Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *263*
Raspunsuri - Pagina 14
roli25 spune:
Madalina, eu am observat de la editiile trecute ca incaltarile sunt tare scumpe si nu am mai calcat de mult pe acolo ca am vazut ca nu-i nici o afacere. BE a devenit targ de lux.
Eu le iau de la Deichman. Ieftin si bun!
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
roli25 spune:
Ai mei au dat trezirea la 7! Cand m-am dus la ei, Marc se urcase in patul lui Andrei (a escaladat gratiile) si isi faceau acolo de cap. I-am dat jos de acolo, le-am zis sa faca bine sa se joace in liniste si m-am intors in pat.
Dupa ce le-am dat micul dejun, i-am lasat pe balcon sa se dea cu bicicletele si Andrei mi-a rasturnat un ghiveci
. I-am expediat urgent cu sotu' in parc, am desputit bucataria si am bagat niste pesti la cuptor. Nu ma mai obosesc sa fac ciorba ca si asa iau 3 linguri
.
Dupa amiaza merg sa-l incaltam pe Marc de la Deichman si maine, daca ne da Domnul soare, mergem la tara.
Roli mami de Andrei
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
roli25 spune:
Stie cineva o cofetarie mai ieftina care face torturi bune? Imi trebuie pt ziua lui Marc 2 torturi (unul pt gradi si unul pt acasa) si la Alice de unde luam pana acum imi depaseste bugetul.
Roli mami de Andrei
(9 iunie 2006)
BAIETII MEI IUBITI
Ellenuta spune:
buna
fetele ajutor ... 
fetita nasilor are varicela. joi 27 mai i-au aparut bubele. ei pe 21 mai au fost la noi. eva e vaccinata, anna ar putea sa ia? eu am facut o forma f usoara in copilarie .. exista riscul sa mai fac?
febra si mucii si rosul in gat al evei pot fi de la varicela, iar eu dandu-i antibiotic sa stopez aparitia bubelor?
anna mi-a facut si ea ieri 38,8 si 39 si e extrem de agitata si maraita .. avand in vedere cum e eva, am trecut-o pe antibiotic fara sa astept cele 3 zile .. stiu, dati cu rosii in cap dar mi-a fost teama .. am facut o prostie? daca e alaptata poate sa ia varicela??
sunt terminata .. mai ales ca avem deja biletele de bulgaria .. am achitat tot ...
EDIT: se poate face o analiza la sange sa vedem daca e sau nu varicela? 
va rog .. ajutor
saru-mana
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
Ellenuta spune:
iar eu de azi-noapte sunt pe antibiotic .. am gatul plin de puroi .. mi s-au inflamat si ganglionii ... sunt praf tandari si de oboseala si nesomn ..
Elena, mami de
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
Ellenuta spune:
pe de alta parte, va anuntam ca de trei zile incoace, eva face pipi si kk numai la olita .. o tinem fara pampers in casa si cand ii vine, fuge la olita strigand .. "pipi/pipi .. caca/caca" dupa caz .. afara si la somn nu am renuntat la el. sa vedem cum merge treaba si in cateva saptamani, incepem sa economisim banii de "pepes"..
nu stiu ce a determinat-o .. insa de cand i-am schimba olita (una galbena de la chicco), nu mai face pe ea.
Elena, mami de
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
grati.ela spune:
Elle si Ozi a avut varicela cu un debut gen raceala +otita. Pt ultima i-am dat antibiotic si dr ORL a zis sa lasam varicela cu treaba ei si sa continuam tratam. E drept ca a erupt cu 2 zile mai tarziu decat la ceilalti din gasca si a avut o forma ff usoara.
eu am avut ieri o zi tensionata..la sedinta cu parintii diriginta a montat parintii sa ma incolteasca, a adus si psihologul sa ma trateze numai ca am privit-o pe psiho in tacere si neavand ce sa mai faca a plecat...pana la urma a servit diriginta mingea la fileu acuzandu-ma ca din cauza mea vor avea numai suplinitori la clasa...sa fi vazut parintii cum au sarit in haita pe mine...sa o mut pe Ozana la o scoala particulara, ca ei nu vor performanta...diriginta a tot fluturat steagul adevarului spus cu orice pret, a insistat spunandu-mi cat de mincinosi sunt copiii pana mi-a sarit maniera din colt si i-am demonstrat matematic ca mincinoasa sta in fata clasei...a incercat sa-mi puna in carca faptul ca am eu ce am cu profesorii si i-am spus ca eu cu ea am ce am si anume nu pot fi de acord cu modul in care incearca sa-mi educe copilul...vrea sa admit ca e ok sa minta, sa fure, sa barfeasca....mi-a aruncat in fata ca vreau sa-mi laude fata...si i-am zis ca eu pot sa o laud de sus pana jos si invers dar sa nu o apreciez nici cat negru sub unghie...vroiam sa o aprecieze pt ceea ce a facut bun si sa o certe in mod pozitiv pt greseli...ma uitam la parintii care imi bateau obrazul ca am avut curajul sa spun NU si mi-era mai mult mila decat sila... sotul meu mi-a spus ca nu i-am mai dat portita de scapare si asta nu a fost fair dar ce a facut ea, tot teatrul de doi lei cum a fost? I-am spus ca a subapreciat logica mea de matematician...oricum, multi parinti nici nu stiau ce se intampla de fapt si i-am spus dirigintei ca eu am pus punct discutiei in cabinetul directoarei dar dansa a vrut sa scormoneasca in cenusa... M-am descarcat, acusica!!!
ceska777 spune:
grati.ela,
citind ce scrii tu mi-a sarit si mie mustarul. Daca mediile snut incheiate, si pe Ozi o muti oricum din toamna consider ca ai facut bine dandu-le arama pe fata. Pe parintii care striga "nu vrem performanta" zau ca i-as trage de urechi. Sigur ma refer la performanta in domeniul in care e bun copilul respectiv. Ca e sport, desen, muzica sau fizica si mate e altceva. Neridicand un pioc stacheta risti sa o vezi in cadere libera. Si asta se va intampla in clasa dupa ce pleaca Ozi. Asta e si probabil motivul pentru care clasa lor va avea numai profi suplinitori.
Eu as spune sa incerci sa cauti in Bucuresti o scoala unde au clasa pentru supradotati. Chiar daca -dar ma indioesc-Ozi nu ar mai fi prima macar va fi stimulata intelectual........
Mada,
nu monicaa nu a fost cu noi in transmisiunea dupley dar presupun ca daca Clarita e sanatoasa au si eu dimineti de sambata f frumoase. Am vorbit ultima oara cu ea 2h la telefon
si acum imi e rusine sa mai sun
.... Daca citesti: Ma suni tu, Monicaa? ![]()
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
irlandeza spune:
Ce ziceti de Eurovision ? Tare naspa a mai fost piesa Germaniei, de aceea cred ca a si castigat.
Pacat ca nu se voteaza pe merit si nu pe vecinatati. 
Oricum piesa Romaniei a fost ok.
BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
ceska777 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui irlandeza Ce ziceti de Eurovision ? Tare naspa a mai fost piesa Germaniei, de aceea cred ca a si castigat. Pacat ca nu se voteaza pe merit si nu pe vecinatati. ![]() Oricum piesa Romaniei a fost ok. |
Pardon! Trebuie sa te contrazic! Mie mi-a placut mult melodia Germaniei. Daca ne uitam cine i-a acordat maximul de 12 puncte o sa vedem ca ele vin nu numai de la "vecini" ci de peste tot din Europa. La fel s-a intamplat si cu Romania.......a primit de la aproape toata lumea punctaj mare.
Eu sunt super multumita si impacata cu rezultatul: Germania locul 1, Romania 3. Turcia putea sa faca schimb de locuri cu Romania......
Noapte buna!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra