Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (389)
Raspunsuri - Pagina 20
Gabriela77 spune:
Yaiace frumos ai petrecut
, eu ti-am zis ca de cand cu Dobosul mamei, nu prea mai apreciem alte torturi, e minunat tortul asta
Ce face papusa dulce?
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Roxali spune:
Buna!
Am fost si noi ocupati cu pregatelile juniorului ptr Comunione...biserica, rest , casa, haine...in sf a iesit super si un timp fain am avut...cateva pozici daca va intereseaza cu picea si comunionea(am avut si un fotograf , dar inca nik de la el)
papanash spune:
Erina, am vazut-o pe Daria intr-un spot tv, dar nu stiu la ce,e adevarat sau m-a prins rau oboseala ?
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
papanash spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxali Buna! Am fost si noi ocupati cu pregatelile juniorului ptr Comunione...biserica, rest , casa, haine...in sf a iesit super si un timp fain am avut...cateva pozici daca va intereseaza cu picea si comunionea(am avut si un fotograf , dar inca nik de la el) Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.2000) poze |
ce e aia comonione ? e de bine ? atunci felicitari !
n-am vazut poze, numai pe cele de la mos, cu bucatareasa simpatica
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
Happiness_4_us spune:
| citat din mesajul lui ANDREEA11 Nana te ai intors in Romanica??? andreea Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante... http://community.webshots.com/user/andreeagogo |
NUuuuuuuuuu.
Mi-am modificat profilul, din motive personale.

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Happiness_4_us spune:
| citat din mesajul lui Gabriela77 Nana, ce dor mi-era de tine! Ce face puiul mic?Mai sunt copii din astia nemancaciosi ca imi vien sa imi iau campii... ![]() ![]() , cred ca o sa stagnam pt totdeauna la 12,5-13 kg, si imi pierd cumpatul si ma rastesc la ea, dar cand vad ca orice ii fac nu vrea si niciodata nu ii e foame Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)cum au venit pe lume printesele mele |
Daaa. Noi!
Andrei are cateva feluri de mancare pe care le maninca, cu placere. In rest nimic nu e bun si mai ales nimic nou nu vrea sa incerce.

Tot ce maninca nou, numai la gradi maninca.
Va
pe toate 3.Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Erina spune:
Buna seara!
Papanash nu e Daria mea. Cel putin eu nu stiu nimic...![]()
Poate e de bun augur chestia asta ca eu deseori o vad ca manechin-mai ales acum ca a mai slabit.
Gabriela chiar astazi ii scriam prietenei mele ca Daria a mincat rosie si castravete din salata (urmarind Pingu-stiu ca e gresit dar asta e.
Hai sa ne consolam ca e mai bine sa ne rugam de ele decit sa punem lacat pe frigider. Am auzit ca e mai bine ca ele pentru ca acum se formeaza tipul de metabolism anabolizant sau catabolizant adica asimilezi mult sau consumi mult.
Nici eu nici M nu am fost mincaciosi ba din contra. Si noi am recuperat acum, el un pic cu stresul si virsta eu, cum iti spuneam, din cauza largirii stomacului cu cei 4 litri de ceai pe zi si indopatului pentru laptic.
Ca veni vorba de greutate si marime, mi se pare David micut asa ca nu am avut rabdare si am comparat amprenta talpii lui cu cea a Dariei de la 3 luni. A lui e mai mare.
Greyerash, ma bucur ca s-a reglat Adelina. La noi inca probleme dar e interesant ca daca scapa ceva in chilotei cade usor de pe ei
.
Andreea felicitari penru dubla admitere.
Roxali felicitari pentru comuniune. Enrico e ca un inger in alb iar Sonia are o cunsoare foarte cool
!!! Mami arati tare bine!!!
-------------------------------
Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Claudia tare frumoasa Teodora tunsa scurt.
Cind am vazut-o m-am gindit ca mai bine o tundeam si eu pe daria asa.
Nana ce mai face fluturasul iubit? Sa nu te superi ca e in contextul acesta dar in dupa-amiaza aceasta m-am gindit la voi. Am fost cu Daria la pediatru si am intilnit o mamaica care imi parea cunoscuta, mi-a spus ca am fost colege de grupa-am uitat pe toata lumea....si era la spital cu fetita de 4 ani care a avut ceva probleme la nastere.
Din pacate ea nu s-a reuperat aproape deloc
.
Fluturasul e norocos si foarte puternic. Sa ne mai scrii despre el. Noi mamicile ne bucuram din inima pentru orice progres
al puilor nostri.
-------------------------------
Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)
L'amor che move il sole e l'altre stelle

Yaia si Valentina un calduros la multi ani