Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *262*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Fetelor va multumesc pentru sfaturi. Sper sa se rezolve curand.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

Buna dimineata! Poftiti la o . E facuta la serviciu, da e buna, cu aroma de week-end.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Neata,
am nevoie de un sfat! Ce mai pot sa-i dau/fac gazei? De saptamana trecuta tuseste, vinerea trecuta am fost la dr si a primit sirop si picaturi. Siropul aproape l-am terminat dar la picaturi f greu ajung sa ma lase sa ii pun. Si inca tuseste groaznic. Ce sa ii mai fac?
Cred ca ne ies si ultimele masele ca iar e marait tare, cu degetele in gura (ieri gasise pe undeva o suzeta, abia i-am luat-o si vad ca azi a uitat de ea nu m-a intrebat inca), balos, rosu in obraji. E si iritat pe fata ca nu ma lasa sa il sterg la nas frumos ci o face el "civilizat" cu maneca...Avem si un inceput de diaree....
OF!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Codruta,
multumesc de cafea! Aici pt multi e mini vacanta si azi. Dupa sarbatoarea de ieri azi e zi pod spre week end. NIci nu stiu daca azi sunt magazinele deschise. Eu am tot impresia ca azi ar fi duminica fiindca ieri a fost liber si sotul acasa. Noroc ca azi lucra...

Elle,
si gaza mea cat e el de cu limbarnita are momente cand din lipsa din inspiratie repeta sau incepe cu un "aaaaaaaaaaaa, a, a ...." sau " vreau, vreau....". Cred ca e asa cum zice Condruta ori alint, ori nu-i vine cuvantul. Daca e gen repetitie de silabe, poticneala evidenta si prin mimica, abia atunci cred ca e un defect. Mai lasa-ti timp sa mearga la gradi sa o observe -sper sa fie un pedagog bun pe-acolo- si educatoarele si apoi fuga la logoped.
Anna, isi lasa precis timp. Lasa-i si tu!

Roli,
sa stii ca prunele ajuta! Ieri am facut de ziua tatalui o placinta cu prune ca mai avem in congelator de asta toamna din livada si vroiam sa scap de ele. Si eu si sotul am facut carare spre locul cu pricina, stiti voi. Bine ca gazei nu ii place a mancat doar putin din marginea de aluat.

Sa nu ma uitati cu tusea noastra....

Blogu` nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Buna dimineata!

Ceskule, te-as fi sfatuit sa-i dai sirop de ridiche neagra (scobesti ridichea, pui miere cca o lungurita si lasi sa se formeze sirop...3-4 ore), insa pt ca are inceput de diaree nu cred ca e ok sa-i dai miere.
Nu stiu daca la voi se gasesc granule homeopate de stodal. La noi au functionat f bine si sunt dulci, placute la gust (si rontait ).
Pentru burtica ar fi bine sa-l bagi cateva zile la regim, ca sa previi agravarea. si multa sanatate!

Codruta multumesc pentru cafeluta!

Elle legat de motricitatea Annitei, imi amintesc ce spunea Mirikul cand ne vaitam noi la clopotei... Ai vazut copil sa nu mearga? Annita e sanatoasa si va fi un copilas absolut normal din punctul asta de vedere. Poate ca nu va merge dea buselea...sau poate da... Poate va merge direct in picioruse. Dar nu cred ca este cazul sa te ingrijorezi. Mami, are doar 7 luni! Aminteste-ti ca termenul de stat in poponet este la 6 luni...tu vrei deja sa busileasca?! Jucati-va pe burtica si bucura-te de ce ai acum! Nu o grabi sa creasca! E asa frumoasa perioada asta...si ai vazut cat de repede trece!
Iar Evita...nu cred ca are probleme, dar pentru linistea ta poti merge la un logoped. La cate este ea de energica, ma gandesc ca se grabeste sa spuna ce are de spus si nu-si gaseste cuvintele!

Stoisor incredibila Sarita ta! Imi inchipui ca e stresant pentru tine, dar mie mi se pare amuzanta tare!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!

Mergi la inceput

Mada,
chiar de-ai scris mai mic tot m-am uitat la pozele cu Sofia. Imi pare asa mare si e o scumpa cu caruciorul ei. Cine e cealalta fetita? Verisoara ei?

Grati.ela,
scuza-mi exprimarea parerii. Dar eu tot cred ca poti sa il duci pe Dudu la gradi din septembrie. Profita te rog de faptul ca ai ore mai putine in primul semestru. Il poti lasa eventual la program scurt sau il duci doar in zilele in care esti tu la scoala daca vrei. Eu zic ca iti poti permite asa o acomodare lenta, esti acasa in caz de boala-stii ca primul an e nasol, nu? Mai ales daca incepi in toamna, nu treci prin prima iarna de gradi prea usor-in general. Daca din semestrul doi se schimba situatia la tine s-ar putea sa ai nevoie de gradi, sa nu aibe loc atunci sau sa fie greu cu acomodarea. Parerea mea! Scuze inca o data...

Blogu` nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Elle eu zic sa nu te ingrijorezi cu Annita mica, a mea la 5 luni nu se intorcea de pe o parte in alta nu apuca o jucarie cu manuta,dupa cum bine spune Alinush bucura-te de perioada asta apoi o sa te vaiti ca alergi in doua directii prin parc!Sa stii ca si Sofia se balbaie uneori la inceputul unei fraze/propozitii am obs ca face asta cand nu-si gaseste cuvintele ei la varsta asta inca nu au un vocabular foarte dezvoltat chiar daca vb cate in luna si in stele sau cand este grabita/agitata.

Codruta cred si eu ca are cafeluta iz de week doar se aporopie intalnirea cu mandruta ta!

Miutza ce scumpa Maya!Sarcina usoara in continuare sper ca ai scapat de greturi!

Ceska incearca un sirop de patlagina daca gasesti pe acolo sau de muguri de brad!Cu maselutele cred si eu ca este greu pt mititel, mi-e groza cand o sa ajungem si noi la ele pana acum nici caninii toti nu ne-au iesit!Sanatate multa puiului!

Elle, Ceska fetita din poze cu care era Sofiuca este nepotica mea adica vara ei Ioana(Nana), iar Sofi era in landou pt ca il adusesem acasa de la mama sa ii spal husele si sa-l pregatesc pt nasa care va naste pe 19pana la urma si normal cum e cava nou in casa hop si ea sa-l incerce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Chiar Ceska mi-am adus aminte 2 siropuri/ceaiuri facute de mine pt Sofia cand a tusit:
1.cureti coaja de la 3 mere si o fierbi 7 minute in 100ml apa se bea caldut

2.in 500ml apa fierbi 10nuci sparte cu tot cu coaja, o ceapa mare taiata in patru cu coaja si mustati cu tot, se fierbe pana cantitatea de apa ajunge la jumatate, apoi se strecoara sa ramana un lichid maroniu si se pune din nou la fiert impreuna cu cateva lingurite de miere/zahar dupa gust pana da in clocot, se bea caldut dar nu tot odata, eu ii dadeam vreo 2-3 seringi de panadol din el o data la 2ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Hello , hello !

Am fost azi la o gradinita sa las actele de inscriere ...mi s-a spus din start ca pot sa las dosarul dar mai mult ca sigur ca nu poate s-o inscrie ca nu are 3 ani in septembrie . Mie mi se pare discriminare , de ce sa fie copilul dezavantajat daca este nascut in decembrie ? Adica , sa mearga la gradi la aproape 4 ani la grupa mica ?
Fara sa fiu modesta , consider ca asta ar fi un dezavantaj pentru Sara , ea vorbeste si se poarta mai matur decat un copil de 3 ani acum , cand are 2ani si 4 luni.In fine...vom vedea.

Aseara am ajuns si eu cu ea la doctor , la fel ca Emma a Elizei ii curgea nasul ca la robinet , stranuta si avea ochii rosii si pielea iritata.Are rinita alergica , banuiesc ca de la puful de la plopi...cum iesim afara , cum se inroseste si ii curg ochii si nasul. Ne-a dat Ketof , Zyrtec si Biorinil...sper sa treaca repede.Mai are o problema cu pielea...are in permanenta pe fata si pe umeri pielea iritata , niste punctulete rosii ca niste cosuri . Dr. mi-a zis ca este o forma de dermatita atopica si ca nu trece pana la pubertate , doar se mai atenueaza in unele perioade , dupa care reapare . Mi-a recomandat o lotiune hidratanta cu taratze de grau de la Topfer.Am mai folosit Atoderm de la Bioderma , dar fara rezultat. Mai are vreun clopotzel problema asta ? Ma puteti sfatui ce sa mai incerc ?

Mada , e tare dulce Sofia cum sta ea in landou . Mi se pare ca s-a lungit tare mult ...ai mai masurat-o ?
Sara cred ca este intr-o perioada de stagnare...de vreo 5 luni are tot 92 cm...sper sa nu semene cu mine piticutza.

Ceska , pentru tuse noi facem aerosoli cu ACC 1ml + 2 ml de ser. Sanatate multa

Azi plec mai devreme de la serviciu s-o ajut pe maica-mea sa stranga prin casa dupa furtuna de aseara...i-a intrat apa in toate camerele , cica pluteau covoarele si siroia apa pe sub pervazuri . Doamne , ce urgie a fost ...de dimineata a trebuit sa dau ocoluri vreo 10 min ca sa ies in bulevard , ca pe toate stradutele erau copaci cazuti la pamant. In parcarea din fata blocului , doua masini ale vecinilor erau sub un tei care s-a rupt.Sara a adormit foarte greu aseara , era terorizata de tunete si de alarmele masinilor ...parca se dezlantuise iadul , de mult n-a mai fost asa

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Mada,
mersi pentru retete o sa le fac de cum adun ingredientele.

Gatta,
noi nu avem inhalator dar cred ca pot inchira la farmacie.
Pe blogul mamicii lui Pupicu aparea o reteta pentru o crema de preparat in farmacie la care Pupicu a reactionat foarte bine, el fiind atopic-atopic. Incearca si tu, blogul e la mine in blogroll, zicolorata.

Am semnat azi la pranz un precontract pentru cumpararea locuintei in care stam. Sper sa nu regret mai tarziu decizia luata azi. Locuinta e ok ca marime pentru noi, imi place impartirea spatiului. Trebuie renovata dar in conditiile de azi ne ajunge ca intram in credite la banca. Macar nu mai am probleme cu mutatul etc. De ne-o ajuta Cel de Sus sa imi gasesc si eu o slujba o sa tragem mai usor in jug. Momentan e tare greu.

Blogu` nostru

Mergi la inceput