi ceva abdomene.
ar fi fain daca as face si acasa cate ceva din cand in cand...dar nu ma pot mobiliza, nu reusesc sa pun la punct treburile....

Eu cand am fo in turcia, nu am prins aer umed, ci caldura uscata, super a fo (dar pe 2 iunie...)

Mergi la inceput