Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *263*
Raspunsuri - Pagina 13
ceska777 spune:
Pt Stancutza,
saptamana asta am numarat masinile de spalat. Acum 1h am pus masina nr 6!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
madalina28 spune:
Neata si o cana cu laptic, eu am picat din pat pe la 6, niste acte urgente de facut, azi voi merge si eu la BE, Gratzi alceva interesant pe acolo?Merita sa bat drumul?
Sanatate multa printeselor Thea, Eva&Anna!
Ceska si mai speli vreuna sapt asta?
Ellenuta spune:
neata
eu vin cu
pentru cine doreste .. eu imi bag in vena direct.
mda .. eva e mai bine, insa, anna mi-a facut febra si tuseste usor .. e clar ca a luat de la eva .. nici nu stiu ce sa fac, sa incep direct sa-i dau antibiotic sau sa mai stau. dr ei e plecat in grecia si nu am cum sa merg s-o vada .. in plus, sunt si eu atinsa, ma doare in gat, il simt inflamat, tusesc, imi curge nasul ....
imi vine sa ma arunc de la etaj .. 
pupici
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
ceska777 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madalina28 Ceska si mai speli vreuna sapt asta? |
Neata,
azi am dormit cu toti pana la 8!
Madalina,
acum am pus rufele in uscator si cand sunt gata mai intra o tura de prosoape la spalat. Deseara tricouri.... Marti m-am luptat cu doua masini de camasi de uniforma ale sotului, tricouri, pantaloni etc....
Ellenuta,
vin si eu la cafea intravenos.

Greu cand se imbolnavesc toti pe rand....sper sa va treaca repede. Pe mine mereu m-a enervat mai tare cand eram si eu bolnava si copilul...Sanatate, fetelor si tie!
Blogu` nostru
ginnette spune:
Neata,
Si eu vreau intravenos .... bine, as vrea ceva mai puternic, dar merge si cafeaua.
M-am culcat la 1am - am stat pe joburi; e prapad, nu gasesti nimik
- si la 6:00 aud "mamaaaaaaa, bino (vino) ca a pugit (fugit)tudeta (zuzeta)"
Si cand am intrat, si-a luat iepurasul (suzeta era lang aea) si s-a intors pe burta si-a mai 'bagat' 1h juma'te.
Off, Helen, cred c-ati 'plimbat' raceala ca intre fete
Ceska, multa apa sa bei, nu cafea; stiu de la fostul meu sef, care se 'cinstea' in fiecare seara cu 2-3 pahare de vin; si dimineata, bea juma' de litru de apa plata, pe stomacul gol.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 2 ani
Albume
eladea2005 spune:
Salutare si de la noi!
recunosc ca va citesc pe sarite...n-am ce face...dar ziua mi se pare asa de scurta...si am atatea de facut...
sanatate bolnaviorilor...
vad ca sunt cativa...si sper sa va rezolvati cu toatele pb care s-au ivit de cand n-am intrat pe aici...
vroiam sa va zic doar ca dupa intalnirea de azi de la dr, bb Filip are 2700 gr, e marisor pt varsta lui...in rest toate bune si frumoase...sper sa nu ma tina in suspans pana la 40 sapt...
mai bine sa vina peste vreo 2-3 sapt maxim...
acu sa vedem ce-o vrea DD...oricum, deja am emotiiiii..si tot felul de ganduri, stres...
Nati, frumaosa escapada...in doi...ce amintiri mi-ai trezit...
am revazut in pozele tale locuri pe care le-am vizitat si noi...candva...
superbe...si voi sunteti o pereche tare reusita!
ce-ai facut cu gongutzele pana la urma? le-ai lasat la ai tai?
va pup pe toate si pe toti! va doresc un weeked minunat!
Andreea, Eric (9.12.2007) si
34+ cu bb Filip
bb Filip, noi te asteptam peste 2-3 saptamani...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ceska777 spune:
Buna dimineata, buna dimineata!
Guten morgen, Goede morgen!
Va transmitem aproape in direct (daca intrati inca in dimineata asta pe forum) un duplex Stuttgart-Bruxelles despre dimineti de sambata perfecte
http://dudu-micsicapos.blogspot.com/2010/05/dimineti-perfect.html
Semneaza "alte doua zuze".
Blogu` nostru
madalina28 spune:
Neata!
Ceska,
Sa inteleg sa celelalte zuze semnatare sunt Miri(doar era poza cu ea si bb Jeremy) si Monica sauuuuu, nu de alta dar vreau si eu o reteta buna de cheg
?
Sunt si eu treaza de la 6.30, barbate-miu e in delta de ieri dimi si mai sta vreo 4zile, naspa fara el acasa, spre deosebire de data trecuta cand a fost plecat Sofi nu mai plange dupa el si nu il mai asteapta la usa, nici nu ma mai pune sa o ridic la geam sa-i vada masina, a pregatit-o el inainte sa plece si fata intelegatoare ce am mai zice de vreo 2-3 ori pe zi "tati aduce peste la fetita".Acum ne pregatim sa mergem la nasi sa vedem bbulina mica de o sapt si 2zile.
La BE ieri slabut rau, cautam incaltari dar oferta limitata si ce era frumusel foarte scump peste 2mil, cei de la mustela in afara de crema cu protectie solara mai nimic, nici nu-i mai iau mustela ca a crescut, o sa trecem pe bubchen, la fel de bune dar cu muuuuult mai ieftine.Traficul groaznic, se mergea pe DN bara la bara, am ajuns acasa cu o durere de cap ingrozitoare!
Sa aveti un weekend grozav!
emabucuresti spune:
dragelor in mare vitez intru sa sheruiesc o reteta de pancakes pe care o voi face azi pt prima data -asta va fi brunch ul nostru- daca iese. acum am gasit o si pare a fi o reusita . cred ca voi injumatati cantitatile
ceska e diferita de reteta ta nemteasca cu care mi ai facut pofta de nenumarate ori? ![]()
pup!
http://gourmandine.ro/retete-dulciuri/pancakes-clatite-americane/
roli25 spune:
Ema, cum au iesit clatitele? Am sa incerc si eu ca am vazut la tv cum le ies alora si ma tot intebam cum le fac sa iasa asa groase. Mi se par si mai usor de facut, ca nu stai langa aragaz o vesnicie ca la cele pe care le stim noi.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)