Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (389)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Nana pentru tine si toate mamicile las un cintec si o urare de seara placuta:

www.youtube.com/watch?v=gqZ_15A6G8E" target="_blank">Diane Birch-Nothing but a miracle

-------------------------------

Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Multa sanatate lui Andrei(Valentina) tare pacatoaa e boala ...cu regim parca si alte analize??

Sanatate si lui Ghighi...al meu nu scapa fara internare nu reusea sa se opreasca din vomitat

Japonezicile sant suberbe si mama lor superrrrrr

Rox mai ajungi la gimnastica??...super daca ai ajuns la 54

Erina multumim

Papanash catolici au botez-comunione si crezima...botezul e ca la noi , dar nu in cazan doar putin pe caput...comunionea=sacramentul Eucarestiei(iertari pacatelor) , mai pe scurt dupa una ora pe saptam de catechism(relig) , dupa slujba vor capata o feliuta subtire de paine gen cartof asta la 10 ani intr-a4a, iar pe 13 ani e cresima si aici se termina si cu orele in plus de religie

Mergi la inceput

Babylina sanatate multa si tie

Yaia pai daca ai vazut ca se folosesc "sacosele" atunci nu sant chiar asa corecti sau si-au schimbat obiceiurile in mai "discutam"

Nana sa nu te speri ca are anumite mancaruri preferite, asa sant toti copiloi, putin sant cei mancaciosi...ti-am mai spus ca juniorul era slabanog si nu manca mai nimic si acuma pun lacat la frigider...de asta nu imi fac probleme cu pitica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NanaMotoc

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Nana, ce dor mi-era de tine!Ce face puiul mic?

Mai sunt copii din astia nemancaciosi ca imi vien sa imi iau campii..., cred ca o sa stagnam pt totdeauna la 12,5-13 kg, si imi pierd cumpatul si ma rastesc la ea, dar cand vad ca orice ii fac nu vrea si niciodata nu ii e foame

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Daaa. Noi!
Andrei are cateva feluri de mancare pe care le maninca, cu placere. In rest nimic nu e bun si mai ales nimic nou nu vrea sa incerce.
Tot ce maninca nou, numai la gradi maninca.
Va pe toate 3.

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Maahhh, pai sa-ti fac cunostinta cu don'shoara mea sa vezi ce inseamna mofturi Si bineinteles ca la gradi mananca orice. Pupici multi fluturasului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Adi e un pic mai bine, n-a mai vomat deloc de cateva ore, a si dormit 3 ore, a baut ceai de menta si multa apa, a luat debridat, a mancat 4 sticsuri, o gura de paine. acum iar e semi-adormit, dar parca incepe sa cresca temperatura.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Erina cred ca ai uitat ca mandra mea nu vrea spalata la cap+ ca tot mai are cojit...max o data pe saptamana si nu mereu uscata, cateodata se lasa cu urlete pana cand vomita...mor ca acuma si transpira rau...as fi raso,dar nu ma lasat juniorul

nu mai scriu pana la un nou cap

sanatate puilor bolnaviori

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Adi e un pic mai bine, n-a mai vomat deloc de cateva ore, a si dormit 3 ore, a baut ceai de menta si multa apa, a luat debridat, a mancat 4 sticsuri, o gura de paine. acum iar e semi-adormit, dar parca incepe sa cresca temperatura.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Pai incepe cu voma si poate continua cu diaree sau febra sau ambele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Of, saracul Adi!

Erina, exact asa mi-a zis si doctorita, eu de exemplu, toata viata mea am fost slabuta,totusi e tare frustrant.

Ana, asa sper si eu cu gradi

Claudia, ce frumusete ai acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Nana, deci asa si voi, dar fluturasul arata tare bine

Cristina, multumesc de sfatul pt cojite, asa auzisem si eu, plus samponul special de la Mustela

Somn usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

[quote]citat din mesajul lui Gabriela77

Mai sunt copii din astia nemancaciosi ca imi vien sa imi iau campii..., cred ca o sa stagnam pt totdeauna la 12,5-13 kg, si imi pierd cumpatul si ma rastesc la ea, dar cand vad ca orice ii fac nu vrea si niciodata nu ii e foame Sa nu mint, mai sunt si mese reusite si atunci e sarbatoare in familiePe de alta parte, asta e istoricul familiei, si eu si C am fost copii problema cu mancarea, C a recuperat acum

da , mai sunt ! ai descris perfect ce-i la noi acasa , plus despre Puf si eu!
Va pupacim , dar mai ales printesa crestinata

Daniel , fericite 11 lunite !

Slippers , Vale multumesc frumos !

Sanatate multa copilasilor bolnaviori

Mergi la inceput