PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (190)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

La multi ani,copilasi frumosi si cuminti!!!

Ana Raluca
Amira Maya
Nancy
Mena Nicholas

MONI...va pup !! si dsitractie placuta!!!

ATB...nici Irina nu are mai mult de 11 kg,dar are 88 cm. Tocmasi spuneam fetelor ca mananca putin....dar sunt linistita...asa e ea si gata.

CRISTINA....

Distractie placuta domenleor americane!!!

Si eu sunt intr-o alergare continua..maine plecam si mai am cate ceva de facut pe ultima suta...

Eu vreau sa va multumesc de acum pentru urarile pe care le voi primi pentru 9 iulie!! Va pup si va mulltumesc foarte mult!!!

Vreau sa spun si eu La multi ani piticilor care isi vor serba ziua zilele acestea...

Ilinca, Lucian, Sara Maria, Vladut, Xenia , Karina Francesca, Constantin, Razvan Mihai, Ioana Maria, Denisa Maria,Eduard Gabriel

Si mamicilor....Sa fiti sanatoase alaturi de puiutii vostri
Laremi,Caprioara,Bufi

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

La multi ani, Ami, Raluca, Nancy, Mena si Nicholas! Sa aveti o copilarie minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Ne-am intors si noi asta noapte de la bulgari, a fost super fain, va pove mai tarziu ca acum sunt plina de mormane de bulendre de sortat, de spalat, etc Am sa pun si ceva poze sa ne vedeti la balaceala

Sa nu uit - LA MULTI ANI!!!! tuturor pepenasilor de zilele astea!

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

LA MULTI ANI AMI, GARGA, RALU, MENA si NICK!
Sa aveti viata plina de raze de soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Amira Maya (mada_mxm),
Ana Raluca (Tecky),
Nancy (boticelina),
Mena (mariana_1976),
Nicholas (morcoveatza)
La multi ani!!sa cresteti mari, sanatosi, veseli si norocosi!!!

poze Ana si Victor
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

La multi ani Ami, Nancy! Sa fiti sanatoase si norocoase!(ca frumoase sunteti)

M-am uitat cu fii-mea la poze, asa ca pregeatiti-va de vizite, vrea la Anthony si la Anna si la blondele din UK, ii trebuie si piscina ca a lor si costum de baie cu poney si am pierdut sirul, alte poze nu ii mai arat, ca ajung la sapa de lemn

Eu am o mare problema de rasfat si incapatanare a lui Dav. Vorbesc cu el, ii zic sa nu faca ceva (de ex, sa nu se mai joace la apa de la dozator), ii explic de ce (pt ca vin in viteza in bucatarie, alunec si fac spagatul de 10 ori/zi), el continua, eu iar ii explic si fac asa de vreo 3-4 ori, pana imi pierd rabdarea si ridic tonu, tot fara efect, chiar tip la el si cand am tipat, s-a rupt filmul, incepe sa planga, de zici ca l-am batut. Cred ca este o metoda de santaj (sau poate gresesc eu). Si asta nu este singura chestie unde imi bat capul degeaba!
Si ma mai scoate din minti cand vrea sa faca mami totul si daca a facut ta-su urla ca din gura de sarpe, ii zice "de-teeee" si tre sa vin eu, sa fac undo si sa refac ce vrea el.
Sunt convinsa ca am ajuns in situatia asta pt ca am facut ce a vrut el, din cauza ca nu suportam sa-l aud urland, plangand. Este in stare sa planga si un sfert de ora dintr-o prostie, pana iese ca el.

Deci, ce ma fac si cum schimb? Vreau sa-l dezvat de plans. Mie imi trebuie o super nanny, unde gasesc pe cineva sa ma consilieze frecvent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

LA MULTI ANI!

Amira Maya (mada_mxm)
Ana Raluca (Tecky)
Nancy (boticelina)
Mena (mariana_1976)
Nicholas (morcoveatza)

moaaama de de-a gagici azi, si un singur cavaler
Mamicilor, felicitari calde pt cei 2 anisori!

Iriss pai va asteptam
cit despre rasfat, eu privesc treaba filozofic, e perioada terrible two's si va trece odata si odata, si al meu face asa de ceva vreme si sincer prea rasfatat nu a fost saracul, asa ca... rabdare si inghetata

Multumesc de urarile pt 4 Iulie, mergem azi sa vedem artificiile, sper sa reziste piticii ca sunt pe la 10 seara...

Mami de doi mici

"If you believe everything that you read, better not read"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

LA MULTI ANI AMIRA!!

LA MULTI ANI RALUCA!!

LA MULTI ANI NANCY!!

LA MULTI ANI MENA!!

LA MULTI ANI NICHOLAS!!

Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi si sa va implineasca Domnul toate visele!!

Dia, mami de soferita in devenire Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Fetelor, va multumim din suflet pentru urari, sunteti minunate

Uram si noi LA MULTI ANI ! Amy, Raluca, Mena si Nicholas, speram ca ati petrecut la fel de bine ca si noi!

Si va invitam la un tur virtual la petrecerea noastra shoriceasca si la o felie de tort bulinos, of course

Monica si Nancy, 04.07.2008

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Oh my God BOTI ce tortan super da' inelu' tematic m-a dat pe spate
Mi-a placut cadoul gigantesc, cu cocos la streasina si vedere la omida
Iar cu decoratiunile, ce mai, te recunosc total (si te pomenesc la toata lumea, tu cu etichetele tale pe "cartoanele" mele care au trecut oceanul )
Sa va fie de bine distractia!

Mergi la inceput