PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (191)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

La multi anisori cu bucurii

Irina si Andrei Gabriel !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata,

La muuuuuuuuuuuuuulti ani, pepenasi speciali: big brother carliontz Luca, sirena pretioasa Anais, Patrick, blonduta Ioana! Sa aveti o copilarie de vis!

La multi ani cu sanatate Monica!

Vazut si pozicile si sunt absolut minunate. Nu pot sa inteleg de ce am fereastra de comments inactiva, ma oftic, as fi vrut sa las un gand acolo.

Am vazut superbele surioare Clara si Riana, iubire mare acolo si un licar de dragoste pura in ochii mamei; vazut Aidel si Garga, la hranit pufuletzos de animale; doua frumoase radioase si 2 mamici taaaare secsoase; am vazut Ioana sarbatorita, ca o papusica e fetita asta, imbracata in rochite dragute, cu gropite in obrajori si un zambet strengar; vazut-mare surpriza mi-ai facut Moniq, fratiorii Maria si Andrei; Maria o brunetica serioasa si hotarata si Andrei un bebe luminos si zambitor, foarte diferiti si fooooooooooarte dulci; vazut finuta motorizata Sara, in concediu, foarte dulcica si gingasa pitica asta cu ochii ca marea; vazut Maya si am ramas cu gura cascata; n-o mai vazusem de asa multa vreme, este atat de schimbata, de mare, de frumoasa, de expresiva; seamana cu mami si zambeste demential!

Am si citit putin asa.

Vio sanatate muuuuuuuuuuulta si ai grija de bebita din burtica, s-o faci mare mare, la fel ca surioara Ale!

Vazut si 2 bloguri faine dar pe fuga. Al Adrianei si imi pare muuuult mai aerisit si al Anei, care are niste poze wow. Cu ocazia asta i-am vazut pe superba micuta Ilinca si pe tunsuliciul minunat Matei!

Sib felicitari pentru palaria movalinda si la cat mai multe sezoane! Drum bun in Romania, relaxare si vacanta frumoasa!

In rest asa pe fuga: pampers suntem cam 50-50%, in functie de cheful domnisoarei iar eu ii respect alegerea, chiar daca am senzatia ca dupa 3 zile gata si apoi incepe iar sa ceara pampers; carut vrea in concedii, in rest doar daca e musai si o rugam cu cerul si pamantul:); de vorbit vorbeste intr-un mod foarte ciudat...are saptamani cand zice totul perfect inteligibil urmate de 1-2 sapt in care e chinez complet si definitiv (acum suntem iar la perioada pseudo coreana:)).

Multumim de urarile de bun venit. Am avut noroc sa-i pot lua cu mine la conferinta asta, mai ales ca e in orasul nostru atat de drag. La urmatoarele nu voi mai avea sansa asta, dar asta e meseria mea si sacrificiile care trebuiesc facute. Cu drumul, e adevarat ca e ea o rezistenta dar de la o luna de viata, T a petrecut ca o medie 1000 km/luna in masina, asa ca e si obisnuinta. Si ea se simte cel mai bine la plimbare, intre oameni, muuuuuuuuuuulti oameni, cat mai multi, cat mai galagiosi daca se poate:).

Pumnii stransi piticilor gradinari, mamicilor proaspat intoarse pe meterezele job-ului, sanatate maxima tuturor si nuuuuuuuuuumai bine sa aveti!

Promit ca, macar la o luna de la eveniment, o sa pun si eu poze cu petrecerile fiica'mii.

Va imbratisez, weekend placut!

Mamica unui MIRACOL 2+
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

La multi anisori fericiti si plini de bucurii

Patrick Ioan, Anais Iman, Natalia Ioana, Luca Andrei!
La multi ani Map!

Ilincu are febra de ieri . Cred ca se pregateste o maselutza sa iasa. Ea mereu a facut febra mare cand i-au dat masele.

Desi am fost singura cu ea (tati e la nunta), azi am reusit sa termin de incarcat pe blog prima nunta pe 2010. Daca vreti si aveti timp sa vedeti pozici le gasiti aici. Apreciez si feedback daca puteti da la ele. Multumesc anticipat .

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Didi, multam de link !

Dia, succes la job !

Sun, .

Anaxena,, cu intarziere iti spun si eu felicitari pentru toate cele 3 evenimente ! Sarcina usoara sa ai !

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

La multi anisori fericiti si plini de bucurii

Patrick Ioan, Anais Iman, Natalia Ioana, Luca Andrei!
La multi ani Map!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

LA MULTI ANI FERICITI
ANAIS,
LUCA,
PATRIC
NATALIA!
SA FITI SANATOSI, SI SA ADUCETI PARINTILOR NUMAI BUCURII!!

Dia, mami de soferita in devenire Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Multumim de urari!

Uram si noi la multi ani pentru ieri pentru Patrick, sirena Anais, printesa blonda Ioana si mamica Map!

Si pentru azi la multi ani Luca si Miruna!

Noi am avut ieri petrecere, a fost foarte frumos, Luca a primis o groaza de cadouri, inca nu le-am deschis pe toate deci mai avem ce face si azi.

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI MIRUNA!

LA MULTI ANI LUCA!

SA AVETI O COPILARIE MINUNATA SI SA FITI MEREU VESELI SI FERICITI!

Noi am fost ieri la un strand foarte fain amenajat, Miruna a fost foooarte incantata de apa. Cum am intrat pe poarta a luat-o la goana spre bazin strigand "apaaaa". Abia am convins-o sa se dezbrace mai intai . Eu am cam stat in soare si acu ma arde de mor spatele si genunchii, deh, e prima iesire la apa anul asta...Macar ne-am distrat super fain, era si un loc de joaca pt. copii foarte fain, cu piscinuta mai mica, la Miruna ii ajungea apa pana la piept, a umblat in baziunul ala non-stop.

Duminica frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Imi ziceti si mie va rog parola de pe picasa? Pana acuma ma loga automat, da se pare ca ceva s-o schimbat si mi-o cere si nu o mai stiu... Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata,

LA MUUUUUUULTI ANI pentru Mirunicimea Sa, pretioasa, cretulina, frumoasa si dulce si pentru barosanul Luca, de care imi e dor tare si sper ca mami a lui sa mai vina din Maldivele alea si pe la noi!

Moni ma bucur ca ati avut o petrecere frumoasa, nici nu se putea altfel cu asa un sarbatorit! Nu stiu daca ti-am zis, as fi vrut sa scriu la poze dar nu reusesc sa activez fereastra de comment, ai 2 baiatei superbi! Seamana foarte tare intre ei, au o finete a trasaturilor aparte asa si niste ochisori tulburatori! Sa va traiasca!

Dia ce faaaaaaaaain! Cred si eu ca i-a placut soferitei la apa, pentru ei e o maaare distractie! Poze nu ne pui? mi-ar fi un pic dor de fatuca aia frumoasa a Mirunei. Iti trimit imediat pm cu parola!

Adri sanatate multa Ilincutei! Daca mai aveti maselutele din spate de iesit, se prea poate sa fie de la ele! Hai ca-s doar 4 si scapa puia mica si frumoasa si de capitolul deranj de la dinti! Matei ce face? Cum a terminat scoala? Mi-au placut pozele de la nunta, am ras la multe dintre ele, amuzanti miri ati avut:)...si ce de mirese la Arc...ohohoooo Eu zic ca sunteti pe drumul cel bun si va doresc sa va mearga din plin!

Va pup, o duminica frumoasa sa aveti!

Mamica unui MIRACOL 2+
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput