Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (389)
Raspunsuri - Pagina 18
Erina spune:
Si Daria ma uimeste cit de intelegatore e de multe ori
. Aseara a adormit David si am zis sa imi incerc norocul ca tare eram in urma cu calcatul
. Dupa ce si-a baut laptele i-am spus: te rog sa te culci ca mami are de calcat hainutele pentru miine. Si a adormit fara mine linga ea.
Downside-ul zilei e ca i-au spart masina lui frate-miu. Au furat lucruri imporatante si scumpe. Mai foratsera vreo citeva si sparsesera alta.
A noastra inca asteptam sa ne cheme la reparat dupa ce la asigurari a durat vreo luna si mai e si 100 euro dosarul pentru fiecare defectiune.
Tare imi e ca deacum inainte se vor inmulti furturile si tilhariile
.
-------------------------------
Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Mamaici saptamina viitoare vin in Bucuresti. Teodora sper sa ne vedem. Cine mai doreste la fel sa dea un semn.
Roxana si celelate fashionista. Ceva bluze frumoase sau rochitele casual ca nu mai incape nimic din hainele de vara vechi, pe unde gasesc sa merg tintit.
Si aporopo Roxana, a trebuit sa schimbi toata garderoba?
nu ca silueta nu merita...
papanash spune:
Erina, te rog sa-mi spui daca aveti casco la noi sa te pot ajuta.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash Erina, te rog sa-mi spui daca aveti casco la noi sa te pot ajuta. ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
Nu iubita avem la aia cu leul inaripat. Sa intreb pe frrate-miu unde are. La voi avem asig de v. Cind ne vedem data viitoare te intreb mai multe despre astea.

valentina_22 spune:
| citat din mesajul lui Sabina Valentina, da, mai da-ne vesti despre Andrei! ![]() Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Vesti nu tocmai bune. De doua nopti nu dormim,se trezeste cand este somnul mai dulce plangand si abia pot sa-l calmez. Initial am banuit ca are vreo basicuta in gurita si din cauza asta plange cand mananca sau bea ceva, dar astazi, ajutata de sot m-am uitat in gatul lui. Incepand de la omusor, ca sa-i spun asa, cat am putut eu vedea are numai basicute mici asemanatoare aftelor.
Se pare a a facut amigdalita pultacee, parca asa ii spune si trebuie sa asteptam sa cedeze la antibiotic. I-am luat totusi de la farmacie niste albastru de metil, se pare ca-l ajuta. Aseara a facut din nou febra dupa 4 doze de antibiotic si daca face febra si in noaptea asta maine merg cu el din nou la doctor pentru prescrierea altui antibiotic. Astazi l-am scos putin afara, era asa de fericit! Daca totul merge bine, diseara mai iesim macar o ora la aer. Eu incerc sa fiu calma, dar am nervii intinsi la maxim. Eu daca nu dorm noaptea, ziua sunt varza. Mai este si Alex care nu ma asculta, vrea afara si eu nu pot sta atat cat vrea ea si de-astea.Era sa uit, am si o veste buna, astazi am vorbit cu educatoarea Alexandrei si mi-a spus ca Andrei a fost admis al doilea pe lista la gradinita!

Fac cinste cu o gura de apa plata si ceva pandispan de casa, ca nu am avut timp sa fac piata astazi!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.zazastudiodesign.com/toate_colectiile.html" target="_blank"> CE POT FACE DOUA MAINI DIBACE
BAZAR DC
valentina_22 spune:
Papanash, multa sanatate lui Adi si refacere rapida. Un mare
pentru dragutul nazdravan!
Luy,
si tie si asteptam vesti! Eu zic fetita!![]()
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.zazastudiodesign.com/toate_colectiile.html" target="_blank"> CE POT FACE DOUA MAINI DIBACE
BAZAR DC
Yaia spune:
| citat din mesajul lui claudia1178 Yaia, La multi ani, sa fi iubita , sanataosa si sa te bucuri de familia ta ... ![]() |
Mersi mult!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Erina Yaia ma bucur ca ai petrecut asa frumos. Asa-i ca doi copilasi aduc asa o implinire minunata?!!!! Sa te distrezi maxim la spa!!! Cu gradinita eu zic rabdare. Lucrurile se pot schimba de la o zi la alta cit despre nepotriviri poate fi language barrier? |
Cei doi copilasi imi aduc mie implinirea ca 2 mi-am dorit. Sunt convinsa ca mamicile cu 3 copii spun asta despre 3 copii. Si eu mi-as fi dorit mai multi, dar sa poarte altcineva sarcinile si sa-i creasca pana pe la 6 luni.
Mersi, o sa incerc sa ma distrez cat pot de bine.
Nu e language barrier, vorbim in engleza si ele vorbesc destul de bine.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Erina spune:
| citat din mesajul lui Yaia Cei doi copilasi imi aduc mie implinirea ca 2 mi-am dorit. Sunt convinsa ca mamicile cu 3 copii spun asta despre 3 copii. Si eu mi-as fi dorit mai multi, dar sa poarte altcineva sarcinile si sa-i creasca pana pe la 6 luni. Mersi, o sa incerc sa ma distrez cat pot de bine. Nu e language barrier, vorbim in engleza si ele vorbesc destul de bine. =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |
Eu am scris din punctul meu de vedere, comparativ cu unul cit aveam inainte Si in cazul meu tot la 2 ma opresc.
M-am gindit ca educatoarele nu vorbesc asa bine engleza. In Japonia mi se intimpla des sa ma lovesc de lucrul asta.
Erina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui valentina_22
Vesti nu tocmai bune. De doua nopti nu dormim,se trezeste cand este somnul mai dulce plangand si abia pot sa-l calmez. Initial am banuit ca are vreo basicuta in gurita si din cauza asta plange cand mananca sau bea ceva, dar astazi, ajutata de sot m-am uitat in gatul lui. Incepand de la omusor, ca sa-i spun asa, cat am putut eu vedea are numai basicute mici asemanatoare aftelor. Se pare a a facut amigdalita pultacee, parca asa ii spune si trebuie sa asteptam sa cedeze la antibiotic. I-am luat totusi de la farmacie niste albastru de metil, se pare ca-l ajuta. Aseara a facut din nou febra dupa 4 doze de antibiotic si daca face febra si in noaptea asta maine merg cu el din nou la doctor pentru prescrierea altui antibiotic. Astazi l-am scos putin afara, era asa de fericit! Daca totul merge bine, diseara mai iesim macar o ora la aer. Eu incerc sa fiu calma, dar am nervii intinsi la maxim. Eu daca nu dorm noaptea, ziua sunt varza. Mai este si Alex care nu ma asculta, vrea afara si eu nu pot sta atat cat vrea ea si de-astea.Era sa uit, am si o veste buna, astazi am vorbit cu educatoarea Alexandrei si mi-a spus ca Andrei a fost admis al doilea pe lista la gradinita! ![]() Fac cinste cu o gura de apa plata si ceva pandispan de casa, ca nu am avut timp sa fac piata astazi! Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste. Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL cum creste Alexuta cat de mare este Andu www.zazastudiodesign.com/toate_colectiile.html" target="_blank"> CE POT FACE DOUA MAINI DIBACE BAZAR DC |
Valentina sanatate lui Andrei! Eu pe Daria nu o scot daca are febra. In rest cu nasul curgator o scot ca nu ii face rau mai ales ca s-a incalzit.
La noi a dat rezultate Cexyl in caz de amigdalita cu febra etc...
Acum avem un antibiotic puternic. Nici nu sunt impacata ca i l-am dat e prescris de o dr in virsta care era atunci de garda la pediatrie.
Felicitari pentru admitere!!! E mare realizare mai ales ca a ajuns concurenta mai ceva ca la facultatae pe vremea mea!!!!