Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (166)
Raspunsuri - Pagina 12
Doloress spune:
Andrada nastere usoara surorii tale! Scoatem majoreta? 
Cleo super-tari bancurile, le-am copiat si la Odiseea de buburuze, ca sunt in tema, alea cu pregnancy-ul. ![]()
La multi ani MsBB, sa te bucuri de familia ta minunata! Si mai vino pe la noi, ne e dor de tine!!!!

Multumim de aprecieri, da, avem copil mare, ma uitam duminica, eram cu prietenii nostri, baietelul lor cel mic e nascut pe 2 mai 2008 (la termen). La inceput al meu era jumate cat al lor, nu exagerez. Mi-era groaza sa merg la ei in vizita, ma busea plansul cand ii vedeam unul langa altul, nascuti la 3 zile diferenta. Acum al meu e si mai mare si mai solid ca al lor, seamana cu tac-su inalt, are deja 92 de cm. Deci plangeam ca proasta, de aiurea, diferentele se recupereaza imediat. Dar ce stiam eu atunci, il vedeam cel mai mic si mai anemic copil din lume, credeam ca asa o sa ramana. ![]()
-DPN 15.02.2011www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
ca_eric spune:
aimee felicitari pt sarcina. si eu am avut pete maronii de doua ori in sarcina asta, odata la 6 sapt si apoi la 10. mie mi-a fost frica sa nu pierd sarcina. dr mi-a zis ca totul e ok . poate e bine sa consulti un dr, just in case...e mai bine pt linistea ta 
msbb la multi anisori!!!!!!!! sa fii iubita!!
doloress mai stii ceva de nadia si victoria? ti-am vazut pozele...cu patrick cel fotbalist. imi place cum face el pe gravidul!!! al meu a primit acum un elicopter , dare as ade mare...toata ziua mestereste pe el , are oameni inauntru si tot felul de echipament. s-a plicti de mingi acum e ceva nou!!
ylari distractie faina la mare!!!
lori cum te mai simti? ti-au trecit greturile?
mai fetele ...am o febra musculara de mor!!!!!! am fost plecata in weekend la 2 ore de noi la o padure super faina cu cascade si tot felul de trasee. e amenajat dar e super fain. am mers mult pe jos, dar m-a terminat nu mersul ci urcatul scarilor!!! au fost vreo 100!!! am crezut ca mor. dar ma simt bine. sambata am fost la piscina sa inot ca avem aici unde stam. am facut jumate de tura si am fost gata.
va pup
Mami
de
Eric si
19 + 
iubirea si viata noastra
MsBB spune:

Ei, daca ma striga o
neaparat trebuie sa ies cu o cioco ceva
, un cico
, un
pt mami , unu pt cozonacel
si unu pt fifi
. Sar'na pt urari, Lori! M-am mai copt nitzel
.
Belleane
nu da, recunosc ca am tras chiulul dar am venit cu scutire. Am fost plecati la mare ...am tot amanat dar pana la urma pe 2 iulie, dimineata la prima ora, am plecat. Am stat 7 zile din care doar vreo 2 au fost ceva mai
... in rest
. Zilele astea de cand ne-am intors am fost numai pe fuga, drumuri ... l-am sarbatorit si pe sot, am fost tare ocupata sa-i "coc" un cadoo original... asa ca am fost tare bizi 
Sar'na si tie Cleo
. Multumesc pt urari - asemenea si voua!
Andrada 

pt sora ta. Ii urez nastere usoara si un
sanatos si necolicos!
Multumesc, Doloress
! Ca intotdeauna esti o dragutza. Imi e drag de mor Patrick! E un smecher si jumate
. Cel mai tare gravid ever
!
Multumesc mamico
!Iata ce harnicutza e ca-eric
. Bravo! Ai ascuns burtica bine pana acum
. O
frumoasa si sanatoasa sa aveti si numai bucurii. Ceva poze cu Ericutz?
Eu am facut o febra musculara de numa la mare de la mersul prin nisip
. Ma declar ruginita!
Felicitari si Simonei si Alexandrei , fetelor sa aveti parte de sarcini usoare si de nasteri asemenea,
sanatosi si frumosi - presupun ca va doriti amandoua
asa ca va urez sa fie cu coditze ![]()
Multi
Victoriei. M-am gandit mult la ea si primul lucru pe care l-am facut cand am avut ocazia a fost sa intru sa caut vesti despre ea. Cu ocazia asta ii multumesc lui Doloress ca ne tine updated. Multa sanatate printesei si asteptam vesti bune!
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
belleane spune:
MsBB: si noi am fost la mare, am plecat pe 3 si ne-am intors pe 8. Dar noi am prins vreme buna si apa calda mai putin pe 8 cand a plouat. Noi am fost la Mamaia. Hai ca ti-am motivat absentele.
Adriana_78 spune:
Sunt terminata ... am alergat azi si prin Titan si prin Obor.
Sunt destule rochite dragute, da ba nu-mi comvenea modelul, ba culoare, ba pretul![]()
M-am oprit din nou la Obor si am gasit la Siliana (unde mai fusesem de 2 ori sapt. trecute) si dupa ce mi-am ales vreo 7 rochii, m-am oprit la una, nu este super eleganta, da ma prindea destul de bine, desi nu era chiar modelul cautat, nu era larguta in talie, nu masca suficient burta, da mi-am luat o burtiera, deh
O sa pun poze cu rochita, mai ales ca pretul a fost fantastic (48 Ron).
Gata acum pot dormi linistita ![]()
Micaela, nu m-ai vazut tu cu bluze mulate ... am zis, nu sunt grasa, da am ramas cu sunci dizgratioase pe burta.
Sa va fie de bine tunsoarea!
Ylari, ma bucur ca va simtiti bine la mare.
Si mai ales ca Eva e cuminte si mancacioasa - asta e cel mai important
La multi ani fericiti, MsBb!
Adriana
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Adriana_78 Sunt terminata ... am alergat azi si prin Titan si prin Obor. Sunt destule rochite dragute, da ba nu-mi comvenea modelul, ba culoare, ba pretul M-am oprit din nou la Obor si am gasit la Siliana (unde mai fusesem de 2 ori sapt. trecute) si dupa ce mi-am ales vreo 7 rochii, m-am oprit la una, nu este super eleganta, da ma prindea destul de bine, desi nu era chiar modelul cautat, nu era larguta in talie, nu masca suficient burta, da mi-am luat o burtiera, deh O sa pun poze cu rochita, mai ales ca pretul a fost fantastic (48 Ron). Gata acum pot dormi linistita Micaela, nu m-ai vazut tu cu bluze mulate ... am zis, nu sunt grasa, da am ramas cu sunci dizgratioase pe burta. Sa va fie de bine tunsoarea! Ylari, ma bucur ca va simtiti bine la mare. Si mai ales ca Eva e cuminte si mancacioasa - asta e cel mai important La multi ani fericiti, MsBb! Adriana |
felicitari pt achizitie!Si peeseverenta...exista o solutie, timp si rabdari sa ai. Si mai ales pt burtiera
Acum, o sa iti facem un program de pe youtube cu exercitii pt colacei si reconstruirea musculaturii
Acu, timp si ritm sa fie....ca si io am adunatura si sperante...
Ce amluat io, la sfatul lui Lorich (sarutmana, functioneaza!!), si am dat din burtica jos in ultimile zile, vizibil! (sarutmana inca o data), deci pt colon - Lepicol. Lorich mi-a recomandat ColonHelp, parca, nu mi-a convenit pretul, 130 roni si la un searh pe site la farmacii gasii cu acelasi efect, ingrediente asemanatoare, Lepicol, pret la 24 lei (pe scurt contine tarate de patlagina cu niste lactobacili pe acolo, baute bine, ce antreneaza curatzarea colonului) si vizibil nu mai sunt asa de bombata/balonata.
O sa merg in plafar sa le cer separat, si sa imi fac un coctail.

scoatem prafuitele pt sora lui Andrada! Hai cu verisoru!!!
belleane spune:
Cleo: si eu vreau programul ala pentru colacei, ma inscriu!!!!
Eu i-am luat mamei mele pentru detoxifiere un sirop de la Daciaplant parca detoxifiant pe baza de soc, a spus ca s-a simtit foarte bine. Am si eu unul cumparat care-mi zambeste din dulap dar il ignor de ceva timp. Despre colon help am citit in cartea domnului mincinicopski( sau cum se numeste) ce mai mancam. Parca e cu seminte de in si inca ceva.
Adriana: Bravo, sa-ti fie de bine!! Sa vada si ochiul nostru!!
Doloress: pupam baietelul gravid, ce dulce e.
MsBB spune:
Pt ceiaul de ora 5
... cine are timp, cine doreste ... zgatia la 
Si gata, am fugit, s-a trezit mandra, o iau si fug in parc 

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
belleane spune:
Gata, am vazut si zgatia la soare. Ce costum frumos de baie are, e cocheta, frumoasa, vesela.
Doloress spune:
Am vorbit cu Nadia, sunt iar in spital de sambata, Victoria a facut o infectie din pacate la tubusorul pe care il avea in vena. Au mers la spital iar cu febra, i-au scos tubusorul si acum e mai bine. Nadia se lupta cu asistenele si doctorii, mai degraba asistentele, care sunt OK, insa debordate probabil de prea multe si nu se misca cat de repede ar trebui. Pai Victoria avea febra si manutele si piciorusele reci ca gheata, cat pe ce sa faca soc septic, si Nadia le suna incontinuu sa cheme un doctor care nu mai venea. Pana nu le-a amenintat ca merge la Terapie intensiva n-a venit doctorul. I-a scos tubusorul si totul a fost OK mai apoi, s-au incalzit si manutele si piciorusele si a trecut si febra.
Acum intrasera niste asistente si n-am apucat sa terminam de vorbit, poate ma mai suna mai tarziu putin.
Am si bocit putin, imi povestea de sora ei din Romania, care are o clienta, cu o prietena cu fetita de 3 ani diagnosticata cu leucemie, doctorii din tara i-au zis ca nu are nici o sansa si ca zilele ii sunt numarate. Normal ca parintii sunt terminati. Asa ca Nadia a vorbit cu doctorita Victoriei, elvetianca, si i-a cerut niste informatii despre centrele de tratament din Europa, i-a dat doctorita mai multe numere de telefon de peste tot, i-a zis insa mai intai sa incerce la Berlin, cei de acolo lucreaza mult cu pacienti din Europa de est si stiu cum sa-i ajute sa obtina si funding pentru tratament.
Ne gandeam cata diferenta totusi, aici nimeni nu-ti zice niciodata ca nu mai e nici o solutie, zicea Nadia ca nimeni nu i-a zis ei asa ceva, doctorii mereu au asigurat-o ca exista tratament si e tratabil. Chiar de-ar fi 1% sanse, eu zic ca nu poti chiar sa vii cu asa verdict in fata parintilor sa le trantesti asa o veste. Poti sa le spui ca in Romania nu se poate, insa in alte tari da, si sa incerce orice.
Acum urmeaza ca parintii fetitei sa incerce sa sune peste tot.
Deci sunt bine, Nadia e probabil obosita, a zis ca 24 de ore trebuie sa fie vigilenta si sa stea langa Victoria, normal nu o poate lasa singura deloc, acuma voia sa mearga dupa mancare si chemase un voluntar sa stea cu fata.
Sa speram ca va fi totul bine! 
-DPN 15.02.2011www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

noastra!