Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *262*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gattasalvaje

Mai are o problema cu pielea...are in permanenta pe fata si pe umeri pielea iritata , niste punctulete rosii ca niste cosuri . Dr. mi-a zis ca este o forma de dermatita atopica si ca nu trece pana la pubertate , doar se mai atenueaza in unele perioade , dupa care reapare . Mi-a recomandat o lotiune hidratanta cu taratze de grau de la Topfer.Am mai folosit Atoderm de la Bioderma , dar fara rezultat. Mai are vreun clopotzel problema asta ? Ma puteti sfatui ce sa mai incerc ?

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
[blue]Povestea nasterii

Da, asa are Marc pe obrajori. Si el are dermatita atopica. Vestea buna e ca daca s-a declansat la varsta mica, trece mai tarziu.
Eu lui Marc ii dau cu crema de galbenele sau cu Bubchen. I-am dat si eu cu Atoderm degeaba.

Cat despre gradi, ma doare stomacul de nervi numai cand ma gandesc la ziua de luni cand ma duc cu dosarele .

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

zi naspa la noi
furtuna aia se pare ca incepe si aici ,tunete si fulgere si vant nebun de aproape o ora ,zici ca se pregateste prapadu......am o frica de furtuni de numa numa,eram insarcinata in 14 sapt cand la 5 dim a inceput asa o vreme,eram singura,a inceput sa imi ploua in pat ,fara curent,pe coridor imi curgea apa pe perete exact ca un film de groaza ....a fost iadul pe pamant,m-am speriat f tare atunci,imi curgea sange pe nas si plangeam isteric cu sughituri pana a ajuns tati acasa,puteam pierde sarcina ......le urasc din tot sufletul,eu nu sunt in stare sa imi calmez copilul pa asa o vreme ca ma panichez eu toata,sunt varza
Cipi striga sa scot tot din priza,va puuuuppp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Buna zuzici,multumesc pentru condoleante.
In sfarsit ma asez si eu jos pe ziua de astazi,Bianca ma solicita non stop sa stau dupa funduletul ei.Avem aceeasi problema ca data trecuta cum intram in casa o apuca crizele ca vrea afara,sa invatat ca la tara sa stea toata ziua in curte.Am alergat zilele acestea pe la doctori cu ea sa vad ce parere isi dau referitor la polipi si in loc de raspunsuri am mai multe intrebari.Am mers cu ea la Budimex la ORL si acolo m-au intrebat de ce vreau sa o operez ca e prea mica prima data.Eu am zis normal ca nu vreau sa o operez dar sa vad daca are polipi si ce putem face ca sa nu ajunga la operatie.Dr. zice pai niste cure la mare,munte si in toamna sa o operam.Il intreb cam in ce luna mai exact ca sa stiu cum mai vin in tara iar el zice a daca e vb asa hai sa o operam luni.Am plecat enervata rau de stilul la medci astia,ma dusesem si cu recomandare de la cineva ca e medic bun.M-am intors acasa zic hai sa vad ce zice si alt medic caci imi mai facusem programare la un Centru de Pediatrie deasemenea.Aici doctorul imi zice ca mai repede ar fi o rinita alergica si mi-a dat un tratament pe care eu deja il dadusem in Anglia si nu am vazut nici o imbunatatire.Asa ca acum chiar nu stiu incotro sa ma indrept zau,stiti cumva dintre clinicile astea private un doctor pediatru bun?
Despre vorbit mi-au zis sa dau fetita in colectivitate caci asa va fi nevoita sa vorbeasca,daca sta doar cu mine se descurca foarte bine prin semne.Sotul zice sa o duc la o gradinita aici pentru cateva luni,oare ma va primi cu ea pentru o perioada mai scurta asa?Stiti cumva vreo gradinita particulara prin zona Tineretului?Deasemenea ele sunt inchise pe perioada veri ca cele de stat?
Gatta as dori mult sa ne revedem,poate facem o intalnire cu mai multi clopotei si mamici prin Tineretului.Saptamana asta care vine suntem tot timpul in Bucuresti dupa care trebuie sa ne retragem putin la tara pentru parastaul de 40 de zile.Noi plecam in luna iunie in Manchester dar ne intoarcem la sfarsitul luni si vom mai sta 3 luni probabil aici.
Imi pare rau ca a inundat-o asa rau pe mama ta,spre rusinea mea am fost asa de obosita ca nu am auzit nimic din toata agitatia de azi noapte.Eu care am un somn destul de sensibil la cat ma inebuneste Bia cu trezirile ei am picat lata,nici nu-mi vine sa cred ca nu am auzit nimic.
Grati fa ce crezi ca este mai bine pt Ozana si nu te mai supara de ce zice diriginta ca nu merita,asta o dovedeste comportamentul ei.
Ceska bafta multa,iti tin pumni.
Of mai vroiam sa scriu cate ceva dar sa trezit bubu si urla deja dupa mami...poate ma lasa mai tarziu libera cateva minute.
Pupici

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Sunt fetita mare

Mergi la inceput

Cristina, gradinitele particulare sunt deschise vara si chiar daca nu gasesti din prima, mai cauta, ca sigur vei gasi una care sa ti-o primeasca pe termen scurt...doar castiga niste bani.
Gradi unde e Marc ti-ar primi-o sigur, insa e departe de Tineretului.

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceska777

Grati.ela,
scuza-mi exprimarea parerii. Dar eu tot cred ca poti sa il duci pe Dudu la gradi din septembrie. Profita te rog de faptul ca ai ore mai putine in primul semestru. Il poti lasa eventual la program scurt sau il duci doar in zilele in care esti tu la scoala daca vrei. Eu zic ca iti poti permite asa o acomodare lenta, esti acasa in caz de boala-stii ca primul an e nasol, nu? Mai ales daca incepi in toamna, nu treci prin prima iarna de gradi prea usor-in general. Daca din semestrul doi se schimba situatia la tine s-ar putea sa ai nevoie de gradi, sa nu aibe loc atunci sau sa fie greu cu acomodarea. Parerea mea! Scuze inca o data...

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Ceska, iti multumesc pentru sfat! In primul semestru am 2 zile dar in al doilea...2 ore/sapt!!! Imi fac curaj saptamana viitoare sa merg la o cresa din zona si la gradinita de langa ea.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gattasalvaje

[blue]Mai are o problema cu pielea...are in permanenta pe fata si pe umeri pielea iritata , niste punctulete rosii ca niste cosuri . Dr. mi-a zis ca este o forma de dermatita atopica si ca nu trece pana la pubertate , doar se mai atenueaza in unele perioade , dupa care reapare . Mi-a recomandat o lotiune hidratanta cu taratze de grau de la Topfer.Am mai folosit Atoderm de la Bioderma , dar fara rezultat. Mai are vreun clopotzel problema asta ? Ma puteti sfatui ce sa mai incerc ?

AUR DERM CREMA MIMOZA, PROPOLIS, SMIRNA ai incercat? o prietena are fetita de 9 luni cu dermatita atopica si spune ca a facut minuni.

Mergi la inceput

Cristina eu ies aproape zilnic in Tineretului la Palatul Copiilor! Despre polipi: dr Rizescu de la Budimex exact asa a spus si in cazul Ozanei - mare peste 20 de zile si vedem in toamna...am stat 30 si a spus in octombrie ca nu e cazul de operatie ci doar control.

Mergi la inceput

Sotul mi-a facut surpriza bilete la ACDC. N-avem nici un ban si el face d'astea...sa-l cert nu-mi vine ca ma bucur enorm...dar eu n-as fi luat. Of!

BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

A, ca sa nu zic ca week-endul asta ne invitasera alti prieteni la ei la tara...de banii aia eu as fi scos copiii la aer!

BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Ceska , Roli , Grati...multumim pentru sfaturile legate de dermatita.
Am incercat acum crema de care zice Angi ca a facut minuni cu dermatita lui Pupicu...una cu aloe vera 97% de la Life Care ...nu stiu ce sa zic , dupa ce i-am dat s-a umplut de pete rosii pe fata , am incercat-o si eu si ma ustura de mor si sunt rosie de zici ca m-am prajit toata ziua la soare...cred ca renuntam la ea.
Roli , galbenele am dat si noi , la fel si Bubchen , dar fara rezultat...o s-o incerc si pe cea de la Topfer cu taratze si daca se vede vreo imbunatatire , iti zic si tie. Doctora mi-a laudat-o tare mult , zicea ca a avut copii cu forme severe de DA , care incercasera o gramada de solutii care mai de care mai scumpe si nu mersesera , insa cand au inceput s-o foloseasca pe asta de la Topfer au avut rezultate spectaculoase...sper sa tina si la noi.
Cristina , daca vrei ne putem intalni duminica dimineata in Tineretului , anunta-ma daca poti.

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput