PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (191)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

La multi ani pepenasilor: Anais Iman, Patrick Ioan, Natalia Ioana, Luca de moni, Luca de bubuleana, Miruna, Nick de la Cluj si Filip de la Brasov!
La multi ani mamicii map!

Noi am fost in week-end la tara, unde Irina s-a simtit fooooarte bine. A fost in largul ei, dupa gaini, rate si altele. I-am pus apa in piscinuta si se balacea toata ziua. Am lasat-o fara pampers, doar cu chilotel. Spunea cand facea pipi, dar dupa, ca o deranja. E un inceput.
Azi e la gradinita, in prima zi. Am vorbit cu educatoarea si mi-a zis ca a plans un pic, m-a strigat. O s-o ia bona la 12. Sa vad maine daca mai vrea sa mearga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Nicholas la multi multi ani, sa fii sanatos si sa ai o copilarie minunata.

Multumim de urari fetele, am pus poze de la petrecerea de ieri si cu tortul minune.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

hello gagix
gata , sunt si eu nevasta

----------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08
----------------------------------------

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Marina, casa de piatra! Si sa fie intr-un ceas bun, sa va mearga bine si sa fiti sanatosi!

Sib http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/ ***** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA

Nasterea ariciului Vladimir ***** ***** Anna, o nastere cu viteza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Multumim mult pentru urari!!!
Pup pe toata lumea,dar nu nominalizez ca sunt pe fuga!!!

Eu nu am avut net acasa,iar acum sunt prima zi la munca:(
Deocamdata e ok...sper sa ma acomodez repede.

MONA...Felicitari!!!

Urez si eu La multi ani pepenasilor care isi serbeaza ziua de nastere!!!

Nicholas Cristian
Filip

Sa cresteti mari!!!
MONI...si voua la multe lunite

ANAXENA...Felicitari!! si sa ai o sarcina usoara!!!

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Mona felicitari !!! Cred si eu ca esti mandra de tine, ai si de ce, cu 2 copii si ai reusit sa inveti, bravo!

Noi incepem incet-incet sa ne acomodam cu apa de mare . Inca nu vrea sa auda de intrat in apa, nici macar in piscina gonflabila pe plaja nu vrea, desii apa este f calda. In schimb ii place sa ne batem cu apa, sa luam apa cu stropitoarea si sa turnam pe ea, sa arunce si ea cu apa pe noi (si am luat la galetuse/stropitori/lopeti cu apa in cap weekendul asta... ), ce sa mai a fost balaceala maxima, dar pe nisip, nu in apa .
Asta e, e fix invers decat verisoul ei, ei ii place in cada si nu ii place in mare, lui ii place in mare si nu ii place in cada

Si sa va povestesc ce progrese a facut don'soara: venise pe plaja o fetita de 2 ani si a intrat in piscina noastra si a inceput sa se joace cu jucariile Aidei. Aida s-a enervat brusc (v-am zis ca e foarte posesiva) dar nu putea sa actioneze pt ca fetita era in piscina si Aidelul nu calca acolo . Asa ca a insfacat ce juarii a avut la indemana si a luat-o la fuga vazand cu ochii si tipand. S-a dus ce s-a dus, dupa care s-a oprit, s-a gandit putin si s-a intors calma incet-incet. Vine langa piscina, se uita la fetita si zice "te og fumos da stopitoalea" (adica "te rog frumos da-mi stropitoarea")
Nu mi-a venit sa cred cand am auzit-o, ca s-a calmat singura si i-a trecut ei prin minte sa spun asa. Si dupa aia de cate ori a vrut ceva a spus te rog frumos, pt ca am tot laudat-o si i s-a si dat cand a cerut frumos.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

casa de piatra Marina
Nicholas si Filip
cu intarziere (sper sa ma iertati)
4 Ana Raluca (Tecky), Amira Maya (mada_mxm), Nancy (boticelina), Mena (mariana_1976), Nicholas (morcoveatza)
5 Ilinca (ioana), laremi, Lucian (madina71),
6 Caprioara,
8 Vladut (ileanna),
9 Xenia (gallyb), bobitamica,
10 Karina Francesca (tiberica)
11 Ioana Maria (AnnaBaby), Denisa Maria (dara_d),
12 bufi
13 Daria Maria (jjovana80), cristina_26, Daria (irda), Alina (tiberica),
14 Ilinca Melania (Caprioara), Alexandru Matei (ana_a), Daria Ecaterina (kamelya),
15 Miruna (dia_filipas), Alex (laremi), Eevi Klara (Yael), Leia Maria (mihamiha), Iulia (Dianami)
16 Irina (bobitamica), Andrei Gabriel (CristinnaP),
17 Patrick Ioan (pagurschimag), Anais Iman (narcisa.s), Natalia Ioana (katalyna), Luca Andrei (moni_or), map ,
18 Luca (bubleana), Miruna (Ralu79)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

Patrick Ioan (pagurschimag), Anais Iman (narcisa.s), Natalia Ioana (katalyna), Luca Andrei (moni_or), map, Luca (bubuleana), Miruna (Ralu79), Nicholas Cristian (atb), Filip (bujo),
LA MULTI ANI,DRAGI PEPENASI SI VA ROG DIN SUFLET SA MA IERTATI PT INTARZIERE!

sa fiti sanatosi,sa fiti fericiti si sa aveti o copilarie minunata!

multumesc tuturor pt felicitari,sunt intr adevar foarte fericita!

VICKY,inca nu s titulara,repartitia e pe 23[sau 24,depinde cand se va hotari sedinta publica pt romana,acum sunt contestatiile],insa am toate sansele sa fiu titulara,pt ca am a treia medie si sunt 16 posturi titularizabile[bine,unele posturi sunt f departe,dar ma pot detasa anul acesta si la anul,daca apare un post titularizabil f aproape,ma pot pretransfera ].adica,mai pe scurt,de anul asta voi avea un serviciu sigur,nu ma voi mai duce in fiecare an sa dau examen,ce mai,sunt tare!!!!

SYB,la cat mai multe moderari!

KATALYNA,tu ce mai faci?

SUN,ma bucur ca louana e bine.chiar,cum ai reusit sa afli?

THE ANDREEA,sa ti traiasca noua minune si sa fiti fericiti!!!

fetelor,imi pare rau ca n am timp sa va nominalizez pe fiecare in parte si ca nu apuc sa va multumesc tuturor pt sfaturi si pt toate vorbele bune pe care mi le ati spus.

MONI OR,asa e,ma cam subestimez
BOBITA MICA,ce mai face irina,i a trecut fobia cu apa?
DIA,DIDI,VA PUP!
MARINA,casa de piatra!

BUJO,cum e mama sa fii soferita?
eu azi am fost la dr chirurg,ca de obicei am niste fire,dar de data asta dr n a mai fost asa dragut si nu mi a mai facut anestezie,asa ca am simtit ca mi scoate maruntaiele afara.
la 15 30 am programare si la dentist,asa ca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

La Multi Ani dragi pepenasi !!!!
Anais Iman
Patrick Ioan
Natalia Ioana
Luca
Luca de bubuleana
Miruna
Nick
Filip

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

MARINA...Casa de Piatra!!! sa fiti sanatosi si sa aveti o viata minunata!!

MONAin primul rand sa stii ca ma bucur pentru tine...
merci de intrebare..Irina s-a mai obisnuit un pic in sensul ca face dus. Am reusit sa o spalam si pe cap .
De ziua ei am facut o petrecere cu copii si am avut o piscina un pic mai mare,dar nu a avut curaj sa intre. O lasam in pace sa faca cum crede ea...
Ori mi se pare ca e cam rasfatata,ori sunt crizele de personalitate de 2 ani. Nu vrea nimic. Refuza din start orice,apoi spune "da,veau"...ma zgarie si apoi spune"scuze"...parca ma santajeaza emotional si cateodata nu stiu cum sa reactionez...apoi vrea doar cu Bogdan...cu el isi permite orice...daca sare calul el ii trage una la fund(nu tare),dar fara sa o anunte in prealabil si atunci se supune regulilor ca sa zic asa...asta dupa ce are crize de furie,tipete,urlete care nu pot fi inlaturate cu vorba buna...Ii explicam in totate felurile,dar parca nu vrea sa inteleaga si atunci se pune si mai tare pe urlat...O fi si de la canini,nu stiu..ideea e ca are accese de furie uneori si parca ma sperie...Unde ea era atat de cuminte si linistita...

Acum sunt intr-o mica pauza..la mine la lucru e destul de relaxant pentru ca e vacanta si nu prea avem evenimente..

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput