PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (190)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

salutare!

Iriss, oh, o sa treaca si perioada asta Cu rabdare...
Matei de exemplu, vrea numai si numai cu tati. Pe mine ma impinge si plange daca vreau eu sa fac ceva ce tati nu este disponibil...sau nu-i acasa

anka, despre ce vorbesti? am pierdut eu ceva poze cu Gargarita?

Noi avem copil in vizita. Verisorul Vlad de 5 ani, au dormit azi noapte singuri in camera, au vrut musai singuri pe canapea. S-au trezit cu noapte in cap...la 6.30 Stefan era la birou desena!

Matei a facut febra de vineri seara. Nu stiu exact ce sa intamplat si de ce. I-am dat nurofen, azi noapte avea nasul infundat.Cred ca azi mergem la medicul de familie sa-l vada ca a facut si azi noapte febra.

Si... a inceput votarea! Daca va plac pozele noastre, aveti linkul la semnatura unde le puteti vota!

bucatica mea!
proud

Participam la concurs! a inceput votarea! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=0" target="_blank">ana-1 si ana-2

Povestea afiselor noastre :

Operatiunea: I Love DC!
O poveste cu si despre stejarii DC!

Mergi la inceput

sunt somnoroasa...
acu am vazut linkul lui boti EXcelenta petrecere!!!
ca o paranteza....botiiii o sa zici ca-s nesimtita ca nu am trimis inca alea de am promis...insa nu pot sa ies din casa cu copii astia!!Stefan pur si simplu nu vrea sa iasa din curte. Sper de acum, ca sa facut vreme mai buna si as putea sa-l mai las cu o vecina Nu am uitat...doar ca sunt prinsa de copii astia

bucatica mea!
proud

Participam la concurs! a inceput votarea! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=0" target="_blank">ana-1 si ana-2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Ana_a votat pozele!

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput

Ilinca (ioana)
Lucian (madina71)

laremi

multumesc Anna!

Nu stiu ce sa fac cu copilul asta al meu O sa ziceti ca-s neroada...dar nu cred ca ma duc la doctor.Simtome nu prea are...
ceva nasuc infundat asta noapte, insa acu daca e la verticala nu pare sa-i mai fie infundat.Febra...asa, un 38,6 in fundic. Stare generala buna. As mai astepta sa vad. Doar spre seara se ridica febra. Acu de exemplu, nu are. Nurofen i-am dat aseara tarziu.
Nah...sunt cu ochii pe el ca pe butelie.
Adevarul este ca nu mi sa mai imbolnavit de fff mult timp, de anul trecut din primavara... si la cum arata, clar am tendinta de a-l lasa sa treaca de la sine.

O zi buna tuturor! sa auzim de bine!

bucatica mea!
proud

a inceput votarea! daca va place: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=0" target="_blank">ana-1 si ana-2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

Am lipsit ceva timp de pe aici...dar urez LA MULTI ANI! pentru toti cei mici care deja au 2 anisori! Imi parerau ca n-am putut sa le urez la timpul potrivit...
Erika pepenasa de ankalaura
Ana Irina pepenasa de Gini
Irina Paula pepenasa de Gabriela82
Luca pepenas de map
Aidel scump de Didi81
pentru ieri...multi sarbatoriti frumosi...sa fisti sanatosi si iubiti!
Ana Raluca pepenasa de Tecky
Amira pepenasa de mada_mxm
Nancy pepenasa de boticelina
Mena pepenasa de mariana_1976
Nicholas pepenas de morcoveatza
iar pentru azi...la fel de dragi...
Ilinca pepenasa de ioana
Lucian pepenas de madina71

Cred ca ati avut petreceri tare frumoase din ce am citit, merg sa ma uit si la poze...

anaco...mami fericita de comoara Mara Alexandrina 12.08.08
merg spre cei doi anisori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

La Multi Ani!

Ilinca, Lucian si Laremi

Sa fiti cat mai fericiti si sa aveti o zi minunata.

Mona, Bobitamica, Gini, Anka, Anna, Truli, Iriss, Biri, Boti, Dia, Anaco multumim de urari.
Moni asteptam povesti si poze de la botez, inca o data sa va traiasca micul crestin si sa creasca mare si sanatos. Speram ca v-ati distrat ieri.
Biri cum au fost artificiile?
Boti super mega petrecerea de soriceii , printesa e superbaaaa asa cu buline si urechiuse. Si superba casutza, la cat mai multe ore de joaca minunate in casutza.
Anna sa va fie de bine concediul ma bucur ca v-ati distrat.
Bobitamica concediu placut.
Dia insanatosire grabnica. Ma bucur ca se simte mai bine printesa cu ochisorii.
Ana sper ca v-ati simtit bine ieri la gratar. Mai si eu fac asa cu fetele, eu la febra muci si chiar si tuse nici nu ma mai deranjez sa merg la medic decat daca vad ca nu trece sau devine din ce in ce mai rau, in rest nu are rost sa merg pana acolo ca imi zice paracetamol de febra odihna si rabdare, asa ca economisim timpul.
Iriss mi casa es su casa. Cu cea mai mare placere va asteptam pe la noi. Cu alintaturile si miorlaiturile, ca de obicei suntem la fel ca voi, da na stam sa treaca, vb lu Biri is the terrible two's si nu prea avem ce face decat sa fim rabdatoare.
Noi ieri ne-am distrat de numa, poze of course is facute pe sarite cum si cand am apucat ca a fost nebuneala of course plus cu, copii greu sa-i prinzi la o poza ca alergau peste tot ba in bouncy castle ba in balansoar ba in casa. Cel mai beton moment pt ele a fost cand am scos baloanele si pocnitorile alea cu, confetti in ele. S-au distrat de numa au pocnit vreo patru cutii de pocnitori, era gradina plina de confetti.
Cadouri a primit o multimea o rata care macaie si are masca de scafandru, o rochitzica de blugi, o toba care se invarte si canta si are lumini, doua masinutze una rosie mare cu lumini si zgomote si telecomanda in forma de volan, un forklift truck tot cu telecomanda da e legat cu cablu si un ursuletz de plus, plus tre sa mai vina cadoul ala mare o bucatarie pt gradina de la little tikes care o umpli cu apa si curge la chiuveta are mixer si tot felul, bucataria inca nu a ajuns o asteptam zilele astea.
All in all toata lumea s-a distrat ei i-a placut de numa sa fie in centrul atentiei cand s-a cantat LMA a si suflat in lumanari si a papat cake cu mami si seara a picat lata la ora 9 ca nu mai putea saracutza de oboseala.
Multumim de comentarii la poze Syb, Ana, Tecky, Gini.
Am pus si noi poze de ieri pe picasa.
Merg sa mai strang ca e vraiste inca in bucatarie.

_
Stupidity is far more dangerous than evil, for evil takes a break from time to time, stupidity does not.
Anatole France

Mummy of 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

ana_a...votat! si succes...iar pentru pui - multa sanatate!

Noi suntem deocamdata plecati pe la parintii mei, ca avem ceva timp si sa se bucure si ei putin de nepoata, ca in rest se vad rarut fiind in orase diferite.
Mara e toata ziua prin curte dupa gaini, pui, caini, pisici etc, ca la casa, la cules legume, fructe.
Am avut si un incident, saptamana trecuta a muscat-o o pisica de mana, destul de tare si adanc. Ghinion ca nu era pisica noastra de curte care e vaccinata ci una care umbla peste totin cartier si e toata plina de zgarieturi si bube. Nici nu stiu de unde a aparut langa Mara si a vrut sa o ia in brate si pisica a capsat-o...
Acum a trebuit sa ii fac vaccinul antirabic! sper sa nu moara pisica si sa scapam de ultimele doua doze macar! Am avut noroc ca nu s-a infectat rana deloc aproape, am curatat-o bine si rapid. De obicei se umfla mana de la muscaturi, tare sunt pacatoase!
Eh...speram sa traca repede, dar e invatatura de minte.
Mara sta tare cuminte la injectii si e ascultatoare...

Sper sa mai revin...cam greu cu accesul la calculator!

anaco...mami fericita de comoara Mara Alexandrina 12.08.08
merg spre cei doi anisori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Ilinca, Lucian si Laremi!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

la multi ani
Erika
Irina(Gini)
Luca
Aidel
Ralu
Ami
Nancy (soricica)
Mena
Nicholas
Ilinca (Ioana)
Lucian(madina)

sa cresteti mari, sanatosi, frumosi, voiosi!

la multi ani laremi! multa sanatate si numai bine (poate mai treci pe la noi)!

multumesc din suflet pentru urarile de ziua Irinei, noi am petrecut sambata cu cativa copilasi, a fost bucuroasa, i-a placut mult si la tort cu toate ca n-a vrut sa pape din el.

Dana felicitari pentru printesa mica! bine-ai venit pe lume pui mic, sa cresti mare si sa ai o viata plina de bucurii!

Boti super petrecerea cu minnie, v-am vazut si pe culinar si am admirat tot ce-ai facut.

o zi faina sa aveti!

de printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

LA MULTI ANI ILINCA!

LA MULTI ANI LUCIAN!!

Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi si sa aveti o copilarie minunata!!

LA MULTI ANI FERCITI LAREMI! SA AI PARTE NUMAI DE FERICIRE SI ZILE SENINE ALATURI DE CEI DRAGI!!

Dia, mami de soferita in devenire Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput