Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *262*
Raspunsuri - Pagina 17
miri_mik spune:
seara buna,
cu greu, ca e aglomerat la noi. a aterizat bunica si... nah, pana ne adaptam, pleaca. evident ca tip la ea intr-una, s anus e aplece,s a nu ia copiii in brate sa nu cheltuie pe prostii aiurea pt copii doar pt ca primesc d ela bunica... e un fel de copilul nr 4. ma rog, e fericita ca e aici, si bruno e si mai fericit. socrul e pe ultima suta de m, sper doar sa se intample cand nu mai e maica-mea aici.
miutsa, bine-ai revenit printre noi. imi pare raud e greturi, dar nah, trec ele. si poate poate... (am io un presentiment) maya va avea o surioara:) orisice ar fi, sa fie sanatos! asta e tot ce conteaza:)
elle, pt linistea ta du-o pe eva la un logoped. pt anna, eu zic sa-ti vina mintile la cap. e dodoloatsa, se mobilizeaza mai greu, dar sunt convinsa ca n-are nik.
gatta si roli imi pare rau de frecushurile cu gradinita. si aici sunt mari pb cu locurile dar singura conditie de departajare e 2ani jumate impliniti. va tin pumnii sa iasa cum trebuie.
nemary, cum abia acu ai mancat primul mar? nu trece seara fara sa mananc fructe, nici zi fara ciocolata (bine, d-asta nu tre sa mananci, dar la mine e buna la psihic), nici fara salate de vreun fel. am mancat si varza, dar aia m-a chinuit pe mine nu pe el, si de cand s-a rarit cu mesele vaz ca nici gaviscon nu tre sa mai ia de 6 ori pe zi. ia doar seara inainte de culcare si atat.
azi a zambit prima data! ma urmareste cu privirea, e lipit de bruno si bruno de el, sacha e indiferent, dar ii mai da si el suzi, dupa ce si-o baga lui in gura, sau i-o vara pe tutunette daca nu suntem pe faza:))))) si l-am tuns:) e numai ochi si gene:) si i-am luat bicicleta pe care sta dar nu da din pedale ca e greu :))))
va pup,ma trantesc in pat si ii trimit un gand pozitiv lui nemary:)
ps. masa, interesanta reteta de siropuri!
PS2. CESKA, you go girl!!!!! mai bine proprietar decat chirias. al tau sot a primit o bulina roshie d ela mine:)
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
ceska777 spune:
Seara buna,
as vrea eu sa fie dar nu prea e. Azi a fost ziua cumnatului meu si a nasului lui B. I-am avut la micul dejun si dupa masa la cafea si tort.Au mai venit matusi, verisoare, socrul, prieteni. Iures mare. La micul dejun dintr-un atac de tuse gaza mea a vomitat tot laptele baut cu aproape doua ore inainte. Very nasol. Iar dupa masa nu s-a lasat pana nu a mancat juma de muffin dupa care iar intr-un atac de tuse a dat la rate. Marait si mamait toata ziu cu mine, cum vin musafirii copii e iar in forma. Sunt rupta! Pune-te masa, ridica-te masa, cafele etc. Merita insa nasul gazei!
Miutza,
ca mamica graviduta am vazut pe blog! Sarcina usoara in continuare si sa scapi de greturi odata.
Nemary,
cand gaza mea e dificila jur ca nu-mi mai arde de un nr2! Ma bucur ca esti optimista! Sa speram ca mititica nu va suferi prea mult de la un mar.
Miri,
cred ca-i nebunie mare cu patru mici-daca numaram si bunica. Inteleg ca Brunoa e atasat de ea, Sacha nu?
Si poze cu tunsoarea mijlociului? Dar cu bicicleta?????
PS. Nu sunt foarte incantata: cumparam o locuinta/apartament intr-o casa cu 6 apartamente. Nu se compara cu casa proprietate personala pe pamant, cu gradina numai a ta si unde tu esti stapan peste tot ce misca. Dar din lipsa de mijloace e buna si asta. Sa nu mai zic cate sunt de renovat ca sa fie cat de cat pe gustul meu ca si proprietar. Nu stiu cand vom avea bani de renovare, momentan intram la jug cu banca pt locuinta.
Si nici problema cu chiriasa nu evolueaza prea bine-of!
Asa imi vine sa imi las sotul sa se ocupe de tot dar ma ingrozesc. El se multumeste cu prima oferta de finantare de la banca unde isi are conturile. Am zis ca mai caut si ma mai invart poate gasim credit mai ieftin. Ne consiliaza un pic si nasul gazei sa vedem ce iese.
Proprietarul a facut deja programare la notar, el maine ar vrea banii!
Sper sa nu regretam prea tare decizia asta!
Zau ca as vrea iar sa pot dormi fara ganduri negre si cosmaruri la 4 dimineata!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Ellenuta spune:
lavi, cu scuzele de rigoare ptr intarziere ..
MITSULE
SA NE TRAIESTI! SA FII SANATOASA SI FERICITA SI SA FACI SI O FETITA FRUMOASA SI DESTEAPTA PRECUM CONRAD!
LA MULTI ANI!
MICSUNEA
LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE SI FERICIRE!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
AngeliquedeS spune:
Buna si de la noi, am intrat in fuga sa dau un ochi pe aici, nu sunt la curent cu muulte - Gatta, eu crema aceea cu aloe de la life care nu am folosit-o pt fata, ea e crema de corp, scrie si pe cutie, am folosit-o doar pentru picioruse unde face el acum dermatita. Pt fata am folosit o crema preparata in farmacie cum bine a retinut ceska. In general daca pe o crema scrie ca e doar pt corp, nu e bine sa dam pe fata. Sau poate era expirata, sau incorect depozitata pana a ajuns la tine sau poate nu va prieste.
Va pup si va imbratisez cu drag, merg sa mai citesc cate ceva.
Barfe
roli25 spune:
Mda, simt ca am intinerit si ma intorc in timp...suntem fara copii si ne pregatim sa mergem la ACDC, imbracati corespunzator in echipament de rockeri
.
Andrei e la ai mei, Marc la socrii si noi ne facem de cap!
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
nemary spune:
Roli, distractie maxima
stiu ca-ti doreai de mult timp sa-i vezi pe AC DC. Si bafta maine la gradinita, o sa merg si eu, sper sa reusesc sa o inscriu pe Daria.
miri si ceska, multumesc de gandurile bune 
Daria
Iulia
miri_mik spune:
mitsule, rara avis ce te afli! iti doresc un la multi ani din suflet! oriunde te poarta pashii, sa ramai aceeasi mama indrazneata si iubitoare pt bb conrad si sa ne fericesti si pe noi cu o surioara sau frate pt el:)
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
miri_mik spune:
inca doua trebi: nemaryn reflexul de supt suzeta se formeaza dupa 4 saptamani, si daca insisti trebuie sa accepte una. poa sa nu-i placa latex, dar sa-i placa silicon, sau invers. insista, o sa va prinda bine:)
pe de alta parte, a murit tatal lui silvian. dumnezeu(l lui) sa-l odihneasca!
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
grati.ela spune:
Miri, condoleante!
Mitsu, sa fii fericita alaturi de bebe C si de cei care-ti sunt in suflet!