Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *262*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Of, Gatta,
ca sa vezi la ce e bun instinctul de mama si de ce nu se vorbeste de instinct patern! Imi pare rau de saracul Saratel! Sper sa reziste bine cu ghipsul pe brat pana la termen si apoi zic ca ar trebui musai cand i-l da jos sa ii faca radiografie. Poate era bine sa i-o fi facut inainte de a i-l pune dar daca e un doctor cu experienta probabil a simtit la mana ca e deplasat osciorul ... Sanatate!
Nici eu nu am curaj sa imi las copilul cu sotul si/sau socrul... Mereu am inima mica si ma rod pentru hoarde de ingeri pazitoti pe langa gaza mea. Dupa isprava cu sotul incuiat afara pe balcon si cand socrul m-a tinut sa NU alerg dupa B si el s-a dat peste cap cu bobby-car-ul nu mai am incredere in ei!
Si le zic mereu si vad si ei ca multe se intampla siimprevizibil, oricat asa casca si eu ochii... ei tot turci!
OF!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Off, Simona

Mi s-a facut pielea de gaina, citind patania din parc .
Stiu ca iti vine sa-l 'omori' pe sotz, dar sa stii ca si el sufera.
Pacat ca a trebui sa se-ntample asta ca sa-si dea semana ca, dupa un copil de 2ani trebuie sa stai 'drepti'.

Sanatate multa printesei; off!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Doamne, Gatta, m-a durut stomacul cand am citit prin ce a trecut mica Sara. Ingrozitor! Te inteleg ca ai nervi pe sot. Trebuie sa-l responsabilizezi cumva. dar cred ca incidentul asta ii va schimb atitudinea.
manuta Sarei.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Miri condoleante!

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Am reusit in sfarsit sa inscriu picii la gradi. Ne-a primit dosarele si ne-a invitat in august sa vedem la ce educatoare au fost repartizati. Uf! Am facut-o si p-asta, nu-mi vine sa cred.

BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Buna dimineata,
cu cine imi beau azi cafeaua?
Eu incep sa simt ca intru pe ultima suta de metri inainte de concediu. Daca as reusi sa rezolv tot as pleca in Ro cu inima intr-adevar usoara. Am zilnic cate 1-2 programari undeva: banca, primarie, pediatru, avocat, autoritatea pt "incetatenire", notar etc.
Dl sot merge doar la serviciu.... si ma lasa sa il insotesc la avocat sa lamurim "strageia" fata de chiriasa noastra.
Ieri am crezut ca lesin in bucatarie: mi s-a facut asa rau am crezut ca pic pe jos. Inexplicabila starea de prabusire, m-a salvat un ahar cu apa si 10min de stat in genunchi.Daca intra cineva in bucataria mea ar fi crezut ca ma inchin la masina de spalat vase.
Dl sot si-a dat iar cu firma in cap: lui ii ajunge o singura oferta de finantare, doar de la o banca. Nu conteaza conditiile la care se inhama pentru cateva decenii..... Asa ca eu strang oferte, ma sfatuiesc cu cumnatul meu. Dumnealui sotul o sa semneze doar ca belferul actul de cumparare si o sa aiba voie sa plateasca rata lunara....
In week-end vrea la mama si am zis "ok, mergem!" Nu am nici un chef dar nu si-a vazut nepotul de la Anul Nou. Mi se pare corect sa aibe si ea acces la el mai ales ca imi va scoate ochii ca il duc pentru o luna bunicilor din Romania.Soacra nu ne viziteaza pentru ca fostul ei sot, socrul meu locuieste la 1 strada distanta...

Roli,
uite ca se poate totusi! Nu inteleg insa de ce numai cu atat stres si griji si alergatura. Poate fiindca e vorba de Romania anului 2010?
Fara sa vreau sa fiu tendentioasa trebuie sa spun ca normal e sa poti merge la gradi aleasa de tine sau de care apartii si sa iti prezinti intentia de a-ti inscrie copilul/copii incepand cu.... si gata!
Bine ca ii primeste pa amandoi si ati scapat de-o grija! O sa fie full time sau cu program scurt? Mamico, vei respira mai usor din toamna.
PS Cum a fost la AC/DC? Nu ne povestesti nimic?

Blogu` nostru

Mergi la inceput

Vorbind de libertatea de miscare-sa ai cu cine lasa copii sa iesi in lume ca si cuplu. Sambata a fost ziua nasului lui B, cumnatul meu. Au venit incoace a fost duminica reuniúne de familie. Sambata seara a fost in orasul vecin groove night. Cumnatii si-au lasat fiica la verisoara lui (e incantata cand are voie sa stea la verisorii ei) si au iesit la dans. Au trecut in 4ore prin toate localurile si s-au oprit pana spre dimineata la cel cu dansuri si muzica latino. Nu ca as fi fost eu vreodata ahtiata dupa asa ceva (ei asa s-au cunoscut la o scoala de salsa) dar astept sa mai treaca niste ani sa pot iesi si eu in lume relaxata. Probabil singurica caci dl sot e un urs!

In iunie vine JOE COCKER in concert in orasul vecin. Mare open air si eu nu sunt aici....

Blogu` nostru

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Si comentariile la articolul de mai sus imi dau dureri de cap. Cand s-o misca ceva, altfel decat in haos?

Blogu` nostru

Mergi la inceput

In alta ordine de idei am nevoie de parerea voastra.
http://dudu-micsicapos.blogspot.com/2010/05/la-situatii-de-criza-solutii-de-criza.html
In dreapta, pe blog, am un sondaj. V-as ruga, daca aveti un minut, sa completati si voi... Multumesc, zuze!

Blogu` nostru

Mergi la inceput