PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (191)
Raspunsuri - Pagina 13
dia_filipas spune:
Sun mersi de PM!
Poze cu Miruna am numai pe aparat, tre' sa le descarc zilele astea si sa le pun. De la strand nu avem, da' avem cu ea balacindu-se in piscina ei de la gradina. Imi trebe numa ceva vlaga sa descarc pozele, da' cu canicula asta...![]()
Dia, mami de soferita in devenire
Miruna (15.07.2008) 
monalac spune:
intru sa mi marturisesc una dintre cele mai mari bucurii-am luat a treia nota la lb romana,din 80 de candidati-9,35.http://www.isjgiurgiu.ro/note-tit.pdf.
uitati va la nr 142.
monalac spune:
sunt atat de fericita,atat de mandra de mine.am invatat printre picaturi,pentru ca am facut si mancare,si curat,noaptea m am trezit sa am grija de copii.
am terminat romana la spiru haret,sectia id,pt ca n am avut cum sa merg in buc la facultate,il aveam deja pe cris.
am concurat cu absolventi care au facut facultatea la stat si care au venit din toate colturile tarii pt ca la noi in oras sunt posturi.
poate ca par patetica,dar chiar simt nevoia sa ma laud.bunica mea ar fi fost foarte mandra de mine.
mcoca spune:
Mona, FELICITARI!!!!!! Sunt foarte bucuroasa pentru tine. Deci gata, esti titulara, nu? Ai scapat de tot calvarul.
Vicky si Printzesone
Chuny spune:
Mona, felicitari si mult succes in continuare!!! Ai toata dreptatea sa fii mandra de tine pt ca nu e usor si putini reusesc sa se imparta cu toate. Felicitari inca o data!!
Sib http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/ ***** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA
Nasterea ariciului Vladimir *****
***** Anna, o nastere cu viteza
ana_a spune:
La multi ani sarbatoritilor de zilele trecute!
La multi ani sarbatoritilor de astazi,
Nicholas Cristian
Filip
Sib - iote bre ce palarie noua ai! Sa o porti sanatoasa! ![]()
Mona felicitari!!! si bafta in continuare! Ma bucur tare pentru tine!
Sunt in fuga.Merg sa-mi rezolv cateva treburi.Tati de azi este oficial in concediu, sta cu puii pana vin eu, apoi mai are de rezolvat una alta cu masina sa putem plecat si noi nitel in concediu
Abia astept.
Bre, musai sa va spun, ca Teiu nostru de cand a implinit 2 ani si-a rotunjit fitzele de baiat mare
In plus, si-a imbunatatit fff mult vocabularul! Avem multe cuvinte noi, expresii, propozitii din 2 cuvinte, atitudine, ambitie...etc...
Dar alta data, va dau detalii, acu ma grabesc.
Va
si va doresc toate cele bune!
Sa auzim de bine!
blog 
proud
"Mintile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente,
iar mintile reduse ii discuta pe altii."
Povestea fotografiilor noastre :
Operatiunea: I Love DC!
O poveste cu si despre stejarii DC!
ana_a spune:
gata, am incarcat in fuga si eu cateva poze.
blog 
proud
"Mintile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente,
iar mintile reduse ii discuta pe altii."
Povestea fotografiilor noastre :
Operatiunea: I Love DC!
O poveste cu si despre stejarii DC!
moni_or spune:
MONA, felicitari din suflet!
Bravo tie, eu (si multe din noi aici) am spus intotdeauna ca tu esti o femeie puternica, doar tu trebuie sa vezi asta si sa incepi sa te apreciezi la adevarata valoare.
LA MULTI ANI PENTRU DOI PEPENASI BLONDUTI SI SPECIALI: NICK SI FILIP! SA CRESTETI MARI SI SANATOSI.
ANA, MATEI cand a inceput sa vorbeasca? Stiu ca te plangeai ca nu prea spune nimic. A inceput direct cu propozitii de 2 cuvinte???
Noi cred ca suntem ultimii la vorbit. Luca vorbeste doar pe limba lui (si nu, nu e ceva stalcit de pe romana), in rest mai mult de 10 cuvinte nu. Oricum si taica-sau abia spre 3 ani a vorbit, dar totusi sper sa nu-i semene Luca. Nu vrea sa repete nimic, ideea e ca NU VREA sa vorbeasca, nici macar "apa" (si doar "papa" zice, nu e ca nu poate lega sunetele) nu vrea sa zica, mai bine arata cu degetul si face "aaa, aaa". Mai e vreun pepenas care nu vorbeste? Dar chiar nu vorbeste, nu ca nu spune propozitii
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!
dia_filipas spune:
LA MULTI ANI NICK!
LA MULTI ANI FILIP!
SA CRESTETI MARI, SANATOSI SI SA AVETI O COPILARIE MINUNATA!
Miruna (15.07.2008) 
dia_filipas spune:
Mona felicitari pt. nota! Bravo! Mai ai si alte examene, sau ai trecut cu bine si ai obtinut titularizarea?
Miruna (15.07.2008)