Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (166)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

A, in cazul asta e ok...dar astia verifica cumva daca stai si tu acasa?

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

[red]AImee, Macar asa iei aia 8 mil vreme de 2 ani...Pune si tu o intrebare la legislative, dar eu zic sa mai rezisti pana in iarna si sa mai iei un medical, prenatalul si aia e!

Simoniciule, asa ziceam si eu! Eu cand am auzit de reducerea asta, ma gandeam serios sa renunt la job, apoi si-a facut aparitia surprinzatoare don'soara asta si zic la fel ca tine- suport, de fapt financiar e tare aiurea, ca vom da la gradi al Robert aproape dublu la ce o sa castig eu, dar macar pot intra in prenatal si cic; dupa, om mai videa... Te , cum te simti?

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aimee79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

A, in cazul asta e ok...dar astia verifica cumva daca stai si tu acasa?

Simona, mami de baieti

offf...pai si daca stau, dar nu cer nimic de la stat cu ce ii incomdez? nu am voie? tre'sa verific...merci

Alexandra mami de Alutzu
6 +

http://family.webshots.com/album/578153970vvopeW
http://family.webshots.com/album/578148846XQlnLc

Mergi la inceput

Lorichlasa ca eu zic ca s-a nimerit bine donsoara in perioada asta de criza, nasol la bugetari...si d efapt peste tot. Nu poti gasi totusi o gradi de stat? sa stii ca e f bine la gradi de stat, nu vad diferente majore, ca sa justifice diferenta de bani.Sincer.
Eu ma simt bine deocamdata, greturi timide, incomparabil fata de primele 2 sarcini. Luni merg la dr la o eco sa vad ce varsta are sarcina...ca daca ma iau dupa UM care a fost 15 mai...ar insemna ca am vreo 8 sapt implinite deja...dar nu cred totusi...cred ca am o sapt doua mai putinAbia astept sa merg la dr luni

Simona, mami de baieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Andrada felicitari surioarei, sa fie sanatoasa Brianna si sa recupereze repede!
Aimeeeu una as sta, 8 mil pe luna nu-ti strica, cu 2 copilasi, orice salariu ar avea sotul...dacapoti face mai degraba niste schimbari dinpostura de gravi ar fi de preferat.
Piggy sarcina fara probleme in continuare si relaxare totala la C lung!
MsBB sa vezi cum te vei descurca, nu ma indoiesc...sunt momente f grele, dar ne concentram pe cele frumoase!
SIs si eu abia astept SA AFLI TOT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Simo desi sunt in cartier la mine gradi de stat multe si dragute, nu-l primesc pana la 3 ani; iar cresa nu am in zona si nu avem cum sa ne transbordam cine stie prin ce cartier... ei, daca totul merge bine n-o sa dureze prea mult perioada asta cu gradi scumpa, apoi poate-l retrag pana il dau la stat, desi pare sado-maso, dar sa nu famimentam de tot.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aimee79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura
Aimeeeu una as sta, 8 mil pe luna nu-ti strica, cu 2 copilasi, orice salariu ar avea sotul...dacapoti face mai degraba niste schimbari dinpostura de gravi ar fi de preferat.

Laurita ...cred ca o sa-mi bag medicale pana la nastere...si apoi il bag pe tati in CIC...si ma angajez io in locul lui la firma...ca el ar lua mult mai mult de 8 mil....ce sa faci...asa ne obliga pe noi statul....saincercam sa supravietuim.
o fi bine asa...

Alexandra mami de Alutzu
6 +

http://family.webshots.com/album/578153970vvopeW
http://family.webshots.com/album/578148846XQlnLc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Lorich: daca insisti ti-l primeste pe Robert chiar daca nu are 3 ani, pentru ca pe parcurs sunt multi care nu mai vin desi erau inscrisi apoi tu poti spune ca este dezvoltat fizic si psihic ca un copil de 3 ani; face la olita, papa singur, vorbeste etc Eu am fost tare incantata de gradinita de stat desi aveam o mare aversiune si am avut fata 3 ani la privat si doar grupa pregatitoare la stat.

Mergi la inceput

Lorich, Belleane are dreptate, poate cu insistente ti+l primeste. Mie pe David nu mi l+a primit la 2,10 ani, dar anul asta au primit o gramadA de copii mai mici de 3 ani.
Dar dc mai ai ajutor cit de cit poti face si asa cum spui tu, sa+l retragi si sa stai tu cu el pana aproape de 3 ani

Simona, mami de baieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Socrate uitam. De 2 zile ma straduiesc sa las un mesaj de incurajare pentru Sebi si sunt pe fuga si uit...ooof Sanatate multa!

Mergi la inceput