PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (190)
Raspunsuri - Pagina 13
Marina_1609 spune:
salutare fetele cochetele si pepenasi dragalasi
sunt necajita ca nu am putut pana acum sa urez la multi ani sarbatoritilor dar sunt intr-un stres continuu...:(
urez acum pentru toti pepenasii LA MULTI ANI! sa creasca mari si voiosi, destepti si frumosi!

noi suntem bine dar in pregatiri de nunta. mai putin de 2 saptamani au ramas si simt cum gradina de morcovi se extinde...![]()
va puup
----------------------------------------
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
Gini75 spune:
La multi ani, Ilinca!
La multi ani, Lucian!
Laremi, la multi ani! Ce mai faceti voi?
Boti, ce petrecere faina. Ce frumos ai aranjat totul! Suuuuuuper!
Marina, m-am mai tot uitat in parc de tine, dar nimic. Casa de piatra, sa fiti fericiti toata viata!
Dia, cum sunteti cu ochisorii? Eu sunt necajita ca i-a revenit Irinei roseata aia in ochi. Dupa ce credeam ca a trecut, azi dimineata era rau. Am fost la medic si ne-a pus pe tratament o saptamana si lunea viitoare mergem iar la control.
Marina_1609 spune:
gini, eu nu merg mereu la locul ala de joaca dar de cate ori merg acolo te caut pe tine :))
oricum mai rar in ultimul timp pe acolo ca am fost la mare o saptamana, acum cu vremea asta mai ploioasa stam pe la parcurile mai apropiate de casa.
venim acolo cand e si sotul si mergem cu masina ca asa eu pedalez prea mult pe jos....
merci de urari
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
Tecky spune:
Multumesc mult fetele mele dragi pt urarile de ziua Ralucai!
Noi azi ne-am intors de la munte si am o groaza de haine de spalat.Am sa pun poze zilele acestea.
Va urez si eu LA MULTI ANI tuturor pepenasilor care au implinit frumoasa varsta de 2 anisori.
iriss27 spune:
biri, ce inaltime are Tony, pare f inalt in poze?
Si am uitat sa zic, ca a concluzionat fii-mea, ca Anna este "fratioara" ei si de aceea trebuie sa mearga la ea ![]()
dana81 spune:
Erika, Ana Irina, Irina Paula
Luca,Aida, Raluca, Amira, Nancy, Mena, Nicholas
Ilinca, Lucian
SA VA FIE VIATZA UN RASARIT DE SOARE!!!
40+
RIANA
MAMI de
CLARA 06.08.08
dia_filipas spune:
Seara buna fetele!
Gini nici Miruna nu sta bine cu ochii, dupa ce ieri nu mai avea nicio scurgere, azi i-a revenit, nu asa tare ca in prima zi, da' destul de nasoala. O tratez in continuare, sa vedem cum va fi. Oricum Miruna nu are ochii rosii, nici umflati, poate un pic mai "pufosi" ca de obicei, si are o singura pata rozalie sub ochiul drept, atat.
Boti ce super petrecere ati avut! Ce creativa esti, bravo!
Nu prea am reusit sa tin pasul cu tot ce se discuta, ca is tare obosita, Miruna tuseste tare nasol, mai ales noaptea...azi noapte a tusit 2 ore din 3 in 3 minute...Am fost bineinteles la dr., ne-a dat tratament si sa speram ca scapam definitiv...Noi din pacate am bolit amandoua in ultima luna, e chiar misto (haz de necaz) cum tusim amandoua in tandem (eu ii zic tusit sincron)...
In plus, am maaaari emotii ca vinerea viitoare ma intorc la servici...e a 3-a mare schimbare in ultimii 3 ani si am emotii de cum o sa fie viata de "working mom".
Noapte buna!
Dia, mami de soferita in devenire
Miruna (15.07.2008) 
ioana spune:
Va multumim tuturor pentru urari!
Noi am serbat-o ieri, adica i-am facut un tort cu Alba ca Zapada si cei 7 pitici, din care nu a mancat mai nimic (eu, in schimb...), dar s-a distrat spunandu-le piticilor pe nume: Doc, Hapciu...
Astazi am fost amandoi foarte ocupati la servici, dar cand am venit, spre seara, am pupat-o de s-a saturat, saraca.
Tata: Ilinca, sa-ti dau un pup?
Ilinca: Am pup, am! (si arata obrazul unde are pupici sa-i ajunga pentru cateva saptamani).
Voi incerca sa pun niste fotografii mai recente, sper sa reusesc maine.
Va multumesc inca o data tuturor.
P.S. Varsta de doi ani mi se pare uimitoare, abia acum, la al doilea copil, o gust si eu in totalitate. Nici bebelusi, dar nici independenti, iti vine sa-i mananci, nu altceva!
Ioana si Ilinca (5 iulie 2008).