Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (166)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Buna dimineata! Fetelor, a murit Madalina Manole, nu-mi vine sa cred ....toata copilaria m-a fermecat cu cantecele ei, era un model pentru mine. Nu sunt buna de nimic. Dumnezeu s-o odihneasca in pace!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

MsBB, arunci maslina si dispari?a??? Spune tot. Hai, ca fierbem toate in suc propriu.

acu vazui stirea. Dumnezeu sa o ierte.

Adriana spor la impachetat. Sa pozezi rochia! Super ideea cu burtiera, strange si fundul.

Ylari, si Mara a devenit de vreo 2 luni posesiva. A MEEEA!! Da numai ce vrea ea, numai cu i iconvine. In general la baieti, la fete.. mai greu.

Apropos de Mara, e din ce in ce mai bine la gradi. Seara ne zice ca a mancat cu Ana, ca Bonan (Bogdan) nu e, o intrebam de Anto zice ca e mica... Atat ca vrea numai in brate... explicit: "vleau la mami in batze". Mami tre sa se apuce de sport ca va ajunge cocosatul ...

Azi il opereaza pe Sebastian la pranz.

edit:care are tel. lui MsBB? io nu pot munci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Ma uit si eu ca bleaga la Tv si net si nu pot sa cred vestea cu Madalina Manole! Cum? De ce? Ca s-a chinuit atata sa faca un bebe mic si acuma...

Deci...MsBB vrei sa venim dupa tine cu testul de pipi?

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Sunt iar matusaaaaaaaaa!!!!
Are 2,300Kg si o cheama Brianna Veronica. Legat de travaliu ...a fost nasol ca a durat ceva. Ma asteptam ca la dilatatie 10 sa nasca repede dar de unde.....abia la 1.00 noaptea. Erau terminate amandoua dar acum sunt bine si ce a fost greu a trecut dar cred ca am facut cativa km buni ca m+am invartit ca un titirez prin casa. Muream cand ii sunam si imi spuneau sa revin peste o ora si tot asa...chiar mi+a fost frica la un moment dat.

Msbbesti gravida?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Neatza,

O pt toata lumea.

Io am stat dimineata asta cu ochii in TV . Andra abia acum s-a trezit , , a dormit aproape 12 ore .
Nu-mi vine sa cred ce s-a intamplat cu Madalina Manole. Am ramas traznita cand am auzit stirea. D-zeu sa o odihneasca! Sunt

Eu acum ce sa zic .... , am aruncat pastila si am afisat surpriza ....se poarta acum anuntul la semnatura ... am invatat de la the best : Lori, Doloress

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

hihihih... mare figura esti!
Mai spune ceva, cate saptamani, chestii de astea... atata poti ?

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Doamne ajuta sa treaca usor peste operatie Seb ! Recuperare usoara!

Brianna Veronica BINE AI VENIT PE LUME!!!! Sa fii sanatoasa, norocoasa si plina de veselie! FELICITARI Matusico si mamicii

Toata treaba asta cu Madalina Manole mi-a adus aminte si de Laura Stoica ufff Saraca! Cine stie ce a fost in mintea si-n inima ei. Poate s-a inchis prea mult si n-a lasat anumite rani sa se vindece. Cat de sinistru de ziua ei ?????

In alta ordine de idei

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

MsBB, cu intarziere iti urez la multi ani fericiti iubita, sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce-ti doresti. Eu nu prea pricep.....daca se poarta la semnatura, tu de ce nu esti in trend? Sa inteleg ca o rugam pe Gabitzam sa actualizeze lista cu gravidutze? Daca-i asa, sa ai o sarcina usoara si o nastere si mai usoara, sa ai un bebe frumos si sanatos!

Andrada, sa-ti traiasca nepotica, sa fie sanatoasa si fericita!

Sebastian, sa dea DD sa treci cu bine peste operatie! recuperare usoara pui mic!

Am vorbit cu soacra-mea mai devreme, Delia s-a intrecut pe ea cu mancarea ieri(nu credeam s-o zic vreodata) si aseara a vomitat, acum doarme inca, sper sa fie bine.

Legat de Madalina Manole, as umple pagini intregi sa va povestesc despre ea si despre cum mi-a fericit copilaria si tineretea. Duminica am ascultat 2 albume de-ale ei in drum spre Bucuresti, aseara vorbeam cu sotul despre ea si eram tare bucuroasa ca stie si el ca urmeaza ziua ei....iar azi.......nu mai e.Toti cunoscutii stiu ca o adoram pur si simplu, cand eram in liceu am facut canto muzica usoara la Scoala Populara de Arte si-i cantam melodiile, mergeam la spectacole cu ea, ii duceam flori pe scena......o gramada de amintiri am.

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

MsBB, sa fie cu noroc, sa ai o sarcina usoara. Ai facut deja vreo ecografie? Ca la aproape 7 sapt cred ca deja se vede inimioara, daca imi amintesc bine. Andrei i-ai zis ceva?

Madalina Manole stiu ca era bolnava, prin mai anulase ceva concerte si lansarea unui album parca. Dar Dumnezeule, avea bb mic, cat de mare sa fie disperarea sa ti-o faci cu mana ta lasand copilasul mic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Diana, imi pare rau, trebuie sa fie foarte trist si socant pentru tine, daca erai asa un fan al ei.

Mergi la inceput