Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *263*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Va multumesc fetelor pt sustinere.
Sa-i zic ceva ei sau directoare nu pot.Am mai incercat o data ii spusesem directoarei ca lasa copiii singuri in grupa si se duce unde are ea treaba.Avem ingrijitoare pe care o poate lasa in grupa daca are nevoie sa iasa dar ea nu-i zicea nimic ingrijitoarei (care nu sta tot timpul in grupa pt ca au si alte indatoriri, de ex a mea are in grija sa curete baia)doar iesea si se ducea.Cum sa lasi copii de grupa mica singuri in grupa?
Vreau sa va spun ca a iesit un scandal...Tot eu am fost de vina de ce imi parasc colega, ca de unde stiu eu ca nu sta in grupa, si daca au vazut parintii cand si-au adus copilul ca nu e nimeni cu ei in grupa si mi-au zis mie, de ce nu am incercat sa o acopar?Si tot feul de aberatii.
Si ghiciti unde mergea doamna mea colega si lasa copiii singuri?La doamna directoare in birou, la barfe So, ce sa mai zic?Si ei daca vreau sa-i zic ceva nu ma mai spala apele raului de ce mi-ar zice.
Oricum am multe probleme cu ea si abia astept sa scap de aici si sa povestesc unuia dintre parinti ce se intampla in gradinita.

Colega asta a mea e batrana, are 56 de ani si nu mai are rabdare absolut deloc cu copiii.Nu a fost maritata niciodata si nici copii nu are si cred ca de aici i se trage acritura.
Ce ma supara pe mine cel mai tare e ca parintii habar nu au cine e.Dupa cum v-am zis e extraordinar de prefacuta.Cand vin ei se face ca vai de mine ce drag ii e copilul, ce mult l-a asteptat, il ia il pupa il intreaba cate si mai cate.Asta pana pleaca parintele, ca apoi sa te tii urlete.
Na ma rog, nu mai are rost sa va povestesc tot, e multa poveste.Eu ma bucur ca nu-s titulara acolo si sper sa nimeresc intr-un loc mai bun.

Acu fug la sala Pupici mai vb pe seara, sper.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare, zuzici
Intru si eu mai pe fuga
Am vazut ca intreba Madalina de hotel in Mamaia, cat mai aproape de plaja. Iti spun din exerienta (am fost de 3 ori cu Thea acolo: o data la 5 luni si de 2 ori vara trecuta) hotelul Golden Tulipe (4*) este chiar pe plaja (de pe terasa restaurantului traversezi o alee si ajungi pe plaja). Este suuuper. Dar cam scump Vara trecuta facusem rezervarile prin early booking si am avut reducere, apoi am fost in prima sapt din sept prin programul "o sapt la mare"
Ramo ce nenorocita de educatoare! Si Razvi saracutul, care-i un finutz si un scump!!! Bine ca ai aflat cum se poarta cu micut!
Gatta ma bucur ca a scapat pitica de ghips (Doamne, ce ghinion a putut avea!!!)! Poate misca manuta?
Kalosalina concediu placut si un drum cat mai usor pentru Daria (si pentru voi)! I-ai si laptopul, ca sunt aur desenele pt un drum lung!
Ceska bafta multa, multa pt luni!

Despre noi nu prea avem noutati, ceva (doar ca am inscris-o "pe sub mana" la gradi - adica nu va fi trecuta pe lista ptc s-ar vedea ca nu are 3 ani). Avem o tuse nasoala si nu mai scapat de ea, desi dr a zis ca nu are decat un usor rosu in gat (se aude cum se rupe din ga, nici nu mai stiu ce sa-i dau ca i-am facut si aerosoli cu dexa, cu acc, cu prospan, i-am dat si siropele si tot nu se amelioreaza - dr zice ca poate fi si alergie...).
E in etapa cu NU, TACI! BAT!, dar io o tzin cam din scurt (uneori mi se pare ca-s cam nebuna, prea o cert si-i tai macaroana din scurt Cu mine nu-i prea merg diferitele faze, dar le repeta pe tac'su E fff dependenta de mine si face crize de plans cand o las acasa cu sotul sau la ai mei (doar de 2 ori / sapt) ca sa merg si eu la sala
E pelticutza (sasaita e o scumpa), ma gandesc oare s-o duc la logoped? Ar semana cu sotul care e usor sasait, dar ma gandesc sa nu rada copiii de ea cand mai creste!
Numara in romana si in engleza pana la 12, dar cand are de zis propozitii mai lungi se balbaie, o ia de la capat, chiar ma ingrijoreaza! Ma gandesc ca poate nu are capacitatea, inca, sa se concentreze pe mai multe cuvinte o data si pe ordonarea lor in propozitii/fraze....

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

seara buna

cu rusine spune ca am citit pe sarite .. mi-e tare somn si sunt cu nervii ghem .. eva e racita cobza, ii curg ochii, are muci, rosu in gat, un inceput de laringita .. ia antibiotic si alte siropele .. un vis, nu alta .. nu va spun ce circoteca fac ca sa ia siropurile si sa-i pun tobrex in ochi .. o tin de maini si o tarasc prin casa pe fund si fac ca trenul, facem statie langa calorifer, in baie, pe balcon .. dupa cateva ture, ia si ea 1 ml de sirop .. si ea se distreaza de numa' iar eu mai am un pic si imi dau duhul ...

anna e cu dintii .. treziri de n ori pe noapte .. nu vrea nimic, doar sa tipe ..

eu in ritmul asta ajung la balamuc ...

va pupacesc

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

nati super concediu!!! ce bine ca v-ati putut relaxa si voi .. imi doresc din suflet si eu sa plecam intr-o vacanta de genul asta .. pe de alta parte .. eu cu tine nu mai vorbesc, esti enervant de slaba si sexy!

gatta ma bucur ca a scapat de ghips saratica.

ceska baftaaaaaaaa multa!! iar pe socrela .. las-o in plata Domnului, nu te mai enerva aiurea.

ramo ce atitudine de kk are colega ta .. asta trebuie parata mai sus .. sa vina controale, pai ii distruge psihic pe copii ..

roxanici asa .. nu te lasa .. arata=le tu ce iti poate pielea .. mama lor de nemernici!

alinak drum bun, distractie placuta si vreme frumoasa in grecia!

laurici s-o pup eu pe thea de frumusica si istetica! sa stii ca si eva se balabie .. fetele zic ca e normal, nu-si gasesc asa repede cuvintele si de aici balbaiala .. ptr linistea ta, o poti duce la un logoped .. si eu vreau s-o duc pe eva ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Buna dimineata,
v-am spus ca eu dau saptamana asta cafeaua de dimineata, da? Haideti, e buna, fierbinte si f aromata!
Eu am mers in pat pe la 23:30 si la 4 eram in picioare. Am facut un aluat de tarta, am pregatit umplutura de legume, acusica intra la cuptor. E cu praz, ceapa si dovlecel, se orneaza cu rosii cherry si frunze de rucola, peste se torna oua batute cu smantana groasa si se presara parmezan. Trebuie sa fie buna, nu? Daca nu ploua (ieri a plouat otrential cam toata ziua si in pauza iesea un soare fioerbinte de ieseau aburi din asfalt) deseara mergem la grill in livada si tarrta va fi garnitura la carnaciori, frigarui de piept de pui etc.
Ieri m-am indragostit de o mobila de living. Cautam dulap de haine maaaaaaare pt dormitor si mobila pt hol si iaca-gasesc de liviing cand asta e complet mobilat. Aseara nu stiam cum sa-i zic sotului ce ii coc eu..... Azi musai sa prind mata de coada sa vedem daca si cat de nasol zgarie....
Merg sa arunc bunatatea de tarta in cuptor........

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Gata tarta vegetariana......... Merg sa trezesc baietii. Vad ca inca nu e nimeni la cafea.........

Ellenuta,
sper ca azi avut o noapte linistita.

Zilele astea am logoree, multa adrenalina dar o sa iau o pauza de o luna in iunie.... va asigur ca ma abtin....

Blogu` nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

neatsa!
elle, am abonament la clubul de nebuni... same here: bruno cu crize, sacha la fel. ieri am tipat la silvian ca io i-am facut io-i omor. serios ca nu m-am simtit nici mandra nici fericita dupa, dar am crezut ca ma dezintegrez. de dimineata la fel:( jeremy n-a inchis ochii toata noaptea, sacha s-a trezit urland efectiv - cica ar fi dat cu capul in usa, dar de fapt cred ca i-a facut bruno ceva. se bateau ca chiorii inainte de scoala cand eu alaptam. un vis.

am inceput mesajul la 7, e 12... sunt varza. si in timpul asta nu m-am oprit.

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Daca tot am zis eu buna dimineata, hai sa zic si buna seara. Va invit pe blog sa vedeti frumusete de curcubeu, rasarit dupa cina si vazut de la noi de pe balcon.
Sunt la un pahar de vin rubiniu si v-as invita si pe voi. Tati culca gaza si mi se alatura.
Va doresc noapte buna!

Blogu` nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Ceska...vise placute langa tati

Am fost la Baby Expo...au facut 10ron biletul! Fetelor cu fetite au cei de la Artconfex niste rochite absolut dementiale.

Mergi la inceput

Grati.ela,
eu sunt inca pe baricade, am savurat paharul de vin langa calcator pana la urma, dl sot si-a deschis o bere. Acum s-a dus la nani langa gaza noastra, eu mai am de incheiat online o asigurare de calatorie pt sejurul din Romania, facut niste plati, pregatit niste hartii......
Probabil ma culc maine dimineata, adica pe la 01 asa cum o fac de o luna incoace......Azi am dormit pt prima oara dupa 3 saptamani iar cu gaza mea la pranz 2h ca simteam ca ma topesc si ma scurg prin casa, fiind treaza de la 4....

Blogu` nostru

Mergi la inceput