Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *263*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Elle, Doamne ce s-au ingramadit pe capul tau . Nu stiu ce sfat sa-ti dau cu varicela. Nu poti suna doctorul de familie sau al fetelor?Eu parca stiam ca varicela si antibioticul nu prea se impaca. Sper sa fie ok fetele si tu sa reusesti sa-ti revii .
Gratiela, greu frate cu capetele tari si cu ambitii prostesti. Bine ca te-ai descarcat, Ozi clar nu are ce sa caute in clasa aia. Daca ceilalti parinti au deschis ochii bine, daca nu...asta e, tu ai incercat. Nu poti fii avocatul tuturor.

Eliza
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata

poftiti la ... eu iara o iau intravenos .. m-a terminat anna azi-noapte cu n treziri .. nu stiu ce o deranja-o atata de tipa asa caci dintii de jos i-au spart deja si nu se intrevede altceva .. eva s-a sculat si ea urland, spre dimineata m-am trezit cu ea in pat .. m-am si speriat caci dormeam adanc si m-am trezit cu popandau langa mine ..

multumesc mult fetelor de incurajari. dr pediatru e in grecia, vine diseara .. va dati seama ca o astept ca painea calda .. mucii evei vad ca nu trec, o aspir, ii pun picaturi .. off .. annei i-au revenit si ei mucii, horcaie si e super maraita si fitzoasa ..

am si eu o stare de kko .. ma doare in gat de mor, ma inteapa urechile, ma dor sinusurile, ptr moment nu se vad efectele antibioticului. mananc miere cu lamaie, ceaiuri, iau strepsils .. Doamne nu am mai avut asa galci de cand eram mica .. tot gatul e alb de infectie .. stiti ceva remedii babesti in afara de gargara cu sare?

grati nu pot decat sa ma inchin cand aud de asa specimene .. scoala aia nu o merita pe ozi, faci bine ca o muti. ce atitudine de kko pentru un pedagog .. incredibil. si reactia parintilor si mai si .. cum adica nu vor performanta .. my God .. pai inseamna ca nu le pasa de copiii lor ..

va pupacesc

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Neata,
cafea?
Azi facem party .....nu stim daca in livada sau pe balcon vom grilui...

Ellenuta,
sper ca sunteti si tu si fetele mai bine si ca pana la concediu veti fi toti in forma maxima!!!!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Mie mi-a placut f mult piesa nemtilor, dar mai mult cea a romanilor, oricum tinand cont ca nu am luat 12 puncte decat de la Moldova am fost tari!

Grati foarte bine ca o muti nici eu nu as suporta asemenea profesori!

Elle sanatate multa fetelor si tie!Remedii naturiste nu stiu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

salutare!

a trecut 1 sapt de la crestinarea Iuliei, acum incarc si cateva poze.
vreau sa va spun ca am avut mare noroc de vreme, sotul era fff stresat din cauza ploilor anuntate si vroia sa anulam petrecerea de dupa biserica. a plouat torential toata dimineatadar cu 5-10 min inainte de a pleca spre biserica s-a oprit. Iulia a fost botezata impreuna cu alti 8 copii, a fost o aglomeratie de nedescris in biserica dar eA a fost tare cuminte, a plans putin doar dupa ce a scos-o din cazan.
apoi am mers la un loc de joaca si am stat afara, in curte la soare. nesperat de frumos a fost, ne-am simtit bine cu totii, si parintii si copii.

doar ca...de marti Daria a facut febra, seara a facut si frisoane care au culminat cu febra 40, i-am pus supozitor cu novocalmin dar nu a scazut deloc, am fost cu ea la spital la cam de garda, i-au facut acolo impachetari si a scazut febra la 38.5. am plecat acasa pe semnatura, toata noaptea nu am dormit, ea a fost agitata, febra nu scadea nicicum, iar frisoane, iar 40, iar impachetari, antitermice din 4 in 4 ore. dimineata am fost iar la spital la ORL unde ne-a spus ca are puroi in gat si am inceput tratamentul cu antibiotic.
acum este ceva mai bine, nu a mai facut febra, maine dim mergem la control la ORL.
am fost tare stresata sa nu si Iulia streptococul, chin mare sa ia Daria toate siropurile + spray in gat.

aveti aici pozele de la botez

http://community.webshots.com/album/577815337tPoCLF

Daria

Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

nemary tare frumoasa iulia ta. seamana bine bine cu dariuca .. ati avut un botez super si vremea a tinut cu voi. imi pare rau sa aud de dariuca cu gatutul. si eu sunt in aceeasi stare acum .. imi dau seama cat poate fi de greu ptr un copilas .. dar ce exista sanse sa le dau si fetelor? sper sa nu .. ca abia ce termin la eva antibioticul ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Hello !

Imi permit si eu o juma' de ora in fata PC-ului ...in ultimul timp nu mai reusesc sa-l deschid de-acasa. Zuzi e plecata cu tati in parc si profit de ocazie sa ma odihnesc si sa vad ce mai faceti ...

Ceska , cat de frumos ai descris dimineata de sambata ! Ti-am mai zis ...ar trebui sa te apuci de scris , ai un talent deosebit de a mestesugi cuvintele...parca simteam in nari aroma cafelei tale si a checului lui Miri !

Elle , ooff ...sincer te compatimesc , cred ca esti cu nervii la pamant . Mobilizeaza bunicele , pe tati si tu odihneste-te , chiar ai mare nevoie !Tin pumnii sa treaca repede racelile , sa nu fie vorba de varicela la Anna si sa mergeti linistiti in Bulgaria .Multi pupici

Ramona , cred ca specimene asemanatoare colegei tale gasim in multe gradinite din Romania, dar , cum zici si tu ca ti-a sugerat directoarea , sunt acoperite de bunavointa altor colege , in detrimentul copiilor . Inteleg ca situatia dascalilor in Romania este de tot rahatul , ca e normal sa nu fii motivata ca educatoare cand castigi mai putin decat bodyguardul gradinitei ...dar ce vina au copiii ? De ce trebuie sa suporte ei consecintele frustrarilor personale ? In meseria asta este nevoie de multa dragoste pentru cei mici , de multa daruire ...altfel , alte motivatii sunt greu de gasit ca sa faci meseria asta cum trebuie.

Multe lucruri stau prost in Romania...de fapt , putine sunt treburile care mai merg bine ...zau ca daca eram putzin mai tanara , in momentul asta nu m-ar mai fi tinut nimic in Romania. Sunt atat de scarbita de tot ce se intampla incat as pleca spre alte zari fara sa ma mai uit inapoi. In Romania anului 2010 , un copil de 9 ani moare in spital in urma unei fracturi ...cutremurator

http://www.romanialibera.ro/stil-de-viata/sanatate/ancheta-la-spitalul-judetean-slatina-copil-de-9-ani-mort-dupa-o-banala-fractura-188186.html

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Mary , abia acum imi dau seama ce bine seamana Iulia cu Daria...in parc am vazut-o mereu dormind , dar acum in poze , imi dau seama ca au aceeasi expresie , aceleasi trasaturi . Sa va traiasca printesa increstinata !

...ziceam ca nu se intampla nimic bun in Romania , eeeii uite ca acum ma contrazic ...se intampla ca suntem pe locul 3 la Eurovision . Bravo Paula , bravo Ovi ! Mare bucurie ne-ati facut ...am stat azi-noapte ca la un derby de la Campionatul Mondial de Fotbal si , la fiecare 10 puncte primite de ai nostri , saream in sus exact ca la un gol al nationalei . Nu auzisem melodia pana aseara si m-a impresionat profund , am strigat un mare BRAAAAVO ! dupa evolutia alor nostri .Sincer , fara sa se supere Ceska pe mine , ai nostri au fost mult mai buni decat Lena , si melodia si interpretarea au fost net superioare ...mie Satellite mi s-a parut o melodie ritmata dar banala , iar Lena o pustoaica simpatica dar care nu da pe din-afara de talent . Turcii au fost muuult mai buni , ei trebuiau sa fie pe locul 1 , apoi Romania , iar pe 3 eu l-as fi votat pe israelian ...a avut o melodie superba , iar interpretarea lui mie mi-a facut pielea de gaina...locul 14 a fost foarte putin pentru el ( se vede ca evreii nu sunt prea iubiti in Europa ). Mi-a mai placut si belgianul cu chitara si armeanca cu samburele de caisa (doamne , ce frumoasa femeie ...ii iesisera ochii la al meu sotz ca la melc cand a vazut-o )

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

vin si eu cu cateva pozici: http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Mary, Dariuca e o papusica si Iulia ii seamana foarte bine!

Mergi la inceput