PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (191)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Mona multe felicitari, evident ca esti mandra de tine.

E super sa conduci. Nu mai depind de sot, ies cu masina cand vreau eu, ca el se duce la servici cu autobuzul firmei. Conduc aproape zilnic, tot zice sotul ca ard gazul.

Marina casa de piatra. Sa pui poze cat mai repede ca abia astept sa te vad.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Filip & Nicholas!
LA MULTI ANI tuturor pepenasilor, va dorim din tot sufletul numai bine, sanatate si fericire!

FELICITARI Mona! Tot pt. tine, ai toate motivele sa te lauzi, sa fi mandra de tine, de o asa realizare! BRAVO TIE!

MARINA, felicitari!

I,J ,N & E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna,

LA MUUUUUUUUUUUUUULTI ANI
pentru Filipanschi, baiatul meu superb si pentru finutul Nicholas! Sa fiti sanatosi, luminosi, plini de noroc si voie buna!

Marina felicitari, sa fie intr-un ceas bun si sa aveti fericirea si intelegerea in casa voastra mereu!

Mona felicitari din inima! Le meriti pt toata puterea, de care nu esti tu constienta mereu, pt determinare, pt reusita! Bravo si Doamne Ajuta pe mai departe! (cu Louana e o poveste mai lunga si foarte intima, pentru ea, asa ca ma limitez la transmisul mesajului ca sunt bine, sanatoase si impreuna)

Mor de ciuda ca nu-mi merge fereastra de comment in picasa si nu inteleg de ce. Mai pateste careva asa? As fi vrut sa las si eu un gand, toti pepenasii sunt prietenii copilului meu si mi-s dragi si....Ehh, tehnica nu-i mereu de partea mea. Am vazut Mateiul inainte si dupa tunsoare, este bestial, frumos si expresiv de nu se poate! La fel si fratiorul lui, care are un par incredibil! Am vazut si ginerele sarbatorit, Filipanul inalt, frumos, burtos:), cu o mamica tanaraaaaaa si cu un tort genial si provocator de saliva abundenta! Frumos tare de tot!

Bobitule, cred ca e terrible twos-ul si la voi si la toata lumea. Chiar si cei mai calmi copii au macar 1 moment de nervi nervosi. Te rog eu, spune-i lui B ca palma la fund, tare sau mai putin tare, e doar o forma de umilire si supunere prin forta, nu intelege nimic bun din asta, Irinuca, si nu-i face bine in vreun fel, ever! Trebuie rabdaaaaaaaare, rabdare multa de tot, intelegere si o sa treaca. Uneori plansul lor e si o forma de descarcare a tuturor frustrarilor si nervilor acumulati, alteori o forma de prostest si tot asa. Hai ca trece, Irina oricum e un copil calm de fel, asa ca se vor duce mai repede crizele. Asa cred eu. Or fi ei teribili anii astia dar sunt teribili de plini, interesanti, minunati, frumosi. Fruntea sus si spor la job!

Didu ce tare e Aidel! Mi se pare minunat cum a compilat ea si cum s-a calmat singurica! Bravo bravo bravo! Cu apa...asta e, nu tuturor le place, e bine ca sunteti la mare pt aerul sarat, e un mare avantaj!

Ce furtuna incredibila e afara...asa cevaaaa....

Noi bine, sanatosi si zglobii, prea zglobii, unii dintre noi, as zice. Uneori ma intreb cum de-i vin ideile periculoase dar ma consolez ca asa a fost ea mereu foarte foarte puternica fizic. Altfel, se joaca minunat, ii plac pretend game-urile la nebunie, astazi a fost, pe rand, vanzatoare de parfumuri/ pilot/ "facatoare de prajituri" iar eu, musai cumparatorul, pasagerul avionului si mancatoarea de dulciuri. Obligat-fortat! E bine, totusi, ieri a fost politistul si ne-a aliniat pe noi si cumnati, in parc, cu catuse (??!!! nu ma intrebati, nu stiu UNDE a vazut) facute din crengi si cate si mai cate...

Deci suntem bine!

Va pup pe toate!

Mamica unui MIRACOL 2+
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

SUN....merci de sfat!!!
Am discutat amandoi ai am zis ca mai bine o lasam pentru ca asa nu va mai avea incredere in noi. Si e aiurea sa ii dam la fund pe "neanuntate"...nu vreau ca mai tarziu sa aiba temeri si sa nu stie de unde se trag.

DIDI...ce tare e Aida!!!

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

multzam de felicitari pt bb2

am fost azi la dr avem 5.4mm respectiv 5sapt...dar mi se pare cam mic 5.4mm sacul gestational,shtie cineva vreaun site cu corespondenta in sapt a sacului?

Ana-Maria de Maria 19.06.2008 si 5+ bebe mic
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

MArina, Marina, Marina,

Casa de piatra, sanatate, spor in toate sa avetzi!

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Am pus pe google docs 2 labirinturi. Cu ocazia asta am vazut tot felul de documente bizare. Unele cu miresici. Ale cui sunt? Si de ce sunt acolo? Si cred ca am mai intrebat asta dar nu mai tin minte raspunsul .

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

Buna noapte fete dragi,
Am intrat sa imi torn neshte cenusa in cap si sa va rog sa ma iertati ca nu am mai transmis si eu urari de toate cele fericite pentru pepenasi...Deci...urez din inma tuturor pepenashilor care si-au serbat ziua de nastere la multi ani, sa fie fericiti si sa isi faca parintii mandrii de ei!
Am citit doar ultimile 2 pagini, sper ca toata lumea e ok, sanatoasa si linistita. Felicitari Mona pentru realizare, este intr-adevar nemaipomenit! Ma bucur mult pentru tine!
Sunuletz, te rog sa imi scuzi mesajul depresiv de pe mess de acu' cateva saptamani, eram in criza, nu stiu ce m-a apucat...
NOi suntem bine, nu imi mai vad capul de treburi, iar cand il vad nu vreau decat sa stau cu bestia mea (si da..si ea e in terrible twos - vorba lui Sun). Vorbeste mult, dar nu poarta o conversatie. De vreo doua zile a inceput sa lege cuvintele intre ele, cate doua - trei.. Stie toate culorile si le numeste, numara pana la 10, cand vrea..e turbata dupa "maghele, batzara si cecei", "ocheari si shaca"..... Il are pe NU in brate atat de hotarat, ca uneori striga si in somn...
Eh....Cam atat despre noi, as vrea tare mult sa intru mai des...Am sa incerc macar lunile astea sa fiu mai prezenta, macar sa pup si eu pepenashii... Ce frumos era cand eram gravida....ce nerabdatoare eram sa o cunosc pe pitzipoanca....hm...ce frumos...
Va pup cu drag si imi e tare dor de voi...

"Intr-o lume imperfecta pe care o putem influenta in bine sau in rau, constientizarea faptului ca orice incercare conteaza este aceea care ne defineste ca fiinte umane.” Dr.Gardner
Carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Eu tot pe fuga...
La multi ani NICK si FILIPOC!
Si, cu intarziere, multi ani sanatosi pentru ANAIS, NATALIA si LUCA!
Sa cresteti mari si sa fiti fericiti!

Felicitari Mona pentru reusita! este cu adevarat un succes!
Xena - eu n-am auzit de sacul asta gestational pana pe la 3 luni, cand m-am alaturat odiseei. Eu zic sa apesi butonul cu relax, sunt sigura ca totul e perfect!
Carme' - te trag nitel de urechi, sa stii!
Vick - me dont 'now Eu abia am timp sa arunc un ochi pe poze din an in pasti... La doc nu mi-a dat prin cap vreodata sa ma uit. Dar m-ai facut curioasa.
Yael - scumpa la vedere domne!

Eu acum sunt intre doua masini de spalat rufe, acusi tre' sa fug sa le bag si la uscat. Calc din greu ce nu am strans cu grija si acum tre' musai calcat. Si incerc sa mai recuperez cu una alta. In perioada urmatoare suntem acasa in formula completa aproape full time (motiv de vacanta la scoala la husband), asa ca mai des tre' sa stau in bucatarie, mai des tre' sa fac ordine, etc....

Am fugit ca piuie acu' timeru' de la masina de spalat si fieru' e inca in priza.
Scuzati ca n-am pus si eu ceva culori si un bold ca sa fac mesaju' mai arator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Buna dimineata
LA MULTI ANI ! aniversatilor zilei .
MONA felicitari ! esti super tare, sper sa scapi de problemele cu operatia.
Deni s-a adaptat bine la mama mea, dar noua ne este greu fara ea, dar nu vreau sa o chinui cu trezitul in fiecare dimineata, mai bine trecem noi sa o vedem.
Apropo de evolutie, daca vrea poarta o conversatie destul de simpla,leaga destul de bine propozitii, stie culorile, numara pana la 10 , stie poezii simple si cantecele , adora sa ii citim povesti, citeste si ea cu noi , mai ales pozele.Uneori mai face si ea crize dar incercam sa le depasim cu rabdare.Mie mi s epare destul de inalta si bine facuta, are 14 kg sigur si cred ca vreo 90cm sau mai mult nu sta sa o masor.
Eu sunt in a doua saptamana de servici este ok deocamdata, cand ajung acasa ca sa nu ii simt lipsa, fac curat , gatesc , ieri am spalat o parte din perdele, imi ocup timpul si mintea ca sa nu ma gandesc ca nu e iubita mea acasa, asa ne zice ea cand ne iubeste , iubita mea sau iubitul meu si da pupici cu sunet.
Iar m-a apucat dorul de ea , daoar ca v-am scris una alta de noi.
Pupici tuturor

http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png

Mergi la inceput