PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (190)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

La multi ani:

Ana Raluca (Tecky), Amira Maya (mada_mxm), Nancy (boticelina), Mena (mariana_1976), Nicholas (morcoveatza)

Ilinca (ioana),Lucian (madina71), Sara Maria (Cami08)

Laremi si Caprioara

O viata frumoasa si sa fiti sanatosi!

Eu ma simt obosita, fara chef de rutina zilnica (vase, gatit, rufe, calcat, aspirat, etc. etc. etc) dar ce sa facem, mergem inainte....

Va pup!

PS. Boti esti foarte talentata!

Moni sa va fie de bine crestinarea! La fel am patit si eu la botezul lui David, insa cu filmarea.....daca apucam, la nunta sigur o sa fie bine!

Marina vreme frumoasa si sunt sigura ca ai sa fii o mireasa superba! Sa nu ne uiti cu pozele! Muuulte !

_

Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

LA MULTI ANI CAPRI!
Multa sanatate si fericire!

Scuze de telegrafie, fug cu Er la piscina. De cateva zile avem 35-40 de grade...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Multumim mult pentru urari fetelor, sunteti toate minunate .

Noi inca suntem la mare, avem vreme buna si mergem zilnic la plaja. Aidel tot nu vrea in apa dar se joaca pe nisip, face cate 2 feluri de ciorba: de flori si de scoici (de fiecare data cand mergem la plaja, musai rupe niste flori de pe marginea drumului special pentru asta).
Daca cineva o intreaba daca vrea sa intre in apa raspunde prompt: "nu in apa, pange Aida in apa!".
Pana acum nu a facut nici o data pipi la plaja si am fost in fiecare zi si dimineata si seara, am lasat-o in slip, fara pampers. Dar la olita tot nu face, au fost doar cateva zile cand zicea si facea dupa care a revenit la pampers, deh.

Si nu in ultimul rand am intrat sa felicit si eu sarbatoritii din zilele trecute si urmatoare:

Erika, Ana Irina ,Irina Paula, Luca, Raluca, Amira, Nancy, Mena, Nicholas, Ilinca, Laremi, Lucian, Sara Maria, Caprioara, Vladut, Xenia, Bobitamica La multi ani si sa aveti parte numai de bucurii!

PS: Ankule, super tortul, ai skill nu gluma!

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Am pus diverse poze cu comorile mele, inclusiv cateva de la botez. Am profitat ca Luca e la mama pe jumate zi si am un pic de timp.

TECKY, multumesc de raspuns, ufff, sper sa nu ajungem la interventie, o sa incerc sa insist cu masajul, oricum zilele astea trebuie sa mergem iar la oftalmolog la control.

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!

"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

va pup fetelor, intru sa urez si eu

LA MULTI ANI CAPRI!!!

Moni sa iti traiasca crestinutzul, sa fie sanatos! eu nu m-as agita atita cu secretiile, sterge-l, maseaza un pic cind stergi, va trece, pina la un an e destul timp.

Marina spor la pregatiri!

Boti esti TO-TA-LA!! si aia mica nu mai zic, iti vine sa musti din ea ... ce mi-am dorit si eu un copil asa rotunjor...

Iriss
e inalt, ii vin si haine de 3 ani, da habar n-am citi metrii mai are , cine il mai masoara

Mada cum fu la gradi?? eu cred ca n-are de ce sa nu-i placa, al meu daca il tin acasa singur deja se plictiseste, e nervos

Mami de doi mici

"If you believe everything that you read, better not read"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

LA MULTI ANI SARA MARIA!

LA MULTI ANI CAPRIOARA!

Multumim fetelor pt comentariile de la poze, sunteti niste dragute! eu mereu ma uit, dar nu apuc sa comentez nimic.

MONI_OR vad ca ti-a raspuns Tecky deja, noi am avut aceeasi problema, sters de muuuultee ori peste zi cu ser fziologic si compresa (pt fiecare ochisor separat), multe picaturi si pana la urma tot s-a ajuns la desfundare de canale la Lahovari. Si dupa interventie, in maxim o luna nu m-ai avea nimic. Sa va fie de bine increstinarea.

INTREBARE: Xenia adoarme destul de greu, uneori ne ia mai mult de o ora sa o adormim, indiferent la ce ora se trezeste de dimineata nu vrea sa doarma la pranz, daca nu o culc deloc, seara e mult mai fresh decat noi. Ma dispera, parca e prea energica. Adormitul la noi consta in spus povesti, cantat, masaj pe spate sau la picioare (depinde cine o culca) , pe mine ma pune sa-i cant si sa-i spun povesti, tati in plus tre sa-i faca musai si masaj Nu vrea sa doarma langa noi, ea in patut s noi langa.In camera singura sa adoarma nu pot sa o las, ca se apuca de prostioare, ei i-ar placea... Ne dispera pur si simplu. Ma gandeam sa n-o culc deloc peste zi, dar parca e pra de tot. Nu m-ai zic, ca e mofturoasa tare rau la mancare.....Ceva idei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Moni mie mi-a fost tare frica de desfundarea asta fortata. Asa ca am muncit mult sa-i desfund ochisorii fara interventie. Abia la 4 luni s-au desfundat, dar am reusit singura fara interventie. Dar trebuie insistat. Daca uiti sa stergi sau te iei cu treaba n-ai rezolvat nimic. Eu ii curatam de cate 5-6 ori pe zi cu ser, apoi masaj si sters secretiile care mai ieseau si apoi picaturi. Am pus la inceput Nettacin, apoi Tobrex in 2 etape. Niciunul nu se pune mai mult de 5-7 zile si cu pauza de o sapt intre ele. Dupa 3 randuri de tratament ne-a chemat la desfundat chirurgical dar eu n-am vrut. Asa ca am insistat pana s-au desfundat. Insa cum aparea un pic de secretie, stergeam imediat sa nu se coaguleze si sa infunde mai tare. Eu zic ca mai poti incerca inainte sa apelezi la interventie.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Seara buna fetele!

LA MULTI ANI FERICITI CAPRIOARA!! SA FII SANATOASA SI SA-TI IMPLINEASCA DOMNUL TOATE VISELE!

Multumesc pentru pontul cu ceai de albastrele (imi pare rau, dar am citit azi dimineata si nu mai retin cine mi l-a dat) ! Eu stiam de ceai de musetel de la sot si de la taica-meu. Am spalat-o si aseara cu ceai si s-a linistit, azi toata ziua la fel, deocamdata e bine, nu s-a mai scarpinat. Daca Doamne fereste mai e ceva, incercam si ceaiul de albastrele.

Dia, mami de soferita in devenire Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

In primul rand multumesc din suflet pentru urarile de ziua mea .

Urez si eu cu intarziere sarbatoritii de pe 5 si 6 iulie:

La multi ani cu sanatate si fericire

Ilinca, laremi, Lucian, Sara Maria !

Sa vi se implineasca toate dorintele!

Marina, sa ai o nunta ca in povesti!

Moni, sa-ti traiasca micul crestin!

Mada, cum a fost la gradi?

Eu sunt deja in panica, pentru ca joia viitoare incep munca si mai am atatea de pus la punct... Zau nu stiu cum o sa fac sa le termin pe toate. Si sunt speriata tare de cum o sa ma descurc la job dupa doi ani de lipsa, mai ales ca departamentul meu s-a desfiintat si nici macar nu am idee unde voi ateriza si ce ma va astepta .

In rest, am avut sambata prima nunta din acest sezon si sunt multumita de rezultat. Si am mai avut 2 sedinte foto, ocazie cu care l-am prins pe tati de i-a facut cateva poze si Ilincai, cu o palarie de paie faina. Astept sa le importe din programul de prelucrare pe toate si o sa le pun pe blog, apoi dau link aici sa le vedeti si voi.

Fug sa vad poze pe picasa si sa caut ce poze am de votat la concurs .

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Vazut poze pe picasa cu toti pepenasii de acolo , dar si poze cu Garga la petrecerea tematica .
Nu am mai avut insa energie sa comentez, asa ca va spun aici: toti sunt MINUNATI !

Votat si pozele din concurs .

Acum fug la nani.

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta

Mergi la inceput