Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (166)
Raspunsuri - Pagina 13
Doloress spune:
M-am mai inveselit cu Andra la plaja, o frumoasa! Abia astept si pozele lui Ylari sa vad si cealalta zgatie la balaceala.
Asa e si al meu, cel mai fericit in week-end cand facem activitati, cand suntem pe drumuri. De asta plang atata dupa vacanta anul asta.
Lasa ca ne scoatem parleala la anul, pregatim iar vreo 2 luni prin tara, prin Germania, de data asta cu 2 bebei dupa noi, asta daca e totul OK.
-DPN 15.02.2011www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
cleo78 spune:
incerc sa vad daca langa Andra o fi maica sa in poza asta http://entertainment.webshots.com/photo/2629843870103626019byJSrm .
La cat de slaba, vad un batz negru .
DOloress, in ro sist. medical e in urma cu 30 ani fata de occident. S-a evoluat, nu zic, dar nu e bai, ca occidentul nu asteapta, zboara si el. Stiu ca e ciudat, dar am ajuns sa ma bucur ca Victoria e in alta tara. Ii uram din tot sufletul insanatosire grabnica si putere...
Si de la noi. Ne rugam si speram ca totul va fi bine.
Astept tel. de la Belleane. Nu mai am chef de munca...
Andrada79 spune:
Dollores multumim muuult ca ne tii la curent cu Victoria. Le pup si le tin pumnii din tot sufletul. Doamne ajuta!
Msbb La multi ani! Am admirat pozele cu Andra. Este o frumoasa si o dulce iar tu arati superb.
Fetelor multumesc de incurajari. Ce sa zic nici nu am ajuns acasa si ma suna o vecina de la mama de la bloc ca o inunda. Saraca mama dupa ce ca e terminata cu sora mea ca naste, a trebuit sa plece la ea acasa. M-a sunat acum mama si cica e ok e de mai sus inundatia! Sora mea cred ca in momentele astea naste. Am sunat acum 10 min si venea doctorul la ea, dilatatie 10. Moama ce emotii am, as da orice sa fiu langa ea
! Ma imbat in seara asta rauuuu! Va pup pe toate, nu mai pot de emotii!!!
MsBB spune:
Doloress, of Doamne!
Nadia esti o SUPER MAMA! Atata de puternica si acolo pt Victoria.. Sunt mandra de tine, Nadia. Sper sa nu mai fie probleme si usor usor tratamentul sa dea roade si sa reveniti cu printesa acasa. 
Andrada, ce emotionant cum traiesti si tu momentul alaturi de sora ta! Cred ca deja la ora asta ( sper!) ca ea-si tine deja puiutul in brate, ca e super frumos, sanatos si ea va fi ca noua, gata sa se bucure de el 
Multumesc pt urarile facute mie si pt complimentul facut mandrei ![]()
Belleane
, multumesc pt aprecierile la adresa zgatiei ![]()
Multumesc si tie, Doloress
! Vei petrece la anul si pt anul asta, clar! Distractie la maxim va fi! La maxim, da?![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui cleo78 incerc sa vad daca langa Andra o fi maica sa in poza asta http://entertainment.webshots.com/photo/2629843870103626019byJSrm . La cat de slaba, vad un batz negru . |
Nu pt mult timp, insa
Va
, ma retrag la
. Sunt f happy ca astazi Andra a fost intr-o mare forma. La cat mai multe zile din astea ....
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
Doloress spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui MsBB
Nu pt mult timp, insa Cum a intrat Andra in viata mea... Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic... |
Ha, Adriana, ai ceva important sa ne comunici?
Andrada a nascut? Cred ca da de-acum, cu dilatatie 10, vezi la a doua dureaza mai putin travaliul. Asteptam vesti!
-DPN 15.02.2011www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Doloress spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MsBB Doloress, of Doamne! Nadia esti o SUPER MAMA! Atata de puternica si acolo pt Victoria.. Sunt mandra de tine, Nadia. |
Asta e foarte adevarat! Imi povestea ca sta si cate 9-10 ore cu Victoria in brate in fata usii, sa vada ea asistentele pe hol ce fac, normal saraca fetita se plictiseste inchisa intr-o camera de spital. Azi cica n-a mai vrut, era cam obosita dupa atata febra, a vrut mai mult in patut.
YLARI spune:
Ooooof... Victoria noastra draga si scumpa, mii de pupici curajoasa noastra, iar tie Nadia... la fel, te pupam suntem cu gandul la voi mereu si ne rugam sa fie bine cat mai repede.
Doloress multumim ptr update! Sistemul medical din Romania e varza verzelor, sunt mai mult decat scarbita de el, de atitudinea multor cadre medicale. Nu zic, mai sunt si oameni calumea dar... daca au ajuns ordinarii si in sistemul privat sa se poarte aiurea... cat tupeu sa ai, ma intreb? Ma doare ca nu dou doi bani pe sentimentele noastre, ne trateaza cu superioritate si de cele mai multe ori cu indiferenta. Ma rog sa nu ne lovim de ei!
MsBB haide, haide, zi care-i treaba cu ingrasatul? Eu sunt curioasa nene! Frumu la mare, yum yum, va pup!
Adriana sa porti sanatoasa rochia, baga o poza ceva si cu burtiera ca si si eu vreau sa imi achizitionez si oscilez intre mai multe modele.
Eva e cam infundata in nas, de 2 ori mi-a si tusit sec azi noapte. Sfaturi? A dormit tare agitata, mi-am luat un picior direct in bot, ca sa zic asa in maseaua bolnava
dar ce sa fac... indur ca de aia am venit la mare ![]()
Andrada care sunt noutatile cu sora? Imi pare rau de inundatie.
Va pup, fug ca mai am sa imi prind parul, etc. Puturosii dorm, ati ghicit! Moooama am uitat sa va spun ce bucuroasa a fost Eva cand l-a vazut ieri pe Iuby ca i-a cumparat galetusa cu forme si alte nebunii, a alergat spre el taaaa-taaaaa, mi-a fost asa de draga mititica scumpa... si se joaca singurica acolo in nisip. Ptr prima data am vazut-o ca se supara, venise o fetita sa ii ia lopetica, mama cand a tras a mea un tzignal... eu foarte mirata ca niciodata nu am vazut-o posesiva, mereu a dat celorlalti copii, ce o fi fost cu ea??? Vai de mine, in alta ordine de idei, era o fetita de vreo 3 ani pe plaja, dupa ce a indopat-o maicasa cu o gogoasa uriasa, taicasu ii dadea sa guste niste bere, am zis ca nu vad bine... Fetelor sunt eu nebuna? Eu nu mi-am cumparat gogoasa special sa nu vada Eva si sa vrea... ok, poate sunt un pic exagerata... si precizez nu judec pe nimeni, dimpotriva, ma intreb daca nu cumva sunt eu exagerata...
Hai, pupici tuturor! Si o zi minunata.
Victoria inca un pupic de la noi si putere multa printesa draga!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Adriana_78 spune:
Buna dim!
Va scriu repede, mai am de facut ceva bagaje, ca asa sunt eu, pe ultima suta de metri mai impachetez ceva.
Imi pare rau de Victoria, ca iar sunt la spital, mi se rupe inima de ei, mereu prin spitale, mereu cu frica ca poate nu o sa se faca bine
- groaznic ... cat de adevarata e zicala ... "multi ani cu sanatate, ca-i mai buna decat toate!"
Ylari, nu esti deloc exagerata ... cum adica sa dai bere unui copil?!! nici macar sa guste nu mi se pare normal
Cu indopatul ce sa zic, asta vad des la noi ... teama ca avem copilasi slabi ne apasa, asta e mentalitatea romaneasca
La intoarcere va arat poze cu burtiera -- Cleo, e gen pantalonas, ca sa tina si pulpele mai stranse, deci ca un pantalonas cu talie inalta sa mascheze si burta
o zi frumoasa
Adriana
gabitzam spune:
Adriana-MsBB, trebuie sa actualizez lista de burticoase? Nu ne tine in suspans
Am vazut pozele de la mare. Doua ranjite sunteti, cum e mama, asa si fata ![]()
Lorich spune:
Neataaa... mor de somn
Multumim de cioco si bobo si cico Adriana , deci aveti absente motivate. Mai, ce frumoasa s-a facut Andra, o floricica asa, pare maaare. Iar tu ... balerina nene! Ia zi, o faceti pe Andra sora mai mare? Hai nu lasa un gandac burtos in suspans. ![]()
Ca eric foarte bine ca faci activitate fizica. Eu un km zilnic de la metrou-birou dus si un km intors si abia il tarai si pe ala. Plus ce mai fugim dupa Robert in parc. Nu mi-au trecut greturile,nu de tot, ieri ziceam ca-s mai bine, dar azi abia am ajuns la birou, credeam ca-mi ies ochii din cap.
Cleo ma bucur ca s-a dus burtica! Ai vazut unde se ascund toxinele ![]()
Adriana felicitari pt achizitie si drum bun!
Doloress un
ca esti acolo si ne dai vesti despre Nadia si Victoria, eu cred ca ma gandesc macar o data pe zi la ele. Zic ca si pe Nadia o ajuta ca esti acolo, ca poate vorbi cu cineva. Ma rog ca micuta Victoria sa treaca repede si peste episodul asta de febra, sa ajunga acasica la ea, mi se rupe inima cand ma gandesc la ele, iar despre povestea cu copilul din Romania eu una nu pot comenta ca mi s-ar innoda lacrimile in barba. Nu se paote asa ceva!
Andradaaaa cum sunt mama si bebe???Hai hopa sus din betie, ca abia astept vesti! 
Va pup, ma duc la greturile mele!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 13+

noastra!