Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (166)
Raspunsuri - Pagina 16
Danicris spune:
Servus, fete dragi.
Victoria, multa sanatate, fetita scumpa, te asteptam acasa, te imbratisez cu mult drag. Desiree, esti extraordinara, sa-ti dea Dumnezeu putere in continuare, te imbratisez si sunt cu gandul la voi. 
MsBB, felicitaaaaaaaaaaaaaaaaaari, te imbratisez si te pup de o mie de ori, sa fie intr-un ceas bun, sa ai sarcina usoara si bebic sanatos. 
Andrada, sa-ti traiasca nepotica, sa fie sanatoasa. 
Mi_bebelina, saru'mana de intrebare, copiii sunt ok, iar eu sunt foarte incantata ca de vreo cateva zile am scapat de wrap, merge Vladuc pe jos si 2 ore, nu oboseste si nu cere in brate. Acum ne plimbam linistiti, putem sta mai mult afara, ma pot implica in jocurile lui ... 
Simonix, ca de obicei m-ai innebunit cu pozele, mi-au placut foarte mult, iar Robertel este un scump. 
Doloress, saru'mana ca ne tii la curent cu starea Victoriei. 
Sebastian, multa sanatate si recuperare rapida. 
Lori, imi pare rau de gretosenii, sper sa treaca repede. 
Ylari, ma bucur ca aveti vreme buna, tin pumnii sa fie in continuare. Abia astept poze. 
Adriana, sa porti sanatoasa rochita. 
Pe 24 avem botezul Andrei, suntem in pregatiri. Eeeee, de fapt o sa facem ceva micut, numai cu familia, o sa fie vreo 12-13 familii, nu invitam prieteni, colegi, etc.
Vladuc nu prea agreeaza olita. E adevarat, nu mai face nici pe jos, acum a gasit alta solutie : se abtine. Stie ca la somn si la plimbare ii pun pampers si se tine pana atunci. astazi de exemplu s-a tinut de la 10 pana la 14, il vedeam cum "danseaza" din cand in cand si fugea pe masinuta sa preseze vezica. Asta e, insistam, nu am de gand sa renunt. Totusi mai face cateodata cand e presiunea mare.
Andra in continuare refuza sa ia in greutate cat trebuie, iar eu m-am resemnat, asta e ritmul ei, n-am ce sa fac. Sau am, sa-i dau lapte praf insa mi-e teama ca o sa-mi refuze sanul dupa aceea si nu imi doresc o intarcare precoce.
Ma intorc la treaba, va doresc zile frumoase si copii sanatosi, va imbratisez pe toate, papaaaaaaaaaa ...
Dani, mami
de
Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010
Doloress spune:
MSBB- Felicitaaaaaari!! Bravo! Acum am vazut semnatura, cu emoticonul cu surpriza, recunosc ca esti cea mai discreta dintre noi
Lasa ca o sa ne descurcam noi, toata lumea zice ca e mult mai usor la bb2. Eu una simt ca am acum rabdare sa cresc si 3, sunt mult mai increzatoare ca la primul.
Andrada felicitari matusico! Sa-ti traiasca nepotica, Briana Veronica, un nume frumos!
Mi_bebelina imi pare rau ca te-a afectat vestea asta trista asa tare.
Of, nu pot sa inteleg, cu un copil mic... dar sa nu subestimam niciodata puterea depresiei. De aceea e tare important sa cautam ajutor imediat cum simtim ca o luam la vale. Desi catepdata nimeni nu ne mai poate ajuta... Am citit ca mai avusese o tentativa, pe 17 iunie. Dumnezeu sa o odihneasca in pace!
Socrate ne gandim la voi! Va tinem pumnii, o sa fie bine!
Sunt foarte fericita ca Gabi va trece de zi, o sa avem si noi o viata normala, probabil de la sfarsitul lui august! Yu-pi!!!
-DPN 15.02.2011www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BELLEANE Ylari: cum e garsoniera la hotel, poti sa-mi dai ceva detalii? Te iubim, printesa Victoria!!! |
Cat jumate din apt din Crangasi. Pun poze cand ne intoarcem, are si balcon, o incapere cat sufrageria din Crangasi la intrare in care e o canapea de piele, 2 fotolii cu o masuta, comoda cu frigiderul si tv, iar in dreapta patul mare, dublu si sifonierul, ambele intr-o mini-incapere. Mi s-a parut mai misto aia de la vila dar noi o rezervasem deja pe asta, ne facuse 20% reducere, nu ne-a marit nici tariful dupa data de 15, si n-am vrut sa zica ca suntem porcushori si ca intindem coarda. Daca vom mai veni voi opta ptr vila, aia avea baia mult mai mare plus ca puteam iesi seara fara probleme afara sa mai zburde fata.
Pupici
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
piggy spune:
Salutari dragele mele,
Felicitari si sarcina usoara proaspetelor gravidutze SIMO, AIMEE SI MSBB! E sezonul se pare!![]()
Ne-am intors si noi ieri de la mare. Pensiunea de la 2 mai a fost ok, foarte misto curtea cu locul de joaca pt kinderi. Am prins vreme buna si mai racoare. Mie mi-a convenit ploaia si frigul ca nu suport caldura. E greu in luna a8a la mare...dar trebuia sa ma conving singura
Ilinca a mancat bine dar cu somnul am stat foarte prost. SXe trezea noapte de noapte urland ca vrea acasa si abia o linisteam...Oricum nu prea doarme noaptea dar acolo speram sa doarma mai bine...In schimb adora apa marii si nisipul ![]()
Asa ca Ylari te invidiez...glumesc
Azi mergem la control cu bb si speram sa facem si eco de trimestru 3. Apoi vrem sa plecam vreo luna la ai mei la Clung sa fugim de canicula...Cred ca l-am plimbat pe bb2 de s-a saturat![]()
Va pup ma duc la tocanitza de legume sa vaz ce face ca mor de foame.
Piggy mama de Ilinca (15.06.2008),
32+
si florareasa www.myflowerbox.blogspot.com
Danicris spune:
http://soferderomania.promotor.ro/danicris
Saru'mana de voturi !
Piggy, bine ai revenit, sa va fie de bine concediul. Poze ? Bafta la control, te asteptam cu vesti bune ! Pofta mare ! 
Dani, mami
de
Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010
elenuca spune:
MsBB, La multi ani fericiti si impliniti draga mea ! Felicitari pentru sarcina, ma bucur mult pentru veste !
Aimee- sarcina usoara scumpa!
Mi_Bebelina, pe cat de mult o apreciam pe Madalina si o consideram una dintre cele mai bne voci ale noastre, pe atat de dezamagita sunt de ceea ce a facut. Nimic dar NIMIC nu scuza gestul ei, cu atat mai mult cu cat era mama. Of, nu vreau sa te intristez si nici sa isc polemici, o sa ramanem cu amintirea unui artist deosebit, un suflet plin de vibratii si o sa incercam sa uitam omul slab care a fost.
Nadia, fii tare mamico, sunt alaturi de tine, nu e zi sa nu ma gandesc la voi si sa ma rog pentru printesa Victoria. Sa dea Dumnezeu sa fie bine !![]()
nu stiu ce mai vroiam sa spun...
ma duc la nani 
Simonix spune:
Seara buna :)
Din categoria perle ![]()
In pat, amandoi.
Eu: Bonne nuit, Robert.
El: Bonne nuit tati
Bonne nuit mamaie
Bonne nuit mami (
finally, m-a nimerit).
Eu: Je t'aime Robert
El: Otem, mami.
Pauza
El: Amandoi otem
Obet mami, mami Obet. Obet otem mami. 

Eu: in al 100000-lea cer ![]()
![]()
Elenuca - cu Madalina Manole eu nu am decat o esplicatzie (ma rog, o presupunere a mea, altfel nu inteleg cum de se poate una ca asta): o mega depresie post partum. Copil obtinut foarte greu, depresie instalata dar mascata si netratata. Cred ca dupa ce faci un copil ORICE s-ar intampla (crize financiare, dezamagiri amoroase, teama de batranetze, chestii din astea pe care poti sa le contracarezi rational) - toate cam trec pe planul doi si centrul vietii tale devine bebelachele. Insa din cate am inteles depresia post partum in cazuri grave duce la asemenea gesturi extreme, chiar a fost pe forum un post pe tema asta, cu o mamica foarte afectata, care a trebuit sa fie internata, cred. Nu e usor de diagnosticat, caci pe lungi perioade de timp totul poate parea normal. In Romania mai ales este considerata un moft, desi stiu multe femei care clar aveau simptome. Mama mea a facut, si azi am aflat cu stupoare ca si mama sotului meu. Ma rog, nu cazuri grave, dar sigur a fost ceva, cand imi povesteau cat plangeau cu noi in brate, aiurea, fara sa stie nimeni, fara sa inteleaga de ce, caci totul era pentru ele cum nu se poate mai bine ... Ce sentiment de gol aveau. Ceva mai puternic decat ele. Aveau tot ce isi puteau dori in momentul respectiv.
In fine, chit este ca aici de exemplu se pune mare accent pe starea emotionala a unei mamici - faptul ca nu iti dau drumul din spital a doua zi, te tin sub supraveghere o saptamana, chiar daca toate par ok. Eu a trebuit sa stau in spital 8 zile, nastere naturala, fara traume sau altele. A trebuit sa DOVEDESC ca sunt in stare sa am grija de copil. Am dat test de spalat copilul, de ex. M-au vazut in treacat asistentele ca boceam prin camera (Robert era la lampi, si urla pe acolo) si m-am trezit cu echipa de psihologi pe cap sa ma evalueze (nic nu mi s-a spus atunci, am avut pur si simplu ceea ce mie mi se parea o simpla conversatie de curtoazie). Cand am povestit asta in tara prietenii meu s-au arata foarte indignati ca "ce se baga doctorii aia, cum adica sa nu te lase sa pleci din spital". Pai da, ca nu eram in stare sa imi hranesc copilul care nu voia san si eu ma incapatanam sa ii dau. Si uite asa... Tot spitalul a trecut pe la mine, inainte de plecare a venit o moasa si a stat 2 ore cu mine, eu aveam mega lista de intrebari, de teme pentru acasa.
De asta imi zic ca poate la Madalina sa fi fost asa ceva, faptul ca era celebra nu inseamna ca a beneficiat de un tratament mai bun si sigur unele probleme nu au fost evaluate corect. Oricum, printre putinele explicatii pe care le-as putea gasi pentru un asemenea geste este genul asta de depresie. Care anuleaza instinctul matern, instinctul de supravietuire, tot tot. Si e bine ca noi nu intelegem asta, inseamna ca suntem ok.
In nici un caz nu cred ca a fost egoista, nu cred ca o mama cu un copil de un an ar alege de buna voie sa se sinucida. Cred ca pur si simplu s-a pierdut... din pacate.
Eu o singura data am avut o depresie mai adanca - stiu doar ca nu imi pasa de viata mea atunci. Imi spuneam ca pot muri fara sa ma uit inapoi, in mintea mea s-au anulat toate chipurile celor dragi. Nu imi doream sa mor, dar pur si simplu eram goala goala pe dinauntru, nimic nu ma facea sa reactionez, aveam o privire goala, eram letargica, cam ca o leguma. Si simteam ca nu-i nimic daca mor (de atunci nu mai mi-e frica de avion
). Faza e ca starea de gol era permanenta dar pe dinafara nu mereu aratam ca eram pe undeva prin butoi
Nimeni nu stia ceea ce simteam eu cu adevarat, nici sotuzl meu. Cu Robert langa mine mi-am dat seama prin ce am trecut atunci si am inteles ca nu imi mai permit sa ajung in asemenea stari. Insa o depresie post-partum, care are alte cauze, banuiesc ca te poate duce in stari si mai extreme si asa cum eu NU ma gandeam atunci la parintii mei care ar fi suferit enorm daca as fi murit, pot oarecum intelege cum se anuleaza pana si imaginea propriului copil in fatza sentimentului de gol. Nu stiu, e foarte greu de controlat, din pacate.
Gata, haideti ca divaghez ... oricum, eu nu eram fan MM, dar ma intristeaza enorm ca o mama a putut ajunge in asemenea situatie si ca un copil va creste fara ea. Eu oricum totul trasfer pe Robert si ideea ca el nu m-ar vedea etc etc brrrrrrrrr ma darama 

Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
ca_eric spune:
felicitari msbb vad ca s e inmultesc gravidutele!!!!! sezonul de iarna o sa fie roditor...
pe mine m-a terminat ieri eric..am fost la cumparaturi cu el si dupa 2 ore mi-a facut scandal ca vrea in brate si plans..era super obosit..abia am ajuns acasa cu inca 10 plase dupa mine...si copil in brate..
ma intreb cum va fi cu 2 

fetele sunt si eu dezamagita si suparata cum de s-a sinucis Madalina Manole..am crescut pe melodiile ei..nu imi vine s a cred....
sebastian de socrate tinem pumnii la operatie. sa fie bine.
Mami
de
Eric si
19 + 
iubirea si viata noastra