PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (190)
Raspunsuri - Pagina 14
dia_filipas spune:
Revin cu un update la ochisorii lui Miruna...o mananca cel stang foarte tare, imi ia degetul si se freaca cu el...pana la urma abia a reusit sa adoarma cu degetul meu pe ochi (nu apasam, numai tineam asa, usor, eram curata of course...) Asta din cate am inteles inseamna ca se vindeca...sper
Ioana foooarte dulce Ilinca
, auzi la ea are pup...chiar ca is tare dulci, nu te mai saturi sa le fi prin preajma la cat is de simpatici!
Dia, mami de soferita in devenire
Miruna (15.07.2008) 
ankalaura spune:
ANA - deci ai vazut linkul lui BOTI ![]()
Phii ANACO ce patanie cu pisica!
MARINA - o sa aveti o nunta ca in povesti, sunt sigura!
DIA / GINI - sper sa treaca repede neplacerile cu ochisorii rosii...
LA MULTI ANI ILINCUTA!
(scuzati intarzierea, la noi e abia 7 seara...)
ioana spune:
Am vazut si eu soricica! Ce fetita deosebita!
Sa-ti traiasca, Monica, si sa fiti fericite impreuna!
bujo spune:
Fratilor, da stiu ca va intreceti in torturi. Ma faceti sa devin si eu creativa, ca nu mai merge orice tort.
Dia insista cu curatatul la ochisor. Filip cand a avut infectie il curatam de 5-6 ori pe zi cu ser si apoi picaturi. Si dupa ce n-am mai vazut secretii am mai continuat cateva zile. Si neaparat la amandoi ochisorii, chiar daca nu prezinta secretie, ca se intinde. Cand apare un pic de secretie curata imediat. O sa treaca.
Marina spor cu pregatirile. O sa fii o mireasa superba, abia astept poze.
bujo mami de Filip
MissJJ spune:
Neatza fetele!
Sara Maria
La Multi Ani!
sa cresti mare si sanatoasa si sa ai o zi minunata.
Caprioara
La Multi Ani!
sa fii cat mai fericita alaturi de cele doua comori si cat mai mult success cu businessul si pe plan profesional. Pupici multi si petrecere frumoasa alaturi de cei dragi.

Eu pe fuga sa va salut ca azi avem zi mare mergem de proba la gradi, sper sa ii placa, is curisoasa cum va reactiona acolo.
Si dupa tre sa trag o fuga iar la colegiu sa ma lamuresc cu niste formulare asa ca revenim mai tarziu cu impresii de la gradi.![]()
Va pupacim si va uram o zi cat mai placuta.
_
Stupidity is far more dangerous than evil, for evil takes a break from time to time, stupidity does not.
Anatole France
Mummy
of 2
iriss27 spune:
dia, pt conjunctivita, incearca ceai de albastrele (gasesti la plafar) si o stergi cat de des poti cu el, cu un tampon demachiant sau compresa sterila. Reactioneaza uimtor de repede.
ana_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ioana P.S. Varsta de doi ani mi se pare uimitoare, abia acum, la al doilea copil, o gust si eu in totalitate. Nici bebelusi, dar nici independenti, iti vine sa-i mananci, nu altceva! Ioana si Ilinca (5 iulie 2008). |
asa este!

Sara Maria (Cami08)
Caprioara
succes in afacere!anka, da, ma trezisem in final ... eram somnoroasa
marina spor cu pregatirile! O sa fii o mireasca superba!
Matei este bine, azi noapte nu a mai facut febra peste nurofen, ieri peste zi de loc, si fara nurofen
Va multumesc mult de tot celor care mi-au votat fotografiile! Ma bucur ca v-au placut!
Va doresc o zi buna tuturor! Sa auzim de bine!
bucatica mea! 
proud
daca va plac fotografiile mele votati: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=0" target="_blank">ana-1 si ana-2
Povestea afiselor noastre :
Operatiunea: I Love DC!
O poveste cu si despre stejarii DC!
Tecky spune:
La multi ani Sara Maria!
Caprioara LA MULTI ANI!!!!
ana votat ambele poze!Bafta!
mada bafta multa azi ca ai nevoie!Astept detalii!
Fetelor am vazut ca si moni a intrebat in legatura cu alocatia daca se trece automat de la 200Ron la 42Ron sau tb sa depunem o cerere?A primit cineva banii?...
moni_or spune:
BUJO, DARA SI CELELALTE FETE CARE ATI MAI AVUT PUIUTI CU CANALUL LACRIMAL INFUNDAT
Eu atunci n-am fost foarte pe faza ca n-am avut probleme cu Luca, dar tin minte ca spuneati ca faceti masaj la ochisor. Voiam sa va intreb: au avut muuult timp scurgeri la ochisor, chiar si luni de zile, pana li s-a desfundat canalul? Alex are de vreo luna deja scurgeri la ochisor, cand doarme mai mult i se si lipeste ochisorul, am fost cu el la oftalmolog si a zis ca e obturat canalul lacrimal, mi-a dat Nettacin picaturi (dar alea mai mult de o sapt. nu se pot pune) si a zis sa-i fac masaj. Acum recunosc ca la cat sunt de prinsa nu ii fac in fiecare zi, mai uit, dar ma enerveaza la culme scurgerile astea. Chiar asa va fi pana se va desfunda de tot?
Scuze, ca am inceput cu problema mea, sa fac si urarile:
Pt. ieri, cu intarziere:
ILINCA, LUCIAN si LAREMI
Si pt. azi:
SARA MARIA
CAPRI
Sa fii sanatoasa, fericita si iubita, sa te aprecieze cei din jur, mai ales cei dragi, pentru toate eforturile pe care le depui si sa-ti mearga din plin tot ce iti propui!
Botezul a iesit foarte bine, n-a fost cu mare tam-tam, doar la biserica si o masa in familie, la restaurant, dar macar am facut-o si pe asta si avem 2 crestini. Pozele din pacate sunt putine si varza, ne-am bazat pe un prieten de-al sotului, care e fotograf profesionist dar a venit din prietenie, nu pt. bani, insa cum venea direct de la o nunta a fost foarte obosit si au iesit ca naiba, n-a avut rabdare, in majoritatea unul clipeste altul nu se uita, altul vorbeste si de astea... Mie imi pare tare rau nu pt. ca tin asa mult la formalitatile astea, insa mi se pare ca nu e cinstit fata de Alex, la Luca am avut poze mult mai frumoase (facute de acelasi prieten) si n-as vrea sa creada peste ani Alex ca botezul lui nu e la fel de important. Mai ales ca nici poze, asa in general, nu i-am facut asa multe lui Alex cum ii faceam lui Luca.
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!
"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)
Tecky spune:
moni si Ralu a avut canalul lacrimal infundat si i-am pus tot felul de picaturi:netacin,tobradex si kanamicina unguent,nu stiu daca am scris corect denumirile pt ca a trecut mult timp de atunci si nu mai tin minte.Cert e ca dupa o sapt de tratament nu ii mai curgea ochisorul si dupa o alta sapt iar ii curgea.I-am facut si masaj dar degeaba...
La 3 luni i-am desfundat canalul lacrimal la spitalul de oftalmologie si de atunci nu a mai avut probleme.Eu sper sa se rezolve si sa nu ajungeti acolo.Procedura a durat 5 minute,nu e cine stie ce.
Poate pui cateva poze de la botez.