Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (389)
Raspunsuri - Pagina 19
Happiness_4_us spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina Nana, ce printesa mare si frumoasa e Bibi! ![]() p.s. da' si taica-sauuuuuu! ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
E prima noastra nepotica si implineste 12 ani. E domnisorica deja.
Ea prima fata si Andrei primul baiat. Deci, cei mai rasfatzati.
Mercic.

P.S Da, e fratele meu.erau in concediu, de-aia sunt si asa de bronzolitzi.
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Happiness_4_us spune:
Sanatate multa puilor bolnaviori!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
claudia1178 spune:
Valentina, stiu ca esti obosita site imbratisez.....eu doar sper ca a mea v-a creste si ca cat v-a fi mai mare cu atat v-a avea un organism mai puternic...mi se face rau numai cand vad un muc la a mea...
.Sanatate multa lui Andrei!
Erina, sper ca Daria e mai bine....
!
claudia1178 spune:
Uitati o pozica noua cu T.....tunsahttp://good-times.webshots.com/photo/2974992960102796707kfCVeZ foarte scurt...
ANDREEA11 spune:
Salutare!!
Noi am fost admisi la ambele gradinte!! Acum dilema este unde ramanem, insa ne hotaram noi!!
Cristian e si el din ce in ce mai intelegator si sunt f multumita.
Eu trec printr-o criza inbterioara f puternica. Sunt nemultumita de cum merg lucrurile in tara, sunt nemultumita de ce fac, nu vad nici un viitor pentru Cris....Off, mai bine nu va intristez si pe voi.
In alta ordine de isei, Cris nu a facut pana acum varicela, sper sa nici nu faca si sa fim tari!!
Nana te ai intors in Romanica???
greyeras spune:
Salutare fetelor!
Papanash acum am intrat si am citit ca Ghighi e bolnavior. Regula mare atunci cand copii vomita nu este voie sa le dam nimic cel putin o ora, nici macar o gura de apa pentru ca va vomita iar. Pe noi ne-a ajutat mult la ultima eneterocolita. Multa sanatate, e greu dar sa stii ca regimul e cel mai important si apa.
Valentina imi pare rau sa aud ca iar aveti probleme.
Luy te cred ca esti nerabdatoare.
De Maria nu ne mai zici nimic?
Teo ma bucur ca nu e nimic grav cu Mihnutzu. Sa-mi spui si mie maine ce ai facut la gradi.
Poze nu am vazut inca.
Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007) 
greyeras spune:
Andreea11 bravo, cred ca acolo unde e mai bine, ai de unde alege.
Yaia super ca s-au aranjat lucrurile la gradi si zici ca tortul nu a iesit prea bine, super aniversarea ta din cate am citit, ma bucur pt tine.
greyeras spune:
Noi ne-am reglat cu constipatia, intr-adevar fructe, legume, suc de portocale, mnacare cat mai variata. Chiar m-am linistit, devenise un stres.
In schimb vreau sa o invat la wc, face doar la olita. Oricum pempers nu mai folosim de vreo 2 luni deja, deloc.
Gabriela77 spune:
Of, ca mi se rupe sufletul pt puii bolnaviori

Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Gabriela77 spune:
Nana, ce dor mi-era de tine!
Ce face puiul mic?
Cuscra, mai hai cu o strigare
Vale, Papanash, sanatate puilor!
SabinaY, sunteti asa frumoase fetelor!

Erina, si Sofi e treaza tot mai mult ziua, mi-e ciuda ca nu le mai coincid somnurile de amiaza, tare bine era cand prindeam cate 1 ora de somn, va pup si sanatate
Ana, si pt voi multi

Babylina, sanatate si recuperare usoara!
Multumim din suflet pt urarile si cuvintele voastre din suflet,acolo s-au si dus la sufletul meu
Tare bine ma simt de cand stiu ca e crestinata fetita mea!
Mai sunt copii din astia nemancaciosi ca imi vien sa imi iau campii...

, cred ca o sa stagnam pt totdeauna la 12,5-13 kg, si imi pierd cumpatul si ma rastesc la ea, dar cand vad ca orice ii fac nu vrea si niciodata nu ii e foame
Sa nu mint, mai sunt si mese reusite si atunci e sarbatoare in familie
Pe de alta parte, asta e istoricul familiei, si eu si C am fost copii problema cu mancarea, C a recuperat acum![]()
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele