Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (166)
Raspunsuri - Pagina 20
Reallaura spune:
Aimee ai dreptate, mare nebunie, dar tocmai, sa nu lasati nimic, totul va va folosi 
Lilly79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BELLEANE helooooo, copiii, mamele, unde sunteti? |
Noi eram la serbare
Felicitari msbb pt sarcina !!!
Ce de gravidutze!!!! Cine mai pofteste, cine mai doreste?
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)
MsBB spune:
Neatza,
O cafea
si o urare : 

Fecian, sa ne traiesti si la mai mare 

Sa-te bucuri de scufundac si curand sa-i vina si perechea
, sa fii sanatoasa, vioasa si la punga groasa 

Sar'na
, Lilly ! Ce zici? Te bagi?
( stiu ca planuiesti mai incolo dar na ... daca tot se da la oferta ....
).
Adevarul e ca uitandu-ma in lista vad ca mamicile de iunie conduc detasat la capitolul
. Eu si Aimee am venit ca intarire pt Aelita
ca era cam singura burtica printre mamele de mai ![]()
Chiar, Aelita
? Ce face burtica? cum sunteti voi in general?
Si Aimee - tu esti cea bruneta din ultimul album?
Nu mai esti blonda? Raman singura sa duc povara
, uf uf
mamica bruneta si frumoasa ![]()
Simo -
pt luni . Asteptam vestile. Poate scapi mai usor de data asta cu greturile. Pe mine ma incoltesc din ce in ce mai tare. Aseara ( ca tiganu' la mal
) era sa
chiar inainte de
. Cu D-zeu inainte ![]()
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
Lorich spune:
Neata
Deci iar ne sarbatorim azi!
La multi ani Felicia!!! sa fii sanatoasa, implinita, fericita alaturi de familia ta si in curand sa ne dai si tu o veste cu doua liniute 
La multi ani Iulia, sa fii sanatoasa mamica draga, ne e dor de tine si de Mufy!
Belle, Simo nu ma pot baga la propunerea voastra cu gradi
-nu facem pipi la olita/wc, nici kk, decat ocazional, nu papa singur cu lingurita, adica incearca dar nu reuseste f bine. De vorbit, nu e la nivelul sa te intelegi prea bine cu el. Sa-l pupe mama de iubit, ca nah..l-am facut de rusine aici ![]()
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 13+
cleo78 spune:
la multi ani, Fecian, sa fii sanatoasa fericuta si iubita!!! 

la multi ani, IUlia, sa fii sanatoasa fericuta si iubita si tu! Si mai da si pe la noi, macar cu o maslina ![]()

mi_bebelina spune:
Neatza fetelor!

Fecian si Iulia83, sa fiti fericite, sanatoase si sa va bucurati de minunile din viata voastra!
Danicris, petrecere frumoasa!
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
MsBB spune:
Mama ce 

tuta sunt. Nush cum m-am uitat pe lista, n-am observat ca tot astazi e ziua Iuliei, mi s-a parut ca e pe 18 iulie.
Scuze, draga mea, daca citesti n-am omis intentionat
.Mi-a scapt
. Oricum nu te poti supala pe o
, nu?
. Mi-am tras scuza tare 
Deci :

LA MULTI ANI IULIA! 

sa ai parte de fericire, sanatate, multe impliniri si Mufy sa-ti lumineze viata mereu! Io te-am mai tras de maneca dar n-am reusit sa te scot din barlog dar na ... incercarea moarte n-are, nu? 
Ma duc sa-mi fierb crieru in bucatarie
am zi de
... BUUUU
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
mi_bebelina spune:
MsBB, las-o mai pe Lilly in pace….pai ce, peste vreun an vreti sa fiu singura burticoasa?
Delia e foarte bine la bunici la Braila, ieri a vizitat-o si mama mea si mi-a zis ca e foarte ok acolo, asa ca ca incet-incet incep sa-mi fac planuri ca la bb2 ma va putea ajuta soacra, daca nu sa vina sa stea la noi macar sa o mai ia pe Delia la Braila cand eu n-o sa mai fac fata. Deocamdata vreau sa ma asez un pic profesional, cred ca voi mai face un master, vreau sa ma inscriu la grad si apoi om mai vedea.
Lorich, stai linistita ca nici Delia nu vorbeste foarte mult. In schimb cu pipi chiar am avut noroc…..nu stiu daca a facut de 3-4 ori pe ea si asta s-a intamplat la inceput cand o tineam fara pampers in casa. Acum imi zice soacra-mea ca o trezeste noaptea si ii spune: “Maiiiii pipi!”(maiiii si taiiii sunt mamaie si tataie) si soacra-mea vine fuga cu olita. Cum am mai zis, avem alta problema ca nu vrea decat la olita, nu pe wc si nu la tufis….prin urmare nu numai eu sunt “duamna cu olita”, ci si soacra-mea. Cu mancatul stam bine sau nu, in sensul ca Delia vrea numai ea furculita sau lingurita si cat baga ea atata mananca(uneori mult prea putin ca se plictiseste sa stea juma’ de ora la masa). Iar treaba cu inscrisul la gradi se face dupa 3 ani tocmai pentru ca nu au personal special ca la crese, sa-i schimbe, sa le dea sa pape …Nu zic,si educatoarele le mai baga in gura celor mofturosi sau mai inceti, numai ca nu ai cum efectiv sa ii ajuti pe toti. Depinde de cati ai in grupa. Eu am avut si 20 prezenti, dar si 40.
Cleo, ce mai stii de Sebastian?
Dolloress, mai stii ceva de Victoria? Asteptam rezultatele de maine, sigur va fi bine printesa!
Piggy, stai cumintica sa ajungi la termen. Hai ca mai e putin…
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza

noastra!