Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (389)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Ema, Prisi, Carpatina, Teodora, Ana, Luy, papanash, Gabriela, mandarinutza, roxana, Mara, Sabina, Gabitz, Cecilia, Tomitza, Erina, Alina, ancasilv, greyeras, Kriss, Sabina japoneza, Valentina, Nana, va multumesc tuturor din suflet pentru urarile frumoase. Sunteti minunate!

Anul asta m-am simtit minunat de ziua mea, INCONJURATA DE PRIETENI SI DE FAMILIA MEA dRAGA...IACA, caps s-a activat din greseala tocmai la aceste cuvinte. Poate nu e o coincidenta!

Sotul mi-a facut o surpriza placuta si m-a ademenit in centru, unde am mers la restaurantul meu preferat. Alexia a fost o scumpa si a dormit cele 2 ore, cat am mancat si discutat cu sotul. Seara au venit prieteni la noi si eu, cel putin, m-am simtit tare bine. Si voi mi-ati urat atat de frumoas si parca ati fost alaturi de mine...unde mai pui ca am primit o groaza de sms-uri si mailuri . a fost o aniversare minunata, m-am simtit implinita si fericita.
In weekend mergem la un spa hotel cu alti prieteni si acolo voi avea parte de masaj...cadou de ziua mea! Abia astept!

Din pacate, tortul Amandina nu a iesit grozav. Mancabil, dar nu grozav.
Sanatate multa puilor bolnavi si mamicilor de pui bolnave! Refacere rapida tuturor!

Am vazut pozele cu japonicile, o sa intru si pe mailul comun sa vad ce poze au mai aparut!

Azi dimineata am rezolvat si cu gradinita lui Tudor, va merge in grupa urmatoare, cu ceilalti colegi ai lui. Povestesc mai tarziu ce si cum, acum Alexia maraie ca a facut kk si vrea schimbata, nu-i place sa stea murdara...sper sa revin!

tuturor!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Foarte frumos ca te-ai simtit asa de bine de ziua ta! La multi ani si din partea noastra si multa sanatate!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Valentina, tare m-am intristat sa citesc de Andrei, multa sanatate micutului

Si tocmai ce citisem zilele trecute ca erai si tu mai optimista si treceai printr-o perioada mai buna

Multa putere !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 21+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aeperju

Foarte frumos ca te-ai simtit asa de bine de ziua ta! La multi ani si din partea noastra si multa sanatate!

Multumesc, Emma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Valentina, da, mai da-ne vesti despre Andrei!

Yaia, ce bine suna ce spui tu acolo:)
Mi-e dor si mie de o iesire de genu asta, mai linistita, noi cand suntem toti 4 facem cu schimbu care alearga dupa Gh:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Asaaa...incerc sa scriu despre gradinita, sper sa ma lase Alexia.

Pentru Carpatina si nu numai, sa vedeti ca nu tine de loc, ci de om.

Am fost azi dimineata sa vorbesc cu directoarea. I-am comunicat nemultumirea si ingrijorarea mea, i-am explicat situatia din punctul meu de vedere. Evident, toata situatia e cauzata de criza, a reimpartita grupele sa faca loc altor copii ce vin de la gradinite mai mici care se inchid. Din punctul lor de vedere, pe Tudor l-au lasat la grupa actuala pentru ca e mai mic (cu cateva luni). Dupa ce mi-am expus punctul de vedere, a scos lista si am analizat si in final a fost de acord sa il mute cu ceilalti copii, astfel ca din august isi pastreaza grupa, incepe cu ceilalti in partea cealalta.
Ce m-a nemultumit pe mine si inca ma nemultumeste:
- faptul ca directoarea vrea 'sa discutam' lucruri. Nu inteleg de ce nu imparte grupurile corect de prima data si tot trebuie sa 'discutam'. Si in privinta Alexiei, nu poate sa-mi spuna nimic, ramane 'sa mai discutam'. Din punctul meu de vedere, nu e nimic de discutat, regula e clara si trebuie aplicata: are un frate deja aici, trebuie sa prinda loc. Punct.
- micile 'nepotriviri'. Mi se spune ca sunt 2 educatoare la 24 de copii si pe lista ei figurau 3, educatoarea spune ca raman 4 copii 'pe loc', directoarea imi zice 6 initial, dar cand analizam lista, sunt doar 2, Tudor fiind mutat si el, ramane doar o fetita pe loc.
- motivele inchipuite. Pana acum intrebam mereu de progresul lui Tudor, totul era 'fine', avea zile 'wonderful', in care se juca si era vesel. Dintr-o data, cand vine vorba de refacut grupe, se gasesc motive, chestii de genul 'inca mai are nevoie de ajutor cu toaleta', in conditiile in care el acasa merge singur si acasa e mai complicat, ca e wc mare si trebuie sa-si puna singur adaptorul si scaunelul. Acasa nu a mai avut accidente de nu mai tin minte. Se mai uda pe pantaloni si chiloti cand nu ii da suficinet de jos, sa treaca de genunchi si mai sar stropi si da, inca nu se sterge singur dupa kk. Stiu ca s-a trezit pe cap dintr-o data cu multi copii de la gradinita ce se desfiinteaza, dar a procedat total gresit cu impartitul grupelor, citeriile au fost subiective si nebazate pe realitate, ceea ce m-a nemultumit teribil. A mutat si invartit copii dupa bunul ei plac si s-a trezit in final cu o harababura, cauza de faptul ca are mult prea multi copii nascuti in 2006 si s-a gandit sa-i bulibaseasca si pe cei nascuti in 2007. Trebuia sa comunice clar primariei ca nu are ce face cu toti copii nascuti in 2006.
Daca ar fi fost alta gradinita in zona, mi-as fi transferat copii doar din cauza practicilor acestei directoare si a neregulilor.
Uimirea mea ce mare vine din faptul ca stiu ca finlandezii sunt corecti, in general, dar probabil munca cu strainii i-a stricat pe unii (am vazut cu ochii mei mamica cu sacoselele la toate educatoarele, oare e o coincidenta ca acea mamica e romanca si copilul ei era ultimul trecut pe lista la grupa urmatoare?!? Hmmm.)

Inchei ca iar ma ambalez degeaba. Pana la anul, stau linistita...sper eu...sper sa nu stau degeaba!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina
Yaia, ce bine suna ce spui tu acolo:)
Mi-e dor si mie de o iesire de genu asta, mai linistita, noi cand suntem toti 4 facem cu schimbu care alearga dupa Gh:)

Noi am iesit si in 4 de 1 mai, dar nu am fost la restaurant a la carte, am fost la Subway, unde lui Tudor ii place sa manance 'tambish' (sandvis) si sta linistit pe scaun sa manance si sa bea suc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia1178 spune:

Salutare, salutare,
Of Papansh.......sanatate multa Andreiului...!
Yaia, La multi ani, sa fi iubita , sanataosa si sa te bucuri de familia ta ...
Pupam papanshi bolnaviori, T de cand e in deplasare la bunici e bine.......sper sa fie si in continuare...
Abia astept sa plec la ai mei la Brasov....UHU.......poate in 2 saptamani...sper...
SabinaY, mey dar ce bine arati.......si printesele tale sunt asa de scumpe, pun pariu ca esti atat de mandra de ele.felicitari...
Dar nici Gabriela cu mandrele ei nu e mai prejos...
Valentina, sanatate multa printisorului....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia1178 spune:

Mai Piciulika, dar pe unde circuli tu de nu mai zici nik, nik..sper ca sunteti bine......Da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna!

Sanatate Andrei si Andrei!!!

Valentina si Papanash sper sa treaca repede problemele bebelusilor.

Ana, rabdare si bubite fara mincarimi si voua.

Yaia ma bucur ca ai petrecut asa frumos. Asa-i ca doi copilasi aduc asa o implinire minunata?!!!!
Sa te distrezi maxim la spa!!!
Cu gradinita eu zic rabdare. Lucrurile se pot schimba de la o zi la alta cit despre nepotriviri poate fi language barrier?

Aniast, super vestile despre voi! Asa dulce Vlasi. Daria zice te ubesc.
V-am spus ca David are tenul inchis si foarterapidbronzabil ca tati? Asa imi aminteste de Vladi.
Sa va distrati maxim in Turcia. Si eu voi ofta pe 11 cind trebuia sa plecam in vacanta dar am decis ca Davisd e prea mic.

Luy, numai azi nu e miine. Asteptam vesti!!! Eu as zice ca ar fi minunat sa ai baiat dar nu stiu de ce zic ca e fetita ceea ce e la fel de bine!!!

-------------------------------

Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput