Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *262*
Raspunsuri - Pagina 20
laura_dimitris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gattasalvaje Eu sunt foarte suparata...Sara , de sambata dupa-amiaza s-a pricopsit cu gips la manuta dreapta ![]() Sambata dimineata am expediat-o in parc cu sotzul ,iar eu m-am dus la cumparaturi. Pe la 12.30 sun sa vad ce face...sotzul imi zice ca e in drum spre casa cu ea , ca s-a lovit la manutza si nu a mai vrut sa stea in parc...dar sa stau linistita ca n-are nimic ( desi o auzeam in telefon cum urla ) . Intreb daca e cazul sa vin acasa , el zice ca nu...ca doar s-a lovit putzin si-i trece. Peste o ora ma suna el , sa ma intrebe unde este gelul de arnica , ca Sara urla ca vrea sa-i dea cu gel ( iar ii aud urletele la tel. ) ...el iar imi zice ca nu are nimic...sa stau linistita. Linistita n-am mai putut sta ,mi-am zis ca daca urla de 1 ora , sigur este ceva mai grav.Am lasat balta cumparaturile si am fugit acasa. Intre timp , Sara mancase si adormise. Petre zice ca urla ca era obosita. Pe la 16.30 , se trezeste ...iar bazaiala , nu misca manuta , daca incercam sa i-o misc eu urla . M-am imbracat si am fugit cu ea la Budimex , in ciuda parerilor lui Petre ca nu are nimic si ca mergem degeaba.Intre timp , pe drum reusesc sa-mi fac si eu o idee despre ce s-a intamplat...in timp ce el era pe banca si-si citea linistit ziarul , Sara se juca la tobogan...este un tobogan care n-are scari , ci un plan inclinat din-ala de climbing pe care Sara nu se poate urca fara ajutor. Un baietel mai mare , de 4 ani , a vazut ca nu poate urca si a zis ca o ajuta el...Sara i-a dat mana si asta-micu' a smucit-o si i-a dislocat bratul din cot.La spital am dat peste un doctor Vlad , i-am povestit ce s-a intamplat si , in prima faza i-a pus bratul la loc ( a sucit de el) , bineinteles cu niste urlete teribile din partea Sarei. Ne-a zis sa mai asteptam 10 minute sa se uite mai atent la ea. In cele 10 minute , bratul iar a sarit de la locul lui . Sara era aproape de lesin , de cat a putut sa planga ...transpirata , plina de lacrimi si de muci ...jalnic. M-a apucat si pe mine plansul.In fine...ii pune iar bratul la locul lui si un gips de la umar pana la varful degetelor. Zice ca trebuie sa stea 10 zile si marti , pe 25 sa venim sa scoata gipsul. Mi se pare ciudat ca nu i-a facut nicio radiografie , doar prin pipaire i-a pus diagnostic si a decis ca ii trebuie gips...sper din tot sufletul ca e un doctor care stie ce face .Am un car de draci pe domnu' sotz , care...dupa ce ca nu a avut grija de copil , a mai tinut-o si langa toata ziua ca n-are nimic , ca nu s-a lovit rau. La spital , cand a vazut ca de fapt Sara are bratul dislocat si ii trebuie gips , l-au apucat remuscarile ![]() Sa-mi bag picioarele...e a nu-stiu-cata oara cand vine cu ea din parc lovita , nu stiu cum naiba sa-l fac mai responsabil...si acasa , daca il las cu ea , imposibil sa nu se intample ceva. El sta cu ochii beliti in televizor si Sara face numai tampenii...vineri seara am fost plecata vreo 2 ore de-acasa si cand am venit , am gasit un perete din sufragerie manzgalit cu carioca neagra , plus cutia cu aparatul de aerosoli plina cu apa din galeata de spalat pe jos ( a luat cu ceasca si a turnat peste aparat...nu stiu cum naiba mai merge ala ) ![]() Hai ca m-am intins ca o pomana tiganeasca...scuze ca mi-am varsat oful aici . Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE Povestea nasterii |

offf micuta sara.... ce dureri trebuie sa fi avut

Dumnezeule... o clipa de neatentie...

cum se descurca cu manuta gipsata? nu o deranjeaza?
o doare?
Sa dea Domnul sa se fixeze bine la loc si sa nu fie nevoie de alt gips...
cat despre soti si calitatile lor de taticii... mai bine m-as abtine...
o spun cu durere in suflet dar eu nu-l las pe iannis cu eleni mai mult de 5-10 minute...

il cunosc asa de bine si stiu cat de ametit /aerian/ neatent/ incapabil sa intuiasca ce ar vrea eleni sau ce pericol ar pandi .... asa ca desi - va spun sincer ca ma simt sleita!!!- prefer sa le fac eu pe toate in continuare... inclusiv sa dau cu aspiratorul cu eleni in brate
cam asta este si motivul pentru care dau asa ra pe aici...
sunt asa de obosita... si am atat de multe de facut si acasa si la birou ca simt de nu stiu cate ori pe zi ca nu ma mai tin picioarele si ca pic....
am inceput sa iau niste pastilute efervescente cu magneziu si calciu si sper sa faca alea o minune...
hai ca intru eu rar dar nu duceti lipsa de vaicarelile mele...
asta ca mi-a amintit simona de specimenul meu de acasa...
noroc ca cel putin sta cu dimitri ...
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
iarna2009-2010
laura_dimitris spune:
din ce a mai retinut creierul meu obosit...
mirikule, condoleante pentru socrul tau! Dumnezeu sa-l odihneasca! iar tie... nervi tari pentru "sejurul" mamei tale acolo ![]()
ce m-am emotionat ca am citit despre cum se poarta brono cu praslea...![]()
laura pe cei trei fratiori si pe mami a lor puternica si desteapta!!!!
elle,
eu nu cred ca este vorba de balbaiala la eva... de abia invata sa vorbeasca si cred ca la varsta asta nu le vin chiar pe tava cuvintele ... poate de aici ezitarile ei.
cat despre anna... eu am o prietena care de abia la 7 luni si-a pus baietelul sa stea in fundulet... pai la 9 luni abia statea bine in fundulet iar de mers a mers abia pe la 1 an si 4 luni. acum are 4 ani si este un copil perfect dezvoltat si motric si intelectual si frumos pe deasupra ![]()
dar, pentru linistea ta... dute la un control cu ea.
grati, lalaD, 

pentru premiantii vostrii!!!!
miutza, nu stiu ce sa zic... mergi la un ortoped totusi! 
roxanici,...
sa te intreb ce mai este pe la munca
?!
adeluta ce mai face?
ceska.... offf
esti cam in aceasi stare ca mine 
multa putere iti doresc! si baga si tu niste magneziu...
roli, cum ati savurat concertul ?
salut si revenirea lui angi
!!!! ce mai face pupicul tau ?
si Eleni - 05.02.2008
iarna2009-2010
laura_dimitris spune:
aa, si o intrebare-intrebatoare ![]()
mi-am gasit o noua pasiune... jocul farmville de pe facebook...
e belea jocul asta...
si-mi convine si faptul ca pot juca/ planta/fertiliza trimite cadouri printre picaturi / adica lucrarile mele de la birou....![]()
culmea este ca mie nu-mi prea place viata la tara sa spun asa... adica nu m-as vedea hranind gainile sau dand cu sapa dar in jocul asta o fac cu atata placere de parca m-am nascut fermier ![]()
mai este cineva fan ca sa ne invecinam
?
sunt deja vecina cu larisuk - mami de pipet...![]()
si Eleni - 05.02.2008
iarna2009-2010
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laura_dimitris roxanici,... sa te intreb ce mai este pe la munca ?!adeluta ce mai face? Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003 si Eleni - 05.02.2008 www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze povestea nasterii lui eleni iarna2009-2010 |
Nu ma-ntreba!
Incearca sa ma dea afara, dar nu mor caii cand vor cainii (mai ales, aia drogati)

Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 2 ani
Albume
alina023 spune:
Ziua buna, dragele mele!
In primul rand pup Saratica mica si dulce! Doamne...prin ce ati trecut, Simo!! Nici nu-mi pot imagina ce-a fost in sufletul tau si cat a durut-o pe papusica mica!
Sper din suflet sa fie bine manuta! Cum accepta ghipsul? Of of! Ma gandesc ca ar fi mai bine ca la scoaterea ghipsului sa mergi la un medic bun, recomandat! Doamne ajuta sa va fie bine! 
Mirikule drag condoleante pentru socrul tau! Ma gandesc la Silvian si imi pare tare rau! Multa putere sa-i dea Doamne Doamne!
Si tie, vorba lui Laurici, rabdare si rabdare si rabdare cu mami tau!
baieteii scumpi si pe mami lor!
Roxanici rezista mami! Ai incercat sa-ti cauti si in alta parte ceva? Macar sa scapi de stresul nebunilor alora... Daca vrei, trimite-mi si mie un CV...il dau si eu mai departe daca aud ceva... Adresa mea de email este lucalina78@yahoo.com
si nu dispera, da? Pana la urma se vor linisti apele si va iesi soarele si pe strada ta! Sunt sigura!
Ceskule ...stiu ca nu ai nevoie sa te mai racai si eu...dar ma abtin sa scriu sgfsgfgsiudfe la adresa domnului sot. Dar cunosc si eu marfa de "calitatea" asta. Cand a fost vorba de orice chestii de genul imprumut in banca, acte, dosare...tot eu sunt in charge si la mine in familie. Si mai trebuie sa si trag de el sa-mi aduca ce am nevoie din partea lui! Asa si acum cu dosarul de Canada. Dar m-am obisnuit cu situatia si oricum ma gandesc ca-i mai bine asa! Macar stiu eu sigur ca-s facute bine si nu aiuristic!
Same to you...rabdare! Si speranta ca intra lucrurile pe un fagas normal..mai devreme sau mai tarziu.
Nu am apucat sa intru pe blog...dar imi bag un ochi mai tarziu. 
Miuta eu am mers o vreme asa in copilarie. Aratam tare caraghios! Ce m-a ajutat? Urechelile mamei care ma bazaia non stop sa calc corect. Am reusit sa ma corectez printr-a 4-a cred. ![]()
Oricum...mergi la un medic ca sa te sfatuiasca! E cel mai bine asa! 
Lauriciule scumpa esti la vedere, mami!
Imi dau seama cat esti de aglomerata! Ai grija mare, totusi! Daca tu cazi...stii bine ca nici copiilor nu le va fi bine! Mai bine mai baga-l si pe Iannis la inaintare...chit ca doar 15 minute pe zi (la inceput!
) pentru ca in ritmul asta nu te vad bine! Mami tau nu mai poate veni macar o saptamana la voi, ca sa apuci si tu sa mai respiri?
gashca!
Chiar asa Roli! Povesteste-ne si noua!!! Eu nu mi-am permis sa merg...desi mi-am dorit tare mult!
Dar...avand acum o motivatie puternica sa facem economii...taiem tot ce se poate de pe lista de cumparaturi! ![]()
Mai fetelor...eu nu o pot inscrie pe Ana la gradi de langa biroul meu pt ca nu are 3 ani impliniti! Mi-a spus clar directoarea ca in decembrie ma asteapta cu drag! Dar pana atunci, nici o sansa!
Iar soacra-mea vrea sa se angajeze bona la o familie... Nu mai face fata financiar si o inteleg! Dar eu raman in pom cu copilul!! Nu stiu ce sa fac! Sunt prinsa in capcana si nu am cum sa ies! Sper sa nu ajung sa vin cu ea la birou! 
In alta dezordine de idei
sambata am avut spectacol de statui vii la Muzeul Litareturii Romane in cadrul noptii muzeelor deschise! A fost asa fain!!! Am stat in statuie o ora... Nu spun ca mergeam apoi ca teleghidata si ce dureri de spate am avut!
Dar m-a uns pe suflet cand auzeam oamenii felicitandu-ne si admirandu-ne! Hihi!
Grati si LalaD voi aveti copii fenomen, parol! Eu in vecii vecilor amin nu astept asemenea rezultate de la ai mei...si cred ca si daca as astepta...as astepta mult si bine!
Nu ca n-ar avea inteligenta necesara, dar cred ca i-am cocolosit prea mult si sunt prea lenesi pt a depune atata munca! Felicitarile mele in primul rand pentru voi, cele care ii sustineti si apoi pentru ei care depun atat de mult efort! BRAVO VOUA! 
Acum revin la treburile mele... Sunt frecata si eu bine la job, dar zic slava Domnului ca il am si ca (cel putin deocamdata) nu am emotii ca as putea ramane fara el! Doamne fereste!
Va pup si va doresc o zi excelenta!
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Luca, iubitul mamei drag! 
Povestea nasterii Anei 
Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!
gattasalvaje spune:
Buna ziua zuzici !
Ceska pe mine nu ma mai mira nimic la clasa noastra politica de 2 lei...chiar refuz sa ma mai uit la tv la dezbateri politice sau economice...la fel ca batranica din articolul postat de tine , pur si simplu ma ia cu rau , imi creste tensiunea si mi se face greata cand aud ce masuri "salvatoare" propun idiotii astia de la guvernare pentru a scoate tara din criza. Nu au niciun pic de rusine , moralitate sau constiinta...pe de-o parte dezbat pentru reducerea pensiilor , salariilor bugetarilor , alocatiilor sau altor ajutoare de stat , iar pe de alta parte aproba constructii de mall-catedrale de milioane de euro sau organizari de petreceri pe litoral in care alte milioane se duc pe apa sambetei cica pentru "salvarea turismului romanesc" . Sa nu vorbesc de nerusinarea cu care se cheltuie banii bugetari pentru sustinerea cheltuielilor parlamentarilor , pe notele de plata astronomice la telefoanele lor , pe deplasarile lor in strainatate si pe cheltuielile de protocol...bleeah
, sau de nerusinarea cu care se arunca banii pe contracte total neeconomice cu firme ale acolitilor puterii
Dupa ce au ingropat mii de IMM-uri cu impozitul forfetar spun ca solutia este reducerea cheltuielilor bugetare
. Pun pariu ca pana in toamna vor mari si TVA-ul si cota unica de impozitare !
.
Hai sa nu mai dezvolt ca deja mi s-a urcat tensiunea.
Laurici D , e destul de greu cu ghipsul , ii limiteaza mult din mobilitate pentru ca nu se poate folosi deloc de manuta dreapta.Cel mai greu este la baita , trebuie sa fiu foarte atenta sa nu ud ghipsul, ii infasor manuta in folie de plastic si ii fac dush in picioare iar Petre tine manuta departata de corp sa n-o stropesc...chinuiala mare , dar asta e ! De durut , nu cred ca o mai doare , nu se vaita .
Despre specimenele noastre de sotzi...cred ca incercarile mele sa-l fac mai responsabil nu vor avea vreodata succes si asta pentru ca , asa cum zicea si Ceska , noi avem acel instinct matern care lor le lipseste. Daca insist pe discutia asta zice ca sunt eu prea stresata , ca ar trebui sa ma relaxez , ca eu vad pericole peste tot si asta ii dauneaza copilului , ca o cocolosesc prea tare si nu-i las posibilitatea sa invete singura sa se fereasca de pericole. Da...sunt de acord ca trebuie sa-i las si ei posibilitate de explorare , de invatare , dar eu sunt mereu in spatele ei , cu ochii pe ea , nu stau pe banca si citesc ziarul sau cu ochii beliti in televizor
Roli , bravo ca ai reusit cu gradinita , ai scapat de un stres major...pana la urma este gradinita pe care ti-o doreai tu ?V-a zis pe loc ca sunteti inscrisi , atunci cand ai dus dosarele ?
Rox...ufff ce stres pe capul tau cu jobul . Mama ei de criza ...toti patronii s-au facut ai dracu' si taie si spanzura printre angajati , profita ca e dezastru pe piata locurilor de munca si nu prea se mai incumeta omul sa-si bage picioarele si sa inceapa sa caute in alta parte 
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
gattasalvaje spune:
Alina , da...sunt de acord cu tine ca ar fi bine sa merg cu Sara sa o vada un doctor bun dar nu cunosc niciunul...stie cineva un ortoped bun ?
In alta ordine de idei...mai mami Duracel , cum mai faci fatza ? Si job , si casa , copii si spectacole ? Eu cad lata in fiecare seara , daca apuc sa nu adorm cand o culc pe Sara , mai reusesc sa ma uit max. 30 min la tv ...asta este tot timpul meu liber. Ma uit la "Dinastia Tudorilor " de vreo luna si tot nu apuc sa termin prima serie 
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
ceska777 spune:
Alina023,
si la voi? Bine zice bancul ala ca barbatul e capul dar femeia gatul, nu? Ideea e ca am vazut in cazul inchirierii mansardei cat de descurcaret e sotul meu, ce masurinasigatorii NU isi ia, etc. Asa ca mai bine fac eu caci ce stiu ca e facut cu mana si de creierul meu e bun facut. Adica pot trai eu personal cu rezultatul.
Grija mea merge mai departe si ma gandesc cum sa fac sa nu risc sa ajunga si fi-miu un specimen ca taica-su. Aseara iar am tras o discutie scurta si deloc lamuritoare incepand de la un nimic. Dar orice nimic de-al lui insumat inseamna pentru mine mult mai mult. El crede ca eu toata ziua frec menta. Jur ca desi sunt casnica de cand e copilul la gradi doar de doua ori dupa ce l-am dus am revenit acasa pe canapea pentru 1-2 ore. Dar eram rupta de racita fara voce, vai mama-mea! In rest fac mereu ceva. In primavara asta am inceput o gradina de legume in livada si am inceput prin destelenind o parcela de livada! Sotul meu nu ar fi facut asta nicicand! Apoi casa, copil. etc. Uneori simt ca pic lata si inca nu merg la serviciu. Nu stiu cum crede el ca va functiona totul din toamna daca -Doamne-ajuta !- primesc postul cu scolarizarea. Inseamna job normal full time de doua ori pe saptamana si de trei ori pe saptamana scoala. I-am pus in vedere ca trebuie sa inceapa de acum sa invete sa ocupe copilul ca sa am timp de invatat. De cand cu problemele de pe capul nostru, in ultima luna. Am timp pentru mine, dus, cosmetica, citit doar noaptea. Prefer sa dorm cu doua ore mai putin. Nici asta nu o sa ma tina la nesfarsit. Mai mergeam miercurea la volei 1h, seara. Si cu bicicleta de cand s-a marit ziua dupa ce gaza doarme. IN rest nimic, nimic, nimic, pentru sufletul meu muritor!
Azi l-am pus sa aspire si sa iasa cu copilul. E si asta mic un marait, ii ies maselele si am revenit la suzeta. Isi rodea efectiv cele patru degete de la maini. Numai degetul mare ramanea pe din-afara. Daca continua povestea ma gandeam ca tot o sa am nevoie de ea cand zburam spre Ro... asa ca am cedat. Am rezistat doar 7 zile decand cu eruptia dentara.......OF!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
irlandeza spune:
Miri condoleante si Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.
BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
Sa o ajutam pe IONELA, o fetita de doar 4 ani.....
Sa-l ajutam pe ALEX - te asteptam cu vesti bune din Israel
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Ajutati-l pe CATALIN,un baietel de 5 ani, sa traiasca !
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
Sa-l ajutam pe ANDREI - un baietel de 10 ani
Licuriciul DAVID are nevoie de noi, sa-l ajutam
co.kildare - Irlanda
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
aurel_cris spune:
Gatta imi pare rau pentru Sara scumpa,poate tati va fi mai atent acum cand sta cu ea.
Doniro am si eu o programare la Dan Gheorghe prin iunie la Sanador,Daria avea din socoteala mea 3 anisori deja,ma gandesc mereu ca Bia are abia 2 anisori si 2 luni,nu as vrea sa o operez asa mica.
Miutza ce burtica frumoasa ai tu acolo,vad ca deja ai 14 saptamani,ce trece timpul....sa inteleg ca vei avea inca o fetita sau ti-ai dori tot fetita?
Nemary merci,ne descurcam destul de greu cand trebuie sa stam in casa,mai ales ca aici nu avem asa multe jucari.Ce zici ne intalnim prin parc cand ai timp?
Miri cum reusesti sa te descurci cu 3 flacai si sa ne si incanti cu felul tau de a povesti nu stiu dar ai tot respectul meu.
Acum vad si o veste proasta,condoleante,Dumnezeu sa-l odihneasca.
Elle imi pare rau ca te simti asa deprimata,este greu intr-adevar cu 2 zuze micute dar sunt asa de dragalase...
Lala si Grati aveti niste copii minunati.
Roli ma bucur ca ati reusit sa va inscrieti la gradi,ai scapat de un stres.
Ceska ai grija mami de tine,tati ar trebui sa se implice mai mult si el in toate ca asa nu merge.Multa sanatate si cand vi in tara fa un control pe aici.Al meu este super responsabil cand vine vorba de imprumut sau chesti financiare,in privinta asta macar stau linistita.
Alinus la alta gradi nu o poti duce sau vroia neaparat acolo langa tine?
Ce rau este sa fi singura,abia reusesc sa bag ceva in gura toata ziua sunt dupa mata,nu ca tati ajuta prea mult dar macar faceam o baie linistita.Asa o bag in cada si pe ea cu mine sa ma pot spala ca altfel daca sta singura face o minune.
Zuzici daca se linisteste vremea asta ne intalnim si noi prin parc?Eu saptamana asta mai stau in Bucuresti dupa care ma retrag la Valeni pentru parastasul de 40 de zile iar cand ma intorc trebuie sa plec in Manchester pt vreo 3 saptamani.Am apucat sa luam bilete pentru Tenerife pana sa se intample cu soacra mea si parca nu as vrea sa le pierdem,nu o sa fie cine stie ce distractie dar parca simt nevoia sa ma odihnesc putin.Nu va spun ca a trebuit sa cumparam alte bilete de intors in Manchester pe cele care le aveam nu le putem folosi erau dus-intors,dar daca nu am folosit venitul nu putem folosi intorsul
.Ma duc sa gatesc ceva cat mai doarme Bianca,daca se trezeste iarasi vrea afara
.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Sunt fetita mare