Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (166)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

bebelina asta e ritmul lui, nu-mi fac probleme. Cu pipi cel putin m-am lamurit ca inca nu e pregatit, adica daca sta fara pampers in casa face fara nicio problema, abtinere pe und eo fi. Nu-l grabesc, il astept sa fie pregatit. Si de asta cred ca ce ofera astia la Smart kids e potrivit pt el, la momentul asta (adica la momentul septembrie).
Ma bucur ca Deliei ii merge asa de bine. Nu mergi la Delia in we vitor? Noi mergem la Braila,avem o nunta-botez. Vreti sa va aducem fata?

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aimee79 spune:

Salutare fetele!

MsBB...sunt tot blonda...uite am mai pus o pza in album sa vezi...bruneta din poza e o prietena de-a mea care are si ea un bb tot Alexandru...si erau in vizita la noi.

Eu doar ce m-am intors de la doctor...ca am mai avut niste firisoare mici de sange ...aseara....doctorul a zis ca totul e ok.....sa ma linistesc ca nu sunt probleme.Offff da Doamne bine la toata lumea!

Lori Nici Alutu al meu nu e asa bun prieten cu olita, dar
nici eu nu-l stresez...cand o fi el gata atunci sa fie...acum il tin fara Pes....si cere la olita sau la WC...ca avem si reductor si ii place.
Eu l-am inscris la o gradi de stat din toamna,dar o sa-l duc ocazional, la pomul de iarna si alte chestii si cand va face 3 ani il duc mai des....adica va fi un an de acomodare, dar recunosc ca am avut pile.... Cand l-am inscris a fost si el...a intrat la copii si nu mai voia sa plece...

La multi ani Fecian si Iulia!
Va pupi pe toate!

Alexandra mami de Alutzu
6 +

http://family.webshots.com/album/578153970vvopeW
http://family.webshots.com/album/578148846XQlnLc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

FECIAN SI IULIA

Lorich nici piticul meu nu face la oala sau wc, nu vrea. Acum ziua ii mai pun chilotei ca sa nu mai stea cu pampers ca se irita de la caldura imediat. Vreau sa zic ca schimb pe putin 4 perechi de ciloti pe zi. Avem cu Mickey chiloteii si ii spun "mami sa nu il uzi pe Mickey ca nu ii place, sa imi spui daca vrei sa faci si facem la oala" si se uita la mine si stiu ca intelege dupa care vine mandru si imi arata ca s-a udat Mickey si dupa ce il schimb ia chiloteii ii arunca in ghiuveta (sau pe langa) si ma pune sa il spal pe Mickey. E asa de scump!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Citat:
citat din mesajul lui aimee79

MsBB...sunt tot blonda...uite am mai pus o pza in album sa vezi...bruneta din poza e o prietena de-a mea care are si ea un bb tot Alexandru...si erau in vizita la noi.

Eu doar ce m-am intors de la doctor...ca am mai avut niste firisoare mici de sange ...aseara....doctorul a zis ca totul e ok.....sa ma linistesc ca nu sunt probleme.Offff da Doamne bine la toata lumea!

Alexandra mami de Alutzu
6 +

http://family.webshots.com/album/578153970vvopeW
http://family.webshots.com/album/578148846XQlnLc

ei asa da . Ce-mi place , iti sta f bine , esti o mamica tare frumoasa . Iar Alutzu ( am vrut sa zic mai devreme dar tot neuronu' bata-l vina ) e frumos de nu se poate. Are niste trasaturi asa finutze ... Mi-au placut f mult pozele din Corfu ( de anul trecut, nu? ) pacat ca erau cam putine
si ma bucur ca domn' doftor te-a linistit .
Sa fie toate bune si frumoase pana la termen.
Tre sa mai zic odata ca ma bucur tare ca te-a facut din nou mai activa aici, pe forum .

mi-bebelina ai fost mortala! Bine, bine nu mai incerc sa corup lumea , va las sa faceti echipa. Sa dea DD sa fie toate asa cum va doriti, si voi si la Lilly si la toate fetele care stiu ca-si doresc bb!
E tare bine ca stii ca ai pe cine conta cand va veni bb2. Face mult la pisihic.

Hai Lori ca nu l-ai facut de rusine . Recunoaste, faci in asa fel incat cu reclama buna sa nu-l scapi de acasa prea rpd. Nu vrei fetele la usa deja, uh?
Acum lasand gluma la o parte recunosc ca si eu acum imi fac planuri mult mai serioase cu gradi, camin , cresa cum s-o chema . Noi de inscris am inscris-o pt la toamna, dar mai lasam loc pt alte alternative dar acum clar vom merge la cresa, pana vine bb2 sa fie acomodata, sa-si faca un program. Pot sa zic ca-mi tremura kiloti in ? Ops

Am vrut ieri sa-i raspuns si lui piggy dar recunosc ca chiar nu ma mai ajuta crieru
Vroiam sa-ti dau un si o si sa-ti urez saptamani usore si strange tare din ... , stii tu , tine picioarili incrucisate

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

La Multi Ani Fecian si IUlia!

mSbb multam fain pentru urari si sfatul inspirat

Eu fac bagajele si in 2 ore ridicam ancora si fata de la gradi!

Va pupam!

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008), 33+ si florareasa www.myflowerbox.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Aimee tu esti aici??Hot, hot mama!!!

MsBB sarcina a adus-o pe Aimee, dar si pe tine!! super!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maiiunie2008 spune:

Vine capitol nou imediat, hold your horses

Capitolul 167

Mergi la inceput