Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (166)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Simonix subscriu... nu putem intelege ce e in sufeltul unui om depresiv. Si eu am avut niste episoade, cand eram mai tinerica, tin minte cum mi se parea pur si simplu ca daca as disparea as face un mare bine tuturor, efectiv ajunsesem sa cred cu tarie chestia asta. Eram cea mai fericta in somn cand visam ca sunt un fum si ma destramam asa in neant.
Respectul de sine e atat de jos, sau chiar inexistent incat nici nu-ti poti imagina ca cineva ar suferi dupa tine. Pur si simplu te consideri 0 barat, ba chiar un balast pentru toata lumea. Stiu ca e greu de inteles, acum ca am copil abia privesc retrospectiv si-mi dau seama ca oricat ne-am considera de nuli, suntem totusi iubiti cat de cat de cineva, poate nici nu stii de cine, iubiti si regretati, macar de un suflet pe lumea asta. Dar cand esti in depresie nu poti sa constientizezi chestia asta.

Si dupa nastere era sa dau intr-un pui de depresie, la mamicile de prematuri e ceva normal, toate plangeam de se scutura camasa pe noi pe-acolo. SI pe mine m-a ajutat grupul de suport de acolo, mamici, asistente, doctori, mamici de fosti prematuri. Am invatat in primul rand sa fac doliul copilului ideal, grasut si bucalat, plesnind de sanatate pe care il asteptam si sa invat sa-mi accept copilul, asa cum era el, mititel, slabut, bolnavicios. Si-am mai invatat ca nu sunt vinovata pentru ce s-a intamplat, ca am facut tot ce mi-a stat in putinta, insa s-a intamplat. Eram mai ales disperata cu alaptatul, a fost obsesie care m-a tinut multa vreme, imi ziceam ca pe langa faptul ca nu am reusit sa-l nasc la termen, nu reusesc nici sa-l alaptez, ba mi se si imputina laptele. O asistenta m-a intrebat numai cat lapte scot la un muls si m-am pus pe un bocet, ca nu mai stia ce sa-mi faca, dar din ala cu suspine ca ma inecam de acuma, am iesit si stiu ca m-am trantit pe jos si-am plans vreun sfert de ora continuu. Si cum stateam cu pompa la san si trageam efectiv de san sa smulg cea mai mica picatura, inca de la nivelul bratului masam si masam, asa obsesiv, imi venea sa-l rup cu totul. Tin minte ca a intrat asistenta aia dupa mine si mi-a zis ca nu e normal ca o sa ajung sa fac rani.
Acolo ma abtineam cu greu, in masina seara cand veneam acasa plangeam continuu. Acasa ma mulgeam si cate o ora, nu mai curgea nimic, eu stateam cu pompa la san.
Dar a trecut... si mi-am zis ca niciodata n-o sa ma mai las sa alunec. Cum vad vreun semn, ma duc la psiholog imediat. Ca stiu ca e o lume neagra din care cu greu iesi.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -DPN 15.02.2011
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Ne-am tunsulit...E asa simpatica ploada...a tuns-o mama marti...Sper sa reusesc sa pun poze.

Sambata plecam la munte...abia astept.

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Neatza fetelor!

Am avut o noapte tare aiurea, m-am trezit cu speranta ca a fost doar un vis urat moartea Madaliniei, se pare ca nu.......Fiecare e liber sa-si exprime parerile, in niciun caz nu vreau sa isc cearta aici, cu siguranta ca eu sunt subiectiva dar pot spune un singur lucru.....pe mine nu m-a dezamagit niciodata.Punct

Cleo, ce stii de Sebastian? cum se simte?

Simonix, Dolloress

Dolloress, ce mai stii de Victoria? Ai mai vorbit cu Nadia? asteptam ziua de 17 sa aflam ca totul s-a terminat cu bine.

Danicris, ma bucur sa aud ca Vladuc este intelegator cand iesiti la plimbare. Ai baiat mare, bravo mamico! Legat de sorelina, eu cred ca instinctul iti va spune ce sa faci. Poate ca inca nu e nevoie de lapte praf.

Laura, felicitari ca reusesti sa imbini cu succes treburile casnice cu ingrijirea copiilor. Ai mare dreptate, de cand nu o am pe Delia sunt tare dezorganizata.Ce mai face Sis?

Ma duc sa calc un morman de haine, apoi plec la munci.
Va pup, o zi buna sa aveti!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

niatza
ieri o sunai pe Noemi, mi-a dat insa cancel si sms, ca au iesit din operatie si sunt bine.

O mai sun azi.

edit: si mie mi se pare tare mult cat ati stat in spital. La al 2lea copil o sa cer sa plec cat de repede se poate... ca e Mara acasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

Ziua buna,

Ma bucur ca Sebastian a scapat cu bine! Refacere usoara ii doresc

Doloress, Simonix subscriu la faza cu laturile necunoscute si nebanuite ale depresiei. Fereasca Dumnezeu!

Noi am fost aseara la ctrl cu bb si se pare ca datorita eforturilor sustinute facute in ultimul timp s-a cam scurtat colul si dr mi-a recomandat odihna multa, efort zero etc. Toate bune dar cu Ilinca ce sa fac? Am vazut-o la eco, cica are pulpane zdravene, 1900 g si de toate de mancare acolo in burtis. Sper sa dea Domnul sa mai stea 4 saptamani in culcus

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008), 33+ si florareasa www.myflowerbox.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

N-a dat nimeni o ? De asta o fi asa liniste ...

Dani , multumesc mult! Repet urarile pt weekend :Sa aveti parte de o increstinare frumoasa si de o petrecere intima, placuta alaturi de cei dragi!

Aimee multumesc mult, scumpo ! M-am bucurat tare mult cand ti-am revazut numele aici. Iata ca suntem si colege de . Poate ne "vedem" mai des de acum.

Belleane iti multumesc, draga mea! O sa vin cu carnetulul dupa notite

Simonix sar'na, draga mea! Tocmai asta ma sperie pe mine experienta. Sa speram ca va bine. Abia astept sa vii si tu cu vestea ... am auzit ca mai e de asteptat insa, sa pice frunzele intai, uh?

Laura multumesc! Si la tine vin cu carnetulul sa iau notite

Ylari - multmesc mult ! Dixtractie placuta la si astept si de la tine cu mare interes II

Multumesc, Doloress Ma bucur tare mult ca in sf a putut sotul tau sa-si schimbe programul de lucru. Stiu cat de mult iti doreai asta . Va fi mult mai usor si bine pt voi! Cine stie ? Poate si loc de no.3

Piggy , multumesc mult de tot. Ma bucur ca ati avut parte de vreme asa cum ti-ai dorit si da, imi imaginez ca ti-a fost greu cu burti asa mare la mare .
Cum a fost la eco? Sejur placut la Clung!
Acum vazui vestile de la eco. bulanoasa mica si=i urez shedere placuta in garsoniera ei pt inca 4 sapt, pana la termen, sa se coaca si sa se faca pufoasa si frumoasa !
E greu cu repausul cand te mai solicita unul. Io iti tin pumni! Accepta ajutor daca ti se ofera, da?

Elenuca multumesc mult!!!! Neuronu meu ( deci chiar o zic ...) de imi spune ca vroiam sa=ti zic ceva dar nu-mi aduc aminte ce

Ca-eric sar'na! Uite cand are Andra zile din astea ma ia pe mine groaza cum o sa ma descurc cu 2 . Dar VA FI BINE
si si pe Ericutz!

Mi-bebelina cu timpul ranile se mai estompeaza ...uff, dureros, stiu!
Ce harnica esti de dimineata! Spor la calcat si la munci.

Bravo, Seb! Recuperare usoara! Noemi, te asteptam la vorbitor!

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Il pupam si noi pe Sebastian si ii uram refacere usoara!

Simonix moama cat te-au tinut in spital....sora mea deja e acasa. Am zis ca nu e adevarat. La prima fetita la fel, a iesit repede din spital chiar daca avea 2,200kg ....in fine ca si asta mica, Brianna are 2,300Kg. Mi se pare mult mai ok sa te tina mai mult si sa fie atenti si asupra mamicii, ca in cazul tau.

Mi-a aratat-o pe camera acum cateva minute, e atat de mica.....primul gand care l-am avut a fost "si Tiberiu a fost asa mic?" ce repede trece timpul asta!!!!!!

Va pup si va multumesc din suflet pentru sustinere si urari! Am salvat ce ati scris ca sa ii arat si ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui MsBB

Neuronu meu ( deci chiar o zic ...) de imi spune ca vroiam sa=ti zic ceva dar nu-mi aduc aminte ce

A-ha!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aimee79 spune:

salutare fetele!

naspa starile astea de gravi...mai ales nervii1
Io sunt la serviciu...si sunt plina de draci. Sunt functionar public si deja ne-au venit dispozitiile de reducere a salariului...adica sa vin la serviciu pe 450 RON...si ne lipseste si o colega de la registratura si sa ma duc sa fac in locul ei...unde intra toata lumea, toate hartiile care umbla prin toate mainile....fetelor mi-as da demisia zau...
Am si eu o intrebare? stiti cumva daca imi suspend relatia de serviciu pe 3 ani la cerere...in timpul suspendarii ma pot angaja in alta parte?

pupi!

Alexandra mami de Alutzu
6 +

http://family.webshots.com/album/578153970vvopeW
http://family.webshots.com/album/578148846XQlnLc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

MsBbb as accepta ajuor dar de unde? O sa plec maine la mama si sper sa fie mai bine acolo desi gandul ca ma duc departe de Bucuresti, adica de dr nu imi prea da pace...Insa nici cu caldurile de aici nu e de glumit... Ironia sortii e ca la Ilinca am asteptat 40 de sapt si colul tot nu se micsora si a trebuit sa imi faca cezariana si acu nah cand nu te asteptzi.
Tu sa stai cuminte sa inveti din greselile batranilor!

Danicris petrecere frumoasa la botez si vreme buna! Ma mai gandesc si eu sa pun poze cu Ilinca din cand in cand cand ii vaz pe frumosii vostri...dar nici macar nu mai stiu usernameul si parola de la cont...trebuie timp si concentrare

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008), 33+ si florareasa www.myflowerbox.blogspot.com

Mergi la inceput