Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *262*
Raspunsuri - Pagina 16
aurel_cris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui grati.ela Cristina eu ies aproape zilnic in Tineretului la Palatul Copiilor! Despre polipi: dr Rizescu de la Budimex exact asa a spus si in cazul Ozanei - mare peste 20 de zile si vedem in toamna...am stat 30 si a spus in octombrie ca nu e cazul de operatie ci doar control. "Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur |
Am inteles,multumesc mult deci se poate si cu marea sa rezolvam treaba.Cand mai iesi da-mi un semn,poate reusim sa ne vedem,eu citesc zilnic aici sau daca vrei iti dau un PM cu nr. meu.

Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
BiancaSunt fetita mare
aurel_cris spune:
| citat din mesajul lui roli25 Cristina, gradinitele particulare sunt deschise vara si chiar daca nu gasesti din prima, mai cauta, ca sigur vei gasi una care sa ti-o primeasca pe termen scurt...doar castiga niste bani. Gradi unde e Marc ti-ar primi-o sigur, insa e departe de Tineretului. Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4 BAIETII MEI IUBITI Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein) |
Merci mult,am inceput deja sa caut sa vedem ce iese,sa le mentionez ca vreau pe o perioada scurta?
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
BiancaSunt fetita mare
aurel_cris spune:
| citat din mesajul lui gattasalvaje Cristina , daca vrei ne putem intalni duminica dimineata in Tineretului , anunta-ma daca poti. Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE Povestea nasterii[/blue] |
O intreb astazi pe cumnata cand vrea sa ma duc la ea caci e ziua nepoatei mele face 4 anisori,daca e vb sa mergem dupa amiaza la ele venim sigur dimineata in parc,numai sa nu ploua.Iti dau un mesaj mai tarziu

Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
BiancaSunt fetita mare
doniro spune:
Cristina, noi am operat-o pe Daria la Budimex la Conf.Dr Dan Gheorghe in noiembrie anul trecut si a fost ok. Am avut probleme mari cu ea (raceli multe, sforait groaznic, respirat pe gura etc). A consultat-o, a doua zi am operat-o si de atunci e super ok.
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
ceska777 spune:
| citat din mesajul lui gattasalvaje [blue]Ceska , Roli , Grati...multumim pentru sfaturile legate de dermatita. Am incercat acum crema de care zice Angi ca a facut minuni cu dermatita lui Pupicu...una cu aloe vera 97% de la Life Care ...nu stiu ce sa zic , dupa ce i-am dat s-a umplut de pete rosii pe fata , am incercat-o si eu si ma ustura de mor si sunt rosie de zici ca m-am prajit toata ziua la soare...cred ca renuntam la ea. |
Gatta,
nu, nu, nu! Eu am inteles de pe blog de la Angi ca e vorba de o reteta de crema ce se prepara in farmacie! Aia ii ajutase pe ei. E si scanata la ea pe blog, poate ii gasesti telefonul sa o suni ...?
Poate te ajuta si ce spunea Grati.ela... OF!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Miutza spune:
Elle 
sigur nu e nicio problema cu niciuna din fetele tale frumoase si destepte! friecare copil are ritmul lui...si eu imi faceam griji in privinta Mayei ca nu statea in fundulet si am citit ca unele zuze dadeau clopoteilor calciu si spuneau ca ajuta f mult la dezvoltarea motricitatii...si s-a vazut cand i-am dat, poate incerci si tu. cred ca ne afecteaza pe toti criza asta atat de mult ca incepem sa vedem probleme si acolo unde nu-s...
si eu am o posibila problema cu Maya...merge cu varful piciorului drept indreptat spre interior 
unii zic ca nu-i nimic dar m-as duce la ortoped macar pt linistea mea. ati mai avut astfel de probleme cu clopoteii? nu merge asa mereu, dar face cativa pasi normal, cativa pasi asa...
codrutaa, Maya zice ca vrea si fetita si baietel
dar deocamdata stie ca e o fetita la mami in burtica si o cheama Ayana
vom vedea cum scoatem camasa daca e baiat, sper sa n-o bag in ceata complet ![]()
ema, parca tu intrebai de tratamentele homeopate (daca nu tu, scuze). si noi suntem adeptii homeopatiei. daca o tratez din pripa pe Maya, trece rapid, dar nu mereu, insa trece. in afara de asta, ii pot da si preventiv. am luat si eu granule si pt raceala si pt alte probleme si sunt multumita, doar ca e scump sa te trateze un homeopat
pe langa consultatie ne da multe tipuri de granule care se aduna la suma totala :) dar stau linistita ca (desi o data a tinut-o tusea 10 zile) n-o intoxic cu medicamente alopate pline de chimicale. eu zic go for it!
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008) si
14+
Poze cu raza mea de soare
Noi 2+2 si restul lumii (b l o g)
Miutza spune:
Grati, multe felicitari pt frumoasa si desteapta ta olimpica! 

imi pare foarte rau pt neplacerile de la scoala, sper sa uite repede si sa n-o afecteze pe termen lung rautatile copiilor si mai ales ale profesorilor. faci foarte bine c-o muti, e prea buna pt locul acela, ii va fi mai bine de-acum inainte. si eu am avut parte de sicane din partea profei de chimie, era ofticata ca eram mai buna ca fata ei la engleza si la franceza (desi eu eram la profil de lb straine, era normal, ea fiind la bio-chimie) si ca eram chemata mereu pe la sesiunile de comunicari sa sustin cate-o lucrare, sa recit ceva etc si eram olimpica in fiecare an cu note mai bune ca ale ei (fusesem si la nationala la franceza) si mi-a pus un 1 aiurea si imi spunea in fata clasei: ce crezi tu c-ai sa faci cu limbile straine? ce poti face in viata cu ele? mare lucru, ca stii engleza sau franceza! etc... din pacate multe cadre uita de ce au ales meseria asta, sau, si mai grav, n-au stiut niciodata de ce si-au ales-o...eu cred ca profii sunt de doua feluri: cei care si-au descoperit vocatia si cei care in lipsa de altceva s-au facut profi (si inca n-au aflat care le e menirea in viata). trist...
va las acum. greturile nu mi-au trecut inca dar sunt mai bine. ma duc in pat sa ma uit la lost, imi pare tare rau ca se termina...
va pup! weekend placut tuturor!

ps: am pus 3 poze cu burtica (e cam mare dar asta e!), le gasiti la semnatura ;)
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008) si
14+
madalina28 spune:
Miutza ce burtica frumoasa am vazut!Parca ai mai slabit putin sau mi se pare?Ceva homeopat pt greturi nu exista?
La multi ani Lavinia!
Sa fi sanatoasa si fericita alaturi de puiutul tau!

Miutza spune:
madalina, multumesc!
m-am ingrasat deja minim 4 kg, mananc f des din cauza greturilor si nu mananc ce mancam inainte (urmam dieta montignac) ci tot felul de chestii ingrasatoare 
dar n-am ce face deocamdata...cum am slabit dupa sarcina cu Maya 13 kg, mai slabesc o data dupa nastere
aaa...sper
exista remedii homeopate pt greturi, arsuri etc, am luat dar tot n-am scapat...ma intreb cum ar fi fost daca nu le luam...probabil ca mai rau
sper sa scap intr-o luna. 
14+
nemary spune:
Cristina, condoleante
ce mai face Bia, cum te-ai descurcat cu ea in casa in zilele astea ploioase?
Miri, daaaa, e tare bine sa dormi ore legate doar ca eu nu am parte de rasfatul asta. bebe Iulia doarme noaptea asa dar eu mai spal o pompa si un biberon, fac un dush, mananc...iar daca am noroc si nu se trezeste Daria reusesc sa dorm cam 4ore pana la urmatoarea trezire. dar de cele mai multe ori nu am norocul asta, chiar daca nu se trezeste plangand se trezeste sa faca pipi. dar las' ca se fac ele mari.
sunt tare incantata, am mancat primul mar proaspat de cand am nascut, sa vedem reactia. eu sper sa nu o doara burtica pe pitix, mai ales ca pana acum au cam ocolit-o colicii, are forme destul de usoare. mai rau este ca s-a obisnuit sa adoarma cu titi in gura, da afara suzeta cand nu are chef de ea.
Daria
Iulia

(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)