Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *262*
Raspunsuri - Pagina 18
Ellenuta spune:
buna fetele
noi am tot fost in plimbari si n-am apucat sa intru. astea mici au ceva muci, horcaie nitel pe nas .. sper sa ramana la stadiul asta. pe mine iara m-a cuprins o mica deprimare .. nimic nu-i place/convine .. as vrea o vacanta departe de toate .. singura, sa ma odihnesc, sa-mi revin cu somnul si de ce nu cu nervii ..
miri Dumnezeu sa-l odihneasca. condoleante!
roli cred ca a fost super concertul .. eu as merge la U2 daca ar veni in romania ..
ceska sanatate multa lui benji, e tare pacatoasa tusea asta ca, la copii mici, imediat da in voma ..
miutza ce burtica frumoasa!!
va pupacesc
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
grati.ela spune:
la cafeaaaaa!!!
ce vreme urata! Eu visez cu ochii deschisi la vacanta de vara. Vreau atatea si tare mi-e ca la sfarsit bilantul nu va fi prea maret. Ni s-a pus pata sa facem un circuit de 10 zile in tara (nordul Moldovei, obcini, zona Bistritei, Cluj, Gilau cu zona Marisel...), vrem 20 de zile la mare si o excursie de 4-5 zile la Paris (ca e promisiune...am zis premiul I sau premii la mate si romana la faza pe municipiu...al doilea obiectiv e chiar depasit si pare sa-l indeplineasca si pe primul. Are doar note de 10 semestrul acesta si Ozi vrea sa termine asa clasa a V-a).
Miutza spune:
Va rog cititi despre problema mea...Maya merge cu varful piciorului usor indreptat spre interior
unii zic ca nu-i nimic dar m-as duce la ortoped macar pt linistea mea. am citit diverse dar m-ar interesa cazuri reale pana ajung la dr. ati mai avut astfel de probleme cu clopoteii sau ati auzit pe la cunostinte? nu merge asa mereu, dar face cativa pasi normal, cativa pasi asa... Multumesc pt orice fel de raspuns 
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008) si
15+
Poze cu raza mea de soare
Noi 2+2 si restul lumii (b l o g)
grati.ela spune:
si Ozi merge asa si dr a zis ca are sechele de rahitism. Eu cred insa ca asa-i e felul!
Lala_D spune:
Miutza poate fi doar o obisnuinta proasta sau poate fi un mic defect ce se poate corecta cu gimnastica. O parere specializata nu ar strica.
Grati fata ta merita toate excursiile pentru rezultatele ei 
Flacaul meu, al mare, a terminat si el sambata faza finala a olimpiadei de romana cu locul I, 97,5 puncte si s-a ofticat tot ca nu a obtinut 100 deoarece nu a reusit sa isi aduca aminte un enunt. Asta e, i-am explicat ca e foarte bine si asa , se invata din micile greseli si sa o tina in ritmul asta si in gimnaziu ![]()
Ambitiosul si ofticosul meu ![]()
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
My hobby
grati.ela spune:
Lala, este excelent si 97.5p!
La mate nu va fi greu, trebuie sa fie atent. Uite, ca sa se relaxeze propune-i probleme de logica de pe http://egovbus.net/rdl/potw_arhiva.php am vazut ca se insista pe probleme de acest gen. Probleme de numarare la fel...
Ozi mai are barajul la Cangurul matematic si o serie de competitii la inot...despre inot: schimbarea antrenorului a adus un suflu proaspat. Deabia asteapta sa ajunga la bazin, este extrem de constiincioasa si...a mai si lungit fibra (demonstrand astfel ca nu se omora cu munca inainte
).
gattasalvaje spune:
Buna ziua dragele mele !
O saptamana frumoasa , cu clopotzei cuminti si sanatosi va doresc !
Miri condoleante...Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe socrul tau. Multa putere lui Silvian sa treaca peste aceasta grea pierdere .
Ceska si Angi ...stati linistite ca eu sunt aia
. Am inteles ca era vorba de crema aia preparata in farmacie si ca aia cu aloe se da doar pe corp , dar mi-a fost mai la indemana s-o cumpar pe cea cu aloe si m-am bazat pe indicatia vanzatoarei cum ca n-are nimic daca o dau si pe fatza , ca e naturala 100% si n-are ce rau sa faca
.Trebuia sa-mi dau eu mai intai cu ea sa vad daca merge si pe fatza...asta sa-mi fie invatare de minte !
Miutza ...iti prieste sarcina , radiezi toata
. Sper sa treaca greturile repede si sa te bucuri de minunea mica din burtica
.Despre problema Mayei cu piciorusul , eu zic sa mergi s-o vada un ortoped , nu cred ca are ceva dar stiu cum este cand se pune un pitic pe creierul nostru de mame 
Lala si Grati...multi pupici copiilor vostri minunati 

Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
gattasalvaje spune:
Eu sunt foarte suparata...Sara , de sambata dupa-amiaza s-a pricopsit cu gips la manuta dreapta 
Sambata dimineata am expediat-o in parc cu sotzul ,iar eu m-am dus la cumparaturi. Pe la 12.30 sun sa vad ce face...sotzul imi zice ca e in drum spre casa cu ea , ca s-a lovit la manutza si nu a mai vrut sa stea in parc...dar sa stau linistita ca n-are nimic ( desi o auzeam in telefon cum urla ) . Intreb daca e cazul sa vin acasa , el zice ca nu...ca doar s-a lovit putzin si-i trece. Peste o ora ma suna el , sa ma intrebe unde este gelul de arnica , ca Sara urla ca vrea sa-i dea cu gel ( iar ii aud urletele la tel. ) ...el iar imi zice ca nu are nimic...sa stau linistita.
Linistita n-am mai putut sta ,mi-am zis ca daca urla de 1 ora , sigur este ceva mai grav.Am lasat balta cumparaturile si am fugit acasa. Intre timp , Sara mancase si adormise. Petre zice ca urla ca era obosita.
Pe la 16.30 , se trezeste ...iar bazaiala , nu misca manuta , daca incercam sa i-o misc eu urla
. M-am imbracat si am fugit cu ea la Budimex , in ciuda parerilor lui Petre ca nu are nimic si ca mergem degeaba.Intre timp , pe drum reusesc sa-mi fac si eu o idee despre ce s-a intamplat...in timp ce el era pe banca si-si citea linistit ziarul
, Sara se juca la tobogan...este un tobogan care n-are scari , ci un plan inclinat din-ala de climbing pe care Sara nu se poate urca fara ajutor. Un baietel mai mare , de 4 ani , a vazut ca nu poate urca si a zis ca o ajuta el...Sara i-a dat mana si asta-micu' a smucit-o si i-a dislocat bratul din cot.
La spital am dat peste un doctor Vlad , i-am povestit ce s-a intamplat si , in prima faza i-a pus bratul la loc ( a sucit de el) , bineinteles cu niste urlete teribile din partea Sarei. Ne-a zis sa mai asteptam 10 minute sa se uite mai atent la ea. In cele 10 minute , bratul iar a sarit de la locul lui
. Sara era aproape de lesin , de cat a putut sa planga ...transpirata , plina de lacrimi si de muci ...jalnic. M-a apucat si pe mine plansul.In fine...ii pune iar bratul la locul lui si un gips de la umar pana la varful degetelor. Zice ca trebuie sa stea 10 zile si marti , pe 25 sa venim sa scoata gipsul. Mi se pare ciudat ca nu i-a facut nicio radiografie , doar prin pipaire i-a pus diagnostic si a decis ca ii trebuie gips...sper din tot sufletul ca e un doctor care stie ce face .
Am un car de draci pe domnu' sotz , care...dupa ce ca nu a avut grija de copil , a mai tinut-o si langa toata ziua ca n-are nimic , ca nu s-a lovit rau. La spital , cand a vazut ca de fapt Sara are bratul dislocat si ii trebuie gips , l-au apucat remuscarile 
Sa-mi bag picioarele...e a nu-stiu-cata oara cand vine cu ea din parc lovita , nu stiu cum naiba sa-l fac mai responsabil...si acasa , daca il las cu ea , imposibil sa nu se intample ceva. El sta cu ochii beliti in televizor si Sara face numai tampenii...vineri seara am fost plecata vreo 2 ore de-acasa si cand am venit , am gasit un perete din sufragerie manzgalit cu carioca neagra , plus cutia cu aparatul de aerosoli plina cu apa din galeata de spalat pe jos ( a luat cu ceasca si a turnat peste aparat...nu stiu cum naiba mai merge ala )
Hai ca m-am intins ca o pomana tiganeasca...scuze ca mi-am varsat oful aici .
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lala_D spune:
Offf Simona 
Imi pare tare rau pentru manuta Sarei.Cred ca a fost un cosmar sa o vezi cum ii pune manuta la loc 
Cat despre sot ...banuiesc ca de acum inainte o sa fie cu ochii in patru la fata in parc.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
My hobby
ceska777 spune:
| Citat: |
pe de alta parte, a murit tatal lui silvian. dumnezeu(l lui) sa-l odihneasca! miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010) |
Miri,
sincere condoleante familiei sotului tau!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra