Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (166)
Raspunsuri - Pagina 15
MsBB spune:
Multumesc fetelor
. Am mari emotii - sper sa ma descurc cu 2
.
Lori - pai sunt deja aproape 7 saptamani, am tot sperat ca scap de greuti dar vad ca deja imi dau tarcoale - am spre seara senzatie de
non-stop. Am devenit ffff sensibila la mirosuri. Simt de la mii de km miros de mancare
. Si da , sunt flamanda non-stop. Deja astazi sunt la 2-a masa si ma pregatesc acusi sa pap fructe cu Andra
. Imi vine sa mananc mereu, daca n-am ocupatie numai la asta ma gandesc
. Daca mai si miroase a mancare 
mi_bebelina, sar'na pt urari
. Tre sa coc o semnatura mai acatari dar cam am neuronu' in vacanta
.
Imi pare tare rau sa aflu ca vestea mortii Madalinei te-a lovit asa din plin. Este un mare soc, intradevar dar cu atat mai mult pt tine care ai fost fana ei, ai urmarit-o, i-ai cantat cantecele. Imi pare rau si- ti dau o
puternica si un
!
D-zeu sa o ierte!
Multumesc Gabitza
! Sper sa fiu o mamica buna pt amandoi.
N-am facut inca eco. Abia sambata , de ziua sotului, am facut testul. La asta ma si refeream ieri cand am zis ca "i-am copt un cadou original "
. Ieri am sunat la doctorita cu care am nascut-o pe Andra si este plecata, mi-a facut programare asistenta pt data de 28 iulie. Mai am de asteptat un pic ![]()
Andra da stie deja. I-am spus ca va avea un fratior sau o surioara si ea ne-a intrebat daca bebe. I-am zis ca si ca bebe este acum la mami in burtica si creste, la fel cum a crescut si ea.
A fost tare dragutz cand sotul a intrebat-o pe Andra unde este bebe, la care ea a venit mi-a ridicat tricoul, a pus mana pe burtica si a zis ca inauntru. Al meu atunci a intrebat-o daca stie cine l-a pus pe bebe acolo ... moment in care m-a dat de gol
. A zis ca "nenea" ![]()
Sper sa se obisnuiasca cu ideea pt ca la mare a fost extrem de geloasa pe un baietel de aceiasi varsta cu ea cu care am mers. S-a suparat rau pe taxu cand l-a luat pe baietel in brate, mai mai sa-i scoata ochii cand s-a asezat in carutul ei ..
Cleo - sa stii ca asa e si la noi . Toate jucariile sunt ale ei si ce are ea n-ar da in veci. Io tot insist, insist si insist. Am ajuns sa visez noaptea monologurile pe care le am incercand sa o conving sa imparta. Ca nu-i mananca nimeni lucrurile ... gheu, gheu ... dar perseveram.
Fructe ![]()
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
Lorich spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MsBB Am mari emotii - sper sa ma descurc cu 2 . |
Join the club!!!!
Gretosenii am si eu, la greu, cu bonus ca nimic nu mi se pare mancabil cu excepita:rosii, piersici, pepene , porumb.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 13+

aimee79 spune:
Eheee Felicitari MsBB!Sarcina usoara si bb sanatos!
Felicitari matusica Andrada!
Gravidutelor imi pare rau ca va simtiti naspa....stiu cum e...io am toane...ori mi-e foame....si pofta de cai verzi pe pereti....la prima sarcina nu am avut...ori mi-e un fel de gratza...arsuri...naiba sa le ia...azi mi-e cel mai naspa!
Pupi!
Alexandra mami de Alutzu
6 +
http://family.webshots.com/album/578153970vvopeW
http://family.webshots.com/album/578148846XQlnLc
belleane spune:
MsBB: felicitari!!! sa fie un bbdoi sanatos, voios si frumos!!!!! Deci te-a dat Andra de gol![]()
Andrada: Felicitari pentru matusica de fetita!!! Trebuie sa-i faci o verisoara.
Sunt uluita de vestea cu Madalina Manole. Dumnezeu sa o ierte; poate nu s-a sinucis.
Yari:Sa-ti trimit pentru Eva un supo cu eucalipt? Ca acum am 2 cutii!!
belleane spune:
Vreau sa mai urez sanatate si putere Victoriei si Nadiei.

Nadia esti un exemplu de daruire si iubire pentru mine.
Fetelor cu burtici va invidiez pentru atunci cand veti tine in brate cozonaceii cu miros de lapte proaspat.
Trec ele greturile...
Lorich spune:
Bafta mare cu operatia Sebastian! Recuperare rapida!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 13+
Simonix spune:
MsBB - FELICITARI !!! 
O sa te descurci foarte foarte bine, o sa vezi, deja ai experienta
Bebelache sanatos si sarcina usoara :)
Bebelina - imi pare rau de Madalina Manole ... si de faptul ca te-a afectat asa de tare uf. Este o tragedie, ma gandesc la copilul ei, pe care greu l-a avut, am inteles... groaznic 

Fetelor, Robertel e si el posesiv tare cu jucarelelelui, dar si cu ale altora prin parc
sau cu toboganul ![]()
Insa vad ca la mine mai nou merge cu vorba buna - de exemplu era prin parc un turcalete mic
, singurul fara bicicleta. Si saracutzul se tot invartea pe la ceilalti pitici (se nimerisera o trupa de baietei toti pe bicle din alea fara pedale, alergau pe acolo chiuind de veselie). Eu, vazandu-l pe bietul turcalete singurel, i-am zis lui Robert sa ii dea bicla lui. Robert se opreste incruntat - eu ii explic si insist pe faptul ca baietelul o sa se joace UN PIC, pe cand Robert o sa se joace MUUULT pe bicicleta :) Ca bicicleta e a lui Robert, el o sa se duca acasa cu ea
dar ca o dam un pic la baietel ca el nu are etc etc. Culmea e ca merge
Si se duce fiu-miu la baietel si i-o da, ala mic e super fericit, da cateva ture cu ea, Robert sta cu ochii ep bicla si la un momnt dat incepe sa tzipe ![]()
Totusi e a lui :D Si asa facem de multe ori.
Si inchei cu inca o runda de felicitari pentru noua noastra matusica ![]()
Andrada - sa fie snatoasa fetitza si sa creasca maaaare 
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
Simonix spune:
Am uitat sa urez BAFTA mare lui [blue]SEBASTIAN[/red] 
Recuperare rapida :)
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BELLEANE Yari:Sa-ti trimit pentru Eva un supo cu eucalipt? Ca acum am 2 cutii!! |
Aaaaaaaaaaaaaaaah ce ma oftic, de-astia nu am luat la mineeee

MsBB Sarcina usoara scumpa, o sa te descurci cu 2, va fi ok!
Felicitari!Lorich imi pare rau de gretzoshenii!!!!
si tie.Mi_bebelina imi pare tare rau de Madalina Manole, nu imi venea sa cred de dimineata.......... Dumnezeu sa o odihneasca.
Andrada felicitari matushico!
Fug langa puturoshii mei, am intrat un pic sa iau mailurile.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE

noastra!