PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (191)
Raspunsuri - Pagina 11
Caprioara spune:
Helau,
La multi anisori cu bucurii

Irina si Andrei Gabriel !
Ana, inca nu am intrat "in paine" la job. Seful e in conced pana luni si colega mea o sa fie de luni incolo
. Ea are bb mai mic de 2 ani si are program de 6 ore. De aceea ieri si azi pana la ora asta nu a avut timp decat sa dea cu mailuri in mine, nu m-a pus in tema cu nimik. Eu am avut de rezolvat chestii organizatorice care au consumat timp si acum citesc materiale ca sa ma pun o lecuta la curent cu ce mai e pe aici.
Am fugit, ca se vede oe monitor ca nu am ceva de serviciu si nu vreau sa am probleme
.
pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta
violeta29 spune:
Buna !
Multumesc din suflet pentru incurajari

SYBILLE, felicitri pentru "palaria noua",iti sade tare bine!
ANA_A, felicitari pentru locul 7 muta bafta in continuare,sa ajungeti pe locul 1
CAPRIOARA, servici usor 
GINI, si la noi jale mare cu deplasarile, cu greu o putem stapani, trebuie sa facem pauze lungi si dese ,ce sa mai ma apuca groaza
SUN , bine ati revenit, sa va fie de bine plimbarea.Pupam "opilu"
MCOCA,sunt bine, nu mai sangerez deloc, sunt putin ametita de la injectii si de la stat in pat,am medicatie pentru inca patru zile, deci mai stau pe-aici o vreme.Puuuup
MARINA,sa aveti o nunta ca-n povesti , sa aveti parte de vreme frumoasa si asteptam cu nerabdare pozele
MONALAC , imi pare tare rau sa aud ca iar ti s-a desprins operatia, multa sanatate!
DIA, DR_ANCA, BOBITAMICA, ANKALAURA 
Fiindca Despre copii a devenit parte din viata noastra ,am decis sa participam si noi la concursul "I Love DC".Daca va place poza noastra ne puteti vota www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=4" target="_blank">aici : vio1 si vio2
O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete
Violeta ,mamica binecuvantata de nazdravana mica
-Alexandra Valentina(2.09.2008) in asteptarea unei surioare
10+
Didi81 spune:
Sun, bine ati revenit 
Aidel e si ea incredibil de cuminte la drum, ultima data am mers aproape 7 ore fara pic de oprire (din care doar 1 ora si jumatate a dormit). Sta cumintita in scaunul ei si admira peisajele pe drum, e mereu atenta sa vada trenuri, mai remerca uneori o casa mai interesanta si ne-o arata, mai rontaie un biscuite, chestii de-astea de-ale ei ![]()
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Chuny spune:
Eu sunt in urma cu multe.
Urez la multi ani tuturor pepenasilor si va multumesc, de asemenea, pt urarile adresate Annei.
Anaxena, felicitari pt burtica si multa, multa sanatate!
Vio, sa fii cuminte si sa asculti ce spun medicii si va fi bine. Eu am avut ruptura de placenta in 2 locuri la a doua sarcina, dar am stat cuminte 2 saptamani si s-a rezolvat.
Capri, spor la munca! Ai intrat in randul lumii. :-)
Sun, Praga? ce frumos suna! si noi plecam pe 29 iulie spre Romani cu masina ... facem o escala in Elvetia
si apoi una la Budapesta.
Aris Damian, bine ai venit in lumea noastra. fetelor, mie imi sclipesc ochii dupa bebe 3, mi se pare cifra perfecta.
Ana, eu ti l-am admirat pe tunsulici deja
. In curand o sa trec si pe la concursul cu poze ...
Vicky, sa va fie de bine vacanta!
Gini75, cumparati un DVD portabil de masina, poate asa nu se mai plictiseste asa de repede. Si trebuie sa stea in scaunul de masina, asta nu se negociaza.
Didi, fain ca Aida e atat de cuminte in masina. Copiii mei nu stau chiar asa de cuminti, insa ne adaptam. Facem opriri de cate o ora in care alergam bine si apoi din nou 4 ore de drum.
Nici Anna mea nu vorbeste foarte mult. Adica am o prietena care poarta discutii cu fata ei si fac conversatie impreuna f frumos. Eu cu Anna nu discut asa, dar am un alt stil si deci ea are o alta maniera de a invata sa vorbeasca. Stie multe cuvinte si le combina sa faca propozitii, dar nu pot sa zic ca face conversatie.
Sib http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/ ***** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA
Nasterea ariciului Vladimir *****
***** Anna, o nastere cu viteza
Caprioara spune:
Fetele, multam pentru incurajari
. De luni o sa am carca de munca, dupa cum se contureaza...
Vio,
sa treaca repede si sa fiti bine.
Mona, sanatate multa si tie
.
Syb, felicitari pentru "palarie"
.
Imi scapa mie ceva??? Anaxena e gravi
??? Eu nu am gasit postul in care anunta, unde e? E pe mess scris cumva? Eu la job nu am acces la messenger.
Am plecat spre casa. Azi am zi scurta
.
pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta
Didi81 spune:
Capri, anuntase Anaxena la un mom dat pe forum ![]()
EDIT: aici a anuntat
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
dia_filipas spune:
LA MULTI ANI IRINA! SA AI O COPILARIE MINUNATA SI SA ADUCI PARINTILOR NUMAI BUCURII!!
Sib felicitari pt. "palarie"!
Azi a fost si prima mea zi de lucru, mai mult de acomodare, ca sefimea e in delegatie, in birouri e santier ca se pun termopane, da' a fost ok, am fost bine primita, sa speram ca va fi numai bine...
Ia suparata putin ca Miruna iar tuseste, a luat o sapt. tratament, parea mai bine, da' tot tuseste si are muci...oooffff...
No, fug ca s-a trezit. Va
pe toate!
Dia, mami de soferita in devenire
Miruna (15.07.2008) 
ankalaura spune:
LA MULTI ANI IRINUCA!!
Eu mai vroiam sa va spun cu caruciorul. Noi il mai folosim, adica eu il folosesc, si o sa sufar profund cand va trebui sa renunt la el.
E un bun cuier pentru sacosele cu cumparaturi, cosul e la fix pentru prosopul si salteluta de la piscina, iar in partea din fata incap la fix pampersii de schimb, in buzunar pun biscuitii, fructele si apa... ce mai, nu stiu ce m-as face fara el! Are si parasol, asa ca....
Er nu mai prea vrea sa se suie in el, si nu mai vrea centura, dar ca sa o conving i-am zis ca nu mai punem centurile de umeri, si sa se suie cand are ea chef, asa ca merge ce merge pe langa, si cand are chef se catara singura in el - e prima data cand gasesc utila lipsa barei aleia din fata pe care o au majoritatea carucioarelor!
Si mai nou a invatat ca nu se poate da jos cand are ea chef, ci trebuie sa ma anunte.
Deci noi facem un trio perfect, noi si caruciorul adica... Este ajutorul meu number one!