PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (190)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Deci noi ne-am distrat de numa!
Azi am fost la doua piscine plus la balaceli, dimineata o tura si seara o tura. Bai ce s-au mai distrat fetele, mai ca nu le mai puteam lua de acolo. Erikai i-a placut cel mai mult la piscina de bebei, unde cel mai mult apa are 50 cm adancime, iar Elizei i-a placut la balaceli, unde sunt multe caldaruse de-alea care se umplu si ti se varsa in cap dar si un caldaroi mare de tot care e senzatia parcului, ce mai chiuiau toti copiii acolo!
Eu am venit fleasca, fusta uda pana la jumatate si juma' de bluza uda si ea, de la costumul Erikai, care nu a mai vrut sa se imbrace.
Dar aici nu se uita nimeni la tine daca mergi asa pe strada, asta e o chestie foarte relaxanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

neatza!

gallyb, si noi avem uneori distractie inainte de somn...La noi regula principala implementata de Matei este urmatoarea: TOATA lumea la somn! Nimeni nu misca in casa!El face prezenta in pat si pana nu este formatia completa...nu doarme Pana adoarme da din picioare si se foieste...

anka, super ca va distrati grozav !

la noi ploua...again...of...nu se mai termina odata ploaia?

pe Matei la ciuruit ieri noapte un tantzar 7 intepaturi pe un obraz, bietul de el, asa il supara de tare...l-am dat cu fenistil gel insa parca nu l-as fi dat cu nimic...

Gata pauza.
Va doresc o zi buna in continuare.Sa auzim de bine.

bucatica mea!
proud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Dia nu mai da cu ceai de musetel, mai rau stimuleaza inflamatia. Curata doar cu ser daca nu-i mai pui picaturi.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui dia_filipas

Seara buna fetele!

LA MULTI ANI FERICITI CAPRIOARA!! SA FII SANATOASA SI SA-TI IMPLINEASCA DOMNUL TOATE VISELE!

Multumesc pentru pontul cu ceai de albastrele (imi pare rau, dar am citit azi dimineata si nu mai retin cine mi l-a dat) ! Eu stiam de ceai de musetel de la sot si de la taica-meu. Am spalat-o si aseara cu ceai si s-a linistit, azi toata ziua la fel, deocamdata e bine, nu s-a mai scarpinat. Daca Doamne fereste mai e ceva, incercam si ceaiul de albastrele.

Dia, mami de soferita in devenire Miruna (15.07.2008)

Dia, eu zic sa renunti la orice fel de ceai!!!este foarte periculos pentru ca nu este o substanta sterila, poate sa contina impuritati care ii fac foarte mult rau ochiului. Daca bine retin...este vorba de conjuctivita Mirunei nu?

bucatica mea!
proud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

la multi ani tuturor pepenasilor
am intrat si eu azi sa va anunt ca am implinit 3 ani de casnicie si drept cadou am 3 teste slab pozitive

vineri ii scot Mariei gipsul

Ana-Maria de Maria 19.06.2008 si 4+ bebe mic
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

xena, felicitari pt sarcina si multi ani fericiti in varianta 4! Ti s-a implinit f repede dorinta, asa ca o sa fie o mamica tanara cu 2 copii minunati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

XENA ce cadou minunat.LA MULTI ANI!!! si FELICITARIIIIII!!!!!

MAMI de CLARA si RIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Eu unde o vad pe "soricica"?

MAMI de CLARA si RIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Citat:
vineri ii scot Mariei gipsul

ce a patit Maria?

si... FELICITARI!

I,J ,N & E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Maria a cazut din pat si si-a rupt clavicula.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput