Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *263*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Buna zuzici,

Roli multumesc pt sfat . Sigur o sa mergem sa vedem si Sithonia.

Madalina noi am fost anul trecut in Mamaia, la hotel Lido. Hotelul nu este cine stie ce luxos, e de 3 stele, dar noua ne-a convenit ca era singurul fara mic dejun, astfel puteam merge f dimineata pe plaja sa prindem ceva aerosoli. In schimb mi-a placut f mult zona...plaja foarte larga, oameni destul de putini (si am fost la inceputul lui august) incat nici macar un sfert din plaja nu era ocupata, si astfel nu am stat cu grija ca dc intorc capul o secunda se pierde Daria prin multime . Asa ca eu te sfatuiesc sa te orientezi catre un hotel din zona de nord a statiunii.

Roxanici am primit pe mail o oferta de la o agentie pt cazare la vile in Eforie nord. Da-mi adresa ta de mail sa-ti dau un forward.

Simona ma bucur ca a scapat micutza de ghips! Imi pare rau in schimb de comprotamentul dr ...ca la noi, fara cuvinte...

In Grecia mergem cu parintii mei si cu inca vreo 25 de persoane (printre care si 3 fetitze apropiate ca varsta Dariei) . Sunt in total 8 masini. Noi vom merge cu tata (ca are masina mult mai mare decat a noastra) si desi avem si noi permis (eu si sotul) nu cred ca ne va lasa sa-i conducem "bibeloul" . Drumul sper ca va fi ok, am inteles ca sunt in jur de 800 si ceva de km pe care ii vom face in vreo 11 ore ( e nasol ca tb respectate limitele de viteza). Vom pleca vineri noapte la 12, si sper ca Daria sa doarma tot drumul (cred ca o sa fie mai greu la intoarcere ca plecam ziua de acolo)...ma gandesc totusi sa iau si laptopul sa-i bag un desene eventual. Si eu am fost in dubii la inceput, dc vom rezista la un drum asa lung...dar pe urma m-am gandit ca ar fi inca vreo 3 ore in plus fata de drumul spre Putna, care l-am facut de 3 ori pana acum cu Daria...asa ca Doamne ajuta sa fie bine

Mergi la inceput

Ramona bine ca ai aflat de comportamentul colegei tale fata de Razvanici...saracutzul, nu plangea el degeaba ca nu vroia la gradi Bine ca te-ai hotarat oricum sa-l dai la alta gradi si sper ca acolo sa fie educatoare cu suflet, ca tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Simona, bine c-a scapat printesa de ghips; cat despre dr - mai ales personal medical pt copii - niste nesimtiti!

Alinak ti-am dat PM.

Ramo - c-am vrut sa scriu de dimineata - nu i-ai zis nimik, colegei?! eu cred ca o lipeam de un perete - am o chestie, cu adultii idioti care nu stiu sa se poarte cu un copil; acum mai sunt si 'sedata' deci rationalul este la limita min .

Maine mi-am facut programare la pediatra - ati vazut ce tampenie, cu programare pt consultatie?! - sa ma duc sa-mi dea trimitere la Cantacuzino; vreau sa-i repet analizele de Fe.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume

Mergi la inceput

Roxana ti-am trimis mail-ul.
De ce vrei sa-i repeti Adelei analiza la Fe? Cum a iesit? Te intreb pt ca Dariei i-a iesit putin peste limita maxima iar dr de fam.a zis ca nu-i problema...o fi asa?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kalosalina

Roxana ti-am trimis mail-ul.
De ce vrei sa-i repeti Adelei analiza la Fe? Cum a iesit? Te intreb pt ca Dariei i-a iesit putin peste limita maxima iar dr de fam.a zis ca nu-i problema...o fi asa?

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Poze Daria

- il vad acasa (ca aici sunt banate site-urile)

I-am facut la sfarsitul lui ianuarie si-l avea putin sub lim min; si mi-a dat Ferrum Haussman 3 luni de zile (5ml/zi - 20 zile apoi 20 pauza, timp de 3 luni); l-am terminat la inceputul lui mai, dar n-am apucat sa le refac.

Buburuza de 2 ani
Albume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

hello hello,
multumim frumos pentru aprecieri, de mult doream sa vi-i arat intr un filmulet pe baieteii mei, iar sasha mi a facut surpriza sa arate ca el sta singur in picioare, si nu face asta des

merci frumos de sugestii , idei si impartasirea experientelor cu doi-chiar trei: miri -pitici la plimbare. dragelor mie singura cu ei nu imi vine sa ies. milan e un neastamparat si jumatate, iar sasha are si el toane uneori. Am gasit iar pe cineva, de data asta sper sa fie cu noroc.

eu nu am timp nici sa mananc. acum ca doarme unul si celalalt are companie, spal rufe, fac mancare si daca nu da ceva in foc apuc sa trimit mesajul asta.
ce concedii frumoase se preconizeaza pe aici! visam si noi, va fi fun cu doi mici dupa noi, dar tb sa ne obisnuim ca noi nu contam pe nimeni, iar mai tarziu va fi mult mai usor, vor fi mari si ascultatori- SPER
natalia vrau si eu link ul please,I e orasul nostru preferat, la fel cum litoralul tr. e destionatia nostra favorita si vrau sa vad cum v a ti distrat
salutari tuturor, sanatate, pupici, va mai citesc, sunt si eu pe aici, clopoteii, de la toamna poate o sa am si eu timp mai mult cu inceperea gradi, hopefully

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Am pierdut un mesaj asa ca reiau

Alina Kalos, punct ochit punct lovit, noi de obicei stateam la o vila in navodari si faceam plaja vis-a-vis de scoica la plaja privata a unor blocuri, foarte liniste, plaja super libera, umbrele imense, sezlong, lasam jucariile/piscinica acolo la paznic,dar este la 10min distanta de mers cu masina de vila, nu mai vreau sa trambalez copilul cu masina la 5.30-6dimi pt aerosoli, vreau undeva sa o iau in brate adormita, in pijamale sa o scot pe plaja,o sa incerc sa gasesc o oferta avantajoasa la ei.Distactie placuta in vacanta, sigur bubulina va fi super cuminte la drum!

Ginette cum aflu ceva iti dau de stire, in ce perioada mergeti poate ne nimerim!

Gatta pupam manuta Sarei, despre dr no coment numai la noi se poate asa!Despre Sofi cam ai dreptate este f poznasa si da cam este lider, nu stiu cum face de-si imbrobaodeste partenerii de joaca si fac toti cam ce face ea, prietenul Mihaite din poze este Mihaita de Aweya!

Ramo vb fetelor cred ca maturam cu ea pe jos, nu neaparat ca esti colega cu ea dar cum sa tipe la copil daca sta prost cu nervii sa stea frate acasa sa tipe la ai ei daca o accepta isterica, nu cred ca voi permite vreodata cuiva in afara de mine si sot sa tipe la copil sau mai rau sa dea in el!Nu ii poti face plangere sa o zboare? matori ai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Zuzelor un si o pt sustinere! Multumesc!

RamonaB,
groaznica colega educatoare ai. Eu as incerca sa aduc problema in discutie stiu ca e delicata dar pe termen lung e si mai grav sa eprsiste problema sau fiinta cu probleme. E vorba de copii nevinovati oricat de neastamparati ar fi. Auzi, cine a invatat-o pe ea pedagogie cu expresii de genul "eu sunt sefa, ascultati de mine-mucles!"?????????????????????????
Bine ca ai descoperit si il poti feri pe Razvan.

Ema,
da am uitat sa zis ca i-am admirat pe baieti ce echipa buna fac. Ce marca era automobilul? B are unul galben, un "VW carabus". M-am uitat cu mult regret pentru B caci el nu va avea un frate..........

Ginette,
inteleg ca te tii tare pe pozitii cu nebunii de la job! Sa nu te lasi fara "lupta"....

Gatta,
uraaaaa ati scapat de ghips! Nasol ca nu s-a uitat si medicul ca lumea la manuta. Eu una ceream radiografie!

Kalosalina,
concediu placut cu un drum suportat usor de Daria! Asteptam poze cand va intoarceti. Ai idee cate va invidiem?

Madalina,
am vazut pe blog de dorinte si sperante are Sofia! Daca coincid si cu ale voastre ca parinti va urez succes!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madalina28

Am pierdut un mesaj asa ca reiau

Ginette cum aflu ceva iti dau de stire, in ce perioada mergeti poate ne nimerim!

Madalina & Sofia (01.02.2008)
calea sigura a esecului este sa renunti...

fie din 4.07, fie din 11.07 - depinde si de dan, cum poate sa-si ia cateva zile libere.

Buburuza de 2 ani
Albume

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ceska777

Zuzelor un si o pt sustinere! Multumesc!

Ginette,
inteleg ca te tii tare pe pozitii cu nebunii de la job! Sa nu te lasi fara "lupta"....

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Pai, pana la urma n-am rabdat si le-am zis ca "trebuie sa mai vrea si ursul"; nu ma pot da afara, fara sa fie un abuz si astept sa vad dak o fac asa sau se 'resemneaza'.

Buburuza de 2 ani
Albume

Mergi la inceput