PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (190)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

XENA - felicitari pentru toate cele trei evenimente, si pentru testele pozitive, si pentru cei 3 ani aniversari, si pentru ca o sa scape Maria de gips!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

felicitari Ana pentru sarcina! Sa fie un bebita sanatos si la fel de frumos ca printesa! Ma bucur ca scapa Maria de ghips!

bucatica mea!
proud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Seara buna fetele!

Multumesc de sfaturile despre ceaiuri! Nu i-am pus decat o data, atunci cand ziceam ca se scarpina rau de tot. S-a calmat, nu s-a mai umflat, nu s-a mai scarpinat, asa ca am revenit la curatat cu apa fiarta si racita + pus picaturi. Acum e bine, macar de asta am scapat ca de tuse nu! Tuseste incontinuu aproape de 2 zile si ziua si noaptea...cu tot tratamentul...maine iar o duc la dr. sa vedem ca ceva nu e bine, sigur...Am dus-o luni, i-a prescris tratament, da' parca e mai rau nu mai bine...

Da' destul despre noi, vad ca avem vesti mari!!

Xena FELICITARI DIN SUFLET!! SARCINA USOARA SI BEBE SANATOS SI LA TERMEN!! Imi pare rau ca Maria si-a rupt clavicula...saracuta ! Ma bucur ca scapati de ghips! La multi ani fericiti pentru aniversarea de 3 ani!]

Ana votat si eu ambele poze!

Edit pt. o intrebare de curiozitate: zicea Bujo ca ceaiul de musetel creste inflamatia, am mai auzit si la altii ca e contraindicat musetelul in tratarea unor simptome la care se folosea pana acum. De ex. mie mi-a zis si dr. de ceaiul cu musetel. S-a descoperit ceva intre timp despre el? Ca am mai auzit discutii ca ba e bun, ba nu in anumite situati...

Dia, mami de soferita in devenire Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Dia, nu stiu in ce masura musetelul creste inflamatia in general, insa stiu sigur ca nu este voie sa pui comprese cu ceaiuri pe ochi pentru ca ceaiul, chiar daca este o apa fiarta el contine mici impuritati care inflameaza ochiul. Multe nu stiu nici eu ca nu-s medic, dar stiu pe pielea mea, am avut si mai am inca destule probleme cu ochii si cand eram copil bunica ma "doftorit" cu ceai de musetel si mi-a facut ffff mult rau fara sa stie.
Dintre chestii babesti despre musetel, eu stiu de exemplu ca poate colecta puroiul de la masele/dinti daca clatesti gura cu ceai de musetel, insa, eu nu am incercat niciodata asa ca nu stiu daca o fi asa sau nu.
pentru Miruna si sa se faca bine cat mai repede!
multumesc pentru vot!

Va ziceam de Mateiu ca era 3 zile cu febra, acu am scapat, nu am fost nici la medic...nu stiu de la ce o fi fost... banuiesc doar ca la luat o usoara raceala...a stat cu fratesu in ploaie intr-o dupamasa cand na fost chip sa-i bage tati in casa...

bucatica mea!
proud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

anaxena sa fie intr-un ceas bun vestea cu sarcina!La multi ani inainte de casnicie de casatorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Anaxena felicitari, sa dea DD sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos!

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Anaxena, super vestea, felicitari!!!

Dia, ceaiul in general este un mediu foarte propice pentru bacterii.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Anaxena, felicitari!!!!!!!!!!

Capri, la multi ani!

La multi ani, Vladut de ileanna!

Sun-ule, tu ai inceput scoala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Dia leacul cu musetelul este unul babesc. Toata lumea ia de buna ce zic "batranii" pentru ca sunt tratamente vechi. Insa putini isi pun problema daca este intr-adevar un efect terapeutic dovedit. Musetelul este bun ca efect calmant la stomac, diuretic etc. Insa cum zicea si Ana_a, atata timp cat nu este steril nu are ce cauta in zone infectate. Mai trist este ca sunt si medici care recomanda dupa leacuri babesti eronate. O asistenta de la noi de la policlinica ii spunea doctoritei ca nepotul ei avea nasul infundat si i-a spus mamei sa-i puna lapte de san in nas, ca doar e bun la toate. M-am oripilat si eu si doctorita, care i-a spus ca laptele de mama este foarte bun pentru hrana, nu pentru tratat, ca doar e lapte, are grasimi care se depun si fac crusta si fermenti. Unii au impresia ca se fac leacuri si din piatra pisata.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

multumesc mult pentru felicitari

sarcina e mica,am ovulat mult mai devreme decat ma ashteptam si s-a intamplat,eu vroiam luna viitoare dar daca asha a fost sa fie eu ma bucur mult de tot...pe 12 ar trebui sa vina cm-ul..sa vedem cum evoluam.sa facem echo sapt viitoare si sa speram ca totul este bine
momentan imi e somn si foame

Ana-Maria de Maria 19.06.2008 si 4+ bebe mic
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput