Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *263*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

despre Eurovision: Ozi e indragostita de piesa Lenei de pe youtube...la concurs nu a fost grozava dar aduce un aer proaspat. Eu sunt de acord cu pozitia pe care a ocupat-o...si ai nostri au fost deosebiti. Mi-au placut mai mult decat turcii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Neata,

Nemary,
cele doua surioare seamana asa de bine. O sa le deosebim doar dupa culoarea parului daca Iulia ramane brunetica

Grati.ela,
asa zici-Ozi e fan Lena? Ma bucur! I-am vazut pe iubirea ta mare si pe cea mai noua iubire: sunt niste frumosi!

Ellenuta,
zi-mi ca ati avut o noapte mai buna! Daca e dr azi iar in tara poate va vede?

Azi e ziua marilor emotii: ploua ca si ultima data, sunt doar 10C si trebuie sa imi regandesc tinuta in cazul asta. Sper sa-mi aduca ploaia noroc si baietii care vin cu mine si ma vor astepta in masina. Asta fiindca socrul meu e bolnav . Altfel gaza statea acasa cu el si tati venea sa imi tina pumnii.........

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Si daaaaaaaa, e si cafeaua gata!

Ginette,
sa stii ca la "mahmureala" am aruncat cafeaua si am baut apa si mi-a trecut. Nu-mi explic nici acum de ce m-au ametit doua pahare de vin! Probabil era si oboseala.....Azi noapte am calcat pana la 01 si la 6 a trebuit sa il trezesc pe tati. Nu stiu daca la ora 14 o sa mai fiu fresh dar sper sa fac fata..........

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Ceska succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata,

Bafta Ceska la interviu! Fa-i praf!

Mary ai doua minunatii ! Daria este deja o mica domnisoara iar Iulia un bobocel!

I-am admirat si pe Ozi - incantatoare - si pe Tudor - un mic strengar!

Helen, cum mai sunteti? Ce face Anna, ceva semne 'suspecte'?

Felicitari Evei pt facut la olita; si Adelei, i-am dat jos pampersul (in afra de somn - la pranz si seara).
La pipi cere, dar la kk tre's a fim cu ochii pe ea, ca nu zice nimik.

Bine, a mai facut (pipi) si pe ea, dar sper ca se se obisnuiasca si sa scapam macar pe timp e zi.

Am gasit o vila la mare: vila sunset - n-am sunat sa vad ce si cum, dar din poze pare ok.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

neatsa!

ceska, tinem maini si picioare si ce-om maia ve ain dotare! azi e ziua cea mare! go for it! it's all about attitude:)

grati... foarte frumoase pozele si despre ozi.... e ingrozitor si nepermis de frumoasa!!!!!!! si dupa cate vad, nu prea se poate plange d elipsa de prieteni!

gatta, eu zic ca lena a prins la public din cauza aerului de "mika" pe care-l emana. tinerimea a votat-o, imi place si mie, dar nu uitati ca e un "concurs" si ca nah.. parerile sunt impartite, dar jos palaria pt paula si ovi! au fost extraordinari si trebuia sa auziti comentariile flamanzilor in asteptarea evolutiei lor si dupa... unul a zis clar ca i s-a ridicat parul pe el! (de placere evident)

nemary, am vazut niste poze foarte frumoase! tu esti nitel obosita, dar t einvidiez pt cum ti-ai revenit dupa nastere. nu pot sa nu ma compar cu tine si sa nu imi vina sa ma ascund sub covor, dar nici ala nu ma incape. iulia e o frumoasa foc! si daria, n-am cuvinte ce ingeras scump a fost ea la botez! ai doua comori!!! de-a dreptul! cu febra si spitalul... nu-mi place:( va doresc sa va puneti repede pe picioare si sa nu ia si iulia balaurul. mai alaptezi? sau ati trecut pe biberon?

elle, multa sanatate! mama lui de puroi in gat! nici eu n-am mai facut d eun veac dar si cand mis e intampla... sunt jumate moarta:( multa sanatate si poate se mai potolesc si buburuzele:)

ginette, bafta cat china la gasit un nou job. nu e usor, nici la indemana, mai ales ca rutina e mama amortelii, dar sunt convinsa ca se gaseste:)

la noi e in sfarsit liniste (cum zicea ceska, lunea e zi de sarbatoare), bunica a plecat, doar minimoi ce se mai chinuie prin coshulets cu un partsulets. am facut ieri o tampenie cat china, l-am dus in aeroport s-o conducem pe buni.... a dormit el in esarfa,d ar stiam ca ma asteapta os eara grea.... si ce seara am avut.... god! a adormit pe la 22.30 epuizat. nu era d efoame, nici de reflux, nici de parts... era de nervi.... urlete, tipete ascutite... a trecut. acu ne luptam cu kk:))))

oooops!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

Buna, zuzici!
Iaca si eu, in eterna criza de timp, habar nu am cum ma voi descurca din toamna cand o aduc pe Alexia acasa. Recunoisc ca de acasa as putea forumi dar nu prea imi vine sa deschid calculatorul, sunt satula la serviciu. Astept cu nerabdare vacanta judecatoreasca, sa ma alipui si eu pe la birou, sa nu mai alerg ca bezmetica.

In alta ordine de idei, eu sunt depresiva. Nu stiu daca ati vazul la stiri despre tragedia cu fetita de 5 ani din oradea care a murit de toxiinfectie alimentara. Oarecum, o stiam pe mama ei, printr-o cunostinta comuna. In week-end am stat numai cu puicuta mea in brate si ma buseste plansul din te miri ce. Of, tre sa-mi revin!

Am mai si citit despre clopotei bolnaviori, o imbratisare pentru Elle si Nemary si insanatosire grabnica printesicilor.

Nemary, ce frumusele sunt amandoua printesele! Si ce activa mi se pare Iulia! Snteti o familie tare frumoasa!

Grati, eu m-am uitat si in urma la pozele voastre. nu ma vedeam satula de puii tai. Ozi e o domnisoara tare delicata si cocheta iar Dudu un poznas de toata frumusetea.

Ceska, tin pumnii! S-ar putea sa fii chiar la interviu acum, asa ca iti doresc mult succes , sa te intorci cu jobul in buzunar!

Noi am fost duminica la biserica cu Alexia. Ne-a facut de mandra minune: vorbea tare, alerga, s-a dus in mijlocul bisericii si s-a aruncat in genunchi, cica se ruga, si tot ce facea explica audientei sau privitorilor cat mai tare posibil : Ma iog, aieig, voibesc taie, mami jice shhhh, mami jice ca ma timite acasha, etc. Nu stiam sa rad sau sa ma enervez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Salutare!!!!

Mary - ti-am vazut printesele...Daria e o scumpa, iar piti...e a-do-ra-bi-la...

Grati - Ozi e o adevarata domnisoara, iar Dudu mic e un mic nazdravan...cdel putin asta inspira figura lui ghidusa.

Elle - vai de funduletul tau...sper sa se insanatoseasca repede fetitele, ca tu oricum te faci bine din mers, nu ? de unde taica timp de bolit cand ai 2 pe cap si un tati obosit care vine acasa si face si el pe bb? sau la voi nu-i tot asa?
Bravo Evei ca e fetita harnica...noi tot la faza scutec suntem...
Mersi de aprecieri...insa pe bune ca-s pozele camuflate...am o burta dizgratioasa si lipsa de ambitie sa ma apuc de sport, masaj etc.

Andreiutza - mai ai un pic burtica...si apoi un bb Filip - imi place f mult numele

Gatta - uraa ca nu mai aveti ghips si e bine mititica. Spune-mi te rog numele pastilutelor homeopate anti depresive ca am un prieten care incearca sa renunte la antidepresivele clasice si i-as zice sa le incerce pe astea de care zici tu.

Despre noi : azi am inscris-o pe Stef la gradinita...nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul...eu as duce-o doar din primavara, dar directoarea mi-a zis ca nu e sigur locul daca nu se prezinta la gradi...cred o voi duce cateva zile /luna pana prin martie si apoi mai des.

Ceska - tarziu sa-ti tin pumnii..dar sper sa primesti un raspuns pozitiv

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Ellenuta, of cate mai tragi! Las ca trece tot si o sa va bucurati de vacanta.
Sanatate multa va trimit si voua si Dariei lui Nemary! Sa plece virusii departe si sa va lase in pace!

Ceska, ganduri bune de succes la interviu!

Codruta, m-am amuzat cu piciulik ta la biserica. Cum sa te enervezi mai mami pe asa o dulceata?

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Buna ziua doamnelor !
Am vizionat puiuti frumosi mai mici si mai mari, o splendoare de copilasi

Grati muta fata de la idioata aia ! Ozi nu are ce cauta in clasa aceia, parol!

Elle multa sanatate si tie si fetelor

Mary m-am bucurat sa aud ca ati avut vreme frumoasa la botez, micuta e o dulce. Sanatate Dariei

Azi i-am vazut numele piticului pe prima lui lista de admitere
Sa fie cat mai multe de acum incolo , numai unde trebuie
Din toamna este gradinar cu acte in regula la grupa mica pana la urma , la fosta educatoare a lui fratello ( cea mamoasa, cea mai severa si pusa pe carte va lua pana la urma grupa pregatitoare) . E bine si asa , Bogdan a placut-o mult si pe aceasta.
Sa fie bine e tot ce imi doresc.
Mai ramane sa scapam si de pampers...slabe sanse insa momentan, nu vrea de nicio culoare...

Pup toate zuzicile si toti clopoteii

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput