PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (190)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Vladut (ileanna)
ileanna sa-ti traiasca frumuselul!!! Multa sanatate si numai bucurii!! Mi-ar place sa auzim despre voi una alta, in special pozeeeee sa-l vedem pe pepenasul brunetel si adorabil!

ce faceti fetelor??Toata lumea a inceput munca? Cam aici se rupe odiseea.... cand trec bebei de 2 anisori si mamicile merg la munca

Va doresc o dupamasa placuta in continuare! Sa auzim de bine!

bucatica mea!
proud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

LA MULTI ANI VLADUT! SA AI O COPILARIE FERICITA SI SA ADUCI PARINTILOR NUMAI BUCURII!! (si sa-i spui mamicii tale simpatice sa mai dea pe la noi, sa ne povesteasca de tine!)

Dia, mami de soferita in devenire Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui dia_filipas

Seara buna fetele!

Multumesc de sfaturile despre ceaiuri! Nu i-am pus decat o data, atunci cand ziceam ca se scarpina rau de tot. S-a calmat, nu s-a mai umflat, nu s-a mai scarpinat, asa ca am revenit la curatat cu apa fiarta si racita + pus picaturi. Acum e bine, macar de asta am scapat ca de tuse nu! Tuseste incontinuu aproape de 2 zile si ziua si noaptea...cu tot tratamentul...maine iar o duc la dr. sa vedem ca ceva nu e bine, sigur...Am dus-o luni, i-a prescris tratament, da' parca e mai rau nu mai bine...

Da' destul despre noi, vad ca avem vesti mari!!

Xena FELICITARI DIN SUFLET!! SARCINA USOARA SI BEBE SANATOS SI LA TERMEN!! Imi pare rau ca Maria si-a rupt clavicula...saracuta ! Ma bucur ca scapati de ghips! La multi ani fericiti pentru aniversarea de 3 ani!]

Ana votat si eu ambele poze!

Edit pt. o intrebare de curiozitate: zicea Bujo ca ceaiul de musetel creste inflamatia, am mai auzit si la altii ca e contraindicat musetelul in tratarea unor simptome la care se folosea pana acum. De ex. mie mi-a zis si dr. de ceaiul cu musetel. S-a descoperit ceva intre timp despre el? Ca am mai auzit discutii ca ba e bun, ba nu in anumite situati...

Dia, mami de soferita in devenire Miruna (15.07.2008)

dc i-a dat sirop pe baza de ambroxol e normal sa fie mai rau si e si bine pt ca expectoreaza

Ana-Maria de Maria 19.06.2008 si 4+ bebe mic
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

BUJO - da' pe aia cu zeama de lamaie in nas ai auzit-o?
Si mai e una care ma oripileaza, cica la amigdale se freaca cu sare grunjoasa daca e infectie. Uite asa, bagi copilului degetele pe gat si freci cu sare grunjoasa ca se sparg pustulele alea cu infectie si se face bine...
Ambele de mai sus sunt "tratamente" pe care le practica neshte persoane pe care le cunosc

XENA - sa fie intr-un ceas minunat, chiar daca e mai devreme decat socoteala facuta de tine. Super!

Azi am fost si eu la universitate, am depus cererea pentru bursa, si sa vedeti ce am mai aflat! Ca in afara de diverse alte beneficii pe care le poti avea in tara asta, primesti si bani ca sa iti faci ochelari nene! Ei, ce ziceti de asta?? Cica e un program pentru studentii la full time, o data la doi ani sa iti poti face ochelari!
Si mai e unul, cica suport pentru material informatic. Si iti poti cumpara laptop sau ce iti trebe! Nu e grozava tara, asta or what!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

neatza!.

Xenia (gallyb)

bobitamica

ce fac fetele?Toata lumea busy?
La noi este liniste Matei inca motzaieste in pat, Stefan deseneaza, eu beau cafeaua ca azi dimineatza am avut treaba, ce imi place mie admosfera asta linistita Dar presimt ca este linistea dinaintea furtunii, oricum, merita profitat de ea.

Va doresc o zi buna in continuare! Sa auzim de bine!

bucatica mea!
proud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

La multi ani, Xenia, sa ai o copilarie minunata!

La multi ani bobitamica, sa va simtiti bine in vacanta!

Ana_a, eu sper sa nu se rupa odiseea cu inceperea serviciului. Recunosc ca eu de-acasa intru mai rar, in ultimul timp intru la servici cand am timp, ca sa ma relaxez un pic, sa ies din maldarul de lucrari. Saptamana asta am fost cam deprimata din cauza serviciului, se vor face restructurari, etc.Cred ca a fost prea bine in concediu si nu-mi revin.

anka, fain acolo, ce sa mai zic. Cand incepi cursurile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

neata fetelor. La multi ani tuturor sarbatoritilor, eu sint restanta rau de tot la urari, asa ca nu mai nominalizez. Oricum, multi ani fericiti tuturor, sanatate si toate cele bune

Eu sint azi acasa, mi-am luat o zi de concediu medical, fitze de gravida, sint obosita, asa ca am decis ca azi nu merg la birou. Cupilu' e la gradinita, asa ca am oaresce timp de forum.
La noi e cald, zapuseala, nu ca m-as plinge, mie imi place temperaturile astea de la 30 de grade in sus, numai ca mi se pare neobisnuit pentru Elvetia sa avem atita timp vreme buna. Ma tot astept la ploi si ma mir in fiecare zi cind vad ca iar e frumos, soare si senin. Asa da.

anka, esti o simpatica, m-ai distrat cu mesajul tau, imi place ca esti asa de optimista si ca esti fericita de alegerea facuta. Bafta sa va mearga bine in continuare.

anaxena, felicitari pentru sarcina, cind ai termenul?

Apropo de sarcini, io am avut cosmaruri azi noapte ca nasteam si toata lumea era in vacanta, numai un doctor batrin si o moasa nepriceputa ce mai ramasesera prin zona. M-am trezit leoarca si amarita ca eu cum nasc in conditiile astea

ana de bistrita, frumos ce zici tu acolo, sper sa nu vina nici o "furtuna" la voi. Si eu ma lafaiesc la cafea, dupa care vad ce mai misc prin casa, desi azi am de gind sa huzuresc, cind mai prind io o zi libera ca asta?

In rest toate bune de la noi, Mara creste, vorbeste in continuare 3 limbi, insa din ce in ce mai mult cu accentul pe germana, lucru pe care incerc sa-l schimb. Probabil e si faptul ca eu inteleg germana si raspund chiar daca ea imi zice ceva in germana, ma gindesc ca ar trebui sa ma fac ca nu inteleg si s-o fortez sa-mi spuna in romana, insa nu stiu daca o sa mearga.
Sarcina la fel, creste si infloreste, ma simt o balena pe zi ce trece, fac eforturi intensive (a se intelege renuntat la dulciuri) ca sa nu pun o gramada pe mine, dar nu-mi reuseste mereu. De frustrare maninc o gramada de fructe, dar cred ca si astea se pun, insa ramin cu constiinta impacata ca-i dau lui bebe vitamine. Dupa care mai dau iama in cite o ciocolata
Na bun, cam atit de la noi, scuze ca nu nominalizez, pupici tuturor

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

La multi ani!!!! Xenia

La multi ani bobitamica,sa fii sanatoasa si iubita!!!
Eu telegrafic asa pe aici, cat ma lasa fetele.Intr-adevar e mult mai usor la al doilea si ma uit la ele ca sunt foarte diferite.

MAMI de CLARA si RIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Aseara, Ilinca legana o jucarie si-i canta "naaanii, naaaanii". E o placere sa o privesti! De mentionat, totusi, ca jucaria respectiva era o masinuta gri-metalizat. De curse!

Anka, si mie imi plac mesajele tale optimiste! Esti dovada ca, daca vrei cu adevarat ceva, nu se poate sa nu reusesti. Daca aveam, la 20 de ani, internet si DC, probabil ca eram si eu peste ocean. Peste Atlantic sau peste Indian. Acum ma simt incapabila sa o iau de la inceput.

Numai bine,
Ioana si Ilinca (5 iulie 2008).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

VLADUT
XENIA
BOBITA

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!

"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)

Mergi la inceput